megadave Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Hát ugye a súrlódást nem jó dolog csökkenteni a gumi és az út között. Oké hogy szép fekete lesz a gumi, de tényleg használ? Évi 10 ezer kilóméteres futásteljesítményel számolva szerintem előbb kopik el a futófelület mint ahogy megöregedne. Szerintem az oldalfalra kenik a cuccot, nem a futófelületre. (Legalább is remélem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 A Honvédségnél Glicerinnel kentük a gumit,hogy szép fényes legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 A Honvédségnél Glicerinnel kentük a gumit,hogy szép fényes legyen. :D Jó de az akkor volt, amikor még minden ember szűz volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Jó de az akkor volt, amikor még minden ember szűz volt. :lol: Amikor a műbőrgyárba dolgoztam ott használtak 2K-s szilikont az nagyon jó volt de csak akkor ha a műszak végén keverték be és egyből elhasználtad ha hazaértél, mert különben térhálósodott az üvegben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Amikor a műbőrgyárba dolgoztam ott használtak 2K-s szilikont az nagyon jó volt de csak akkor ha a műszak végén keverték be és egyből elhasználtad ha hazaértél, mert különben térhálósodott az üvegben. Van egyébként kifejezetten erre spré ( http://www.autofejlesztes.hu/gumiapolo-prevent-400ml-p-5422.html ). Én ilyet használok, nem csúszik, viszont szép fekete lesz a gumi tőle. Csak vigyázni kell hogy a felnin ne hagyjon nyomot. Van ugyanilyenben kenős is, az valamivel olcsóbb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Van egyébként kifejezetten erre spré ( http://www.autofejle...0ml-p-5422.html ). Én ilyet használok, nem csúszik, viszont szép fekete lesz a gumi tőle. Csak vigyázni kell hogy a felnin ne hagyjon nyomot. Van ugyanilyenben kenős is, az valamivel olcsóbb. :) Gumival nem szoktam foglalkozni különösképpen, csak mosáskor lefújom a kilincseket, szélvédő alatt, meg az osztopok közötti műanyagot, meg a tükröt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Gumival nem szoktam foglalkozni különösképpen, csak mosáskor lefújom a kilincseket, szélvédő alatt, meg az osztopok közötti műanyagot, meg a tükröt. Én is csak akkor használom ezt a sprét ha autóstalálkozón vagyok, egyébként pont felesleges, mert 200m és beporosodik a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Én is csak akkor használom ezt a sprét ha autóstalálkozón vagyok, egyébként pont felesleges, mert 200m és beporosodik a gumi. Szépen kifolyik a rozsda a hátsó ablak gumikédere alól, azt fújtam le a multkor cilittel, utánna meg egyből vizzel mostam amikor leszedte már a sárgát a fényezésről. De ugye csak látszatmegoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Szépen kifolyik a rozsda a hátsó ablak gumikédere alól, azt fújtam le a multkor cilittel, utánna meg egyből vizzel mostam amikor leszedte már a sárgát a fényezésről. De ugye csak látszatmegoldás. Ilyen problémám nekem is van, én azt terveztem hogy lecsiszolom és ráporolok spréből fehérrel. Ideig óráig csak jó lesz. Viszont fosok tőle hogy csinálok a fényezésben egy nagy fehér foltot, szal lehet hogy én is Cillitelem majd, köszi a tippet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Ilyen problémám nekem is van, én azt terveztem hogy lecsiszolom és ráporolok spréből fehérrel. Ideig óráig csak jó lesz. Viszont fosok tőle hogy csinálok a fényezésben egy nagy fehér foltot, szal lehet hogy én is Cillitelem majd, köszi a tippet. :) Nincs mit igazából csak a lefolyó sárga rozsdát szedtem le vele. Úgy láttam hogy ott dupla lemezkorc van mint a sárvédők belső pereménél, tehát ha elkezdődött a rozsdásodás akkor már vége a dalnak. Amúgy nem tudom mondta-e már valaki, de rohadt furcsa hogy aTápiószecső kocsiját nézem közben meg veled beszélgetek... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Jó de az akkor volt, amikor még minden ember szűz volt. :lol: Te biztosan. :D 1995-96-ban voltam katona először. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 (edited) Nincs mit igazából csak a lefolyó sárga rozsdát szedtem le vele. Úgy láttam hogy ott dupla lemezkorc van mint a sárvédők belső pereménél, tehát ha elkezdődött a rozsdásodás akkor már vége a dalnak. Amúgy nem tudom mondta-e már valaki, de rohadt furcsa hogy aTápiószecső kocsiját nézem közben meg veled beszélgetek... :icon1: Má fél éve az enyém, át is van iratva. :P :D Szerk.: De csak a Te kedvedért... Ctrl+F5 :P :D Módosítva Március4, 2012 : Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Má fél éve az enyém, át is van iratva. :P :D Szerk.: De csak a Te kedvedért... Ctrl+F5 :P :D Tudom hogy már a tiéd, csak furcsa látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Hát ugye a súrlódást nem jó dolog csökkenteni a gumi és az út között. Oké hogy szép fekete lesz a gumi, de tényleg használ? Évi 10 ezer kilóméteres futásteljesítményel számolva szerintem előbb kopik el a futófelület mint ahogy megöregedne. Szerintem az oldalfalra kenik a cuccot, nem a futófelületre. (Legalább is remélem :D ) Gondoltam ez nem kérdés hogy hova kenjük a szilikont a gumira! Nem hallottam még olyat hogy valaki a futófelületet kenné szilikonnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Gondoltam ez nem kérdés hogy hova kenjük a szilikont a gumira! Nem hallottam még olyat hogy valaki a futófelületet kenné szilikonnal. Nem is, de pölö ha az ajtókédereket fújom hiába teszek fel csövecskét mégis úgy száll, hogy csúsznak a pedálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Nem is, de pölö ha az ajtókédereket fújom hiába teszek fel csövecskét mégis úgy száll, hogy csúsznak a pedálok. Ezért kell a kenőfejes szilikon. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 http://vateraauto.hu/hirdetes/-IDaxCz.html "sport merevített motor,leültetett lengés csillapító...stb...csak aszfaltra való..." :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 http://vateraauto.hu...es/-IDaxCz.html "sport merevített motor,leültetett lengés csillapító...stb...csak aszfaltra való..." :omg: a kereke meg rajzolt? Vagy mi ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 a kereke meg rajzolt? Vagy mi ez? :) Nem fotóbolttal a kezében született :D :lol: (viszont egy tuning&stereo, vagy egy fástendfjúriusz lehet hogy volt a környéken :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 hahó! kérdésem a következő volna, a km óra plexije az ugye cserélhető? adott az én órám amin ép a plexi, adott egy másik a ford. számos az ha jól látom akkor a plexi hibás(hirdetésbe van, nem egy fotóművész készítette a képet :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 hahó! kérdésem a következő volna, a km óra plexije az ugye cserélhető? adott az én órám amin ép a plexi, adott egy másik a ford. számos az ha jól látom akkor a plexi hibás(hirdetésbe van, nem egy fotóművész készítette a képet :D) szerk.: most olvastam végig a hirdetést :D , és nem a plexi hibás hanem a fólia a benzinszint jelzőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 szerk.: most olvastam végig a hirdetést :D , és nem a plexi hibás hanem a fólia a benzinszint jelzőnél. Ha esetleg érdekelne: cserélhető :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 http://vateraauto.hu...es/-IDaxCz.html "sport merevített motor,leültetett lengés csillapító...stb...csak aszfaltra való..." :omg: A marha!!! Mi az ott a csomiajtón? Mindjárt elokádom magam :icon8: Oké hogy tuning meg minden, de nem hiszem el, hogy él valaki ezen a földön akinek ez tetszik!! Ilyen nincs mit csinált ezzel a szegény GSI-vel?? A szarom megeszem ha ez a pali normális.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 A marha!!! Mi az ott a csomiajtón? Mindjárt elokádom magam :icon8: Oké hogy tuning meg minden, de nem hiszem el, hogy él valaki ezen a földön akinek ez tetszik!! Ilyen nincs mit csinált ezzel a szegény GSI-vel?? A szarom megeszem ha ez a pali normális.... A "Nidforszpiden" nevelkedett nemzedék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 A marha!!! Mi az ott a csomiajtón? Mindjárt elokádom magam :icon8: Oké hogy tuning meg minden, de nem hiszem el, hogy él valaki ezen a földön akinek ez tetszik!! Ilyen nincs mit csinált ezzel a szegény GSI-vel?? A szarom megeszem ha ez a pali normális.... A "Nidforszpiden" nevelkedett nemzedék. :D óóó, még nem láttátok azt a májsztrót, aki egy első lökhárító ködlámpás részét levágta, és föltaknyolta hátulra toldatnak :D (persze vonóhoroggal, nehogy sérüljön a műalkotás :lol: ) Igazi űrhajó egyébként, rugós fejtámla-rudakkal, májkülnájtkapcsoló panellel a tetőn, meg piros nejonnal az alján. Egy ilyen könnyen javítható valamire már fel se figyel az ember. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts