aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 nagyon fainnak tünik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 És akkor ezekkel már nem fox pályát téveszteni???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ja, jobb mint az előző garnitúra. Bár jóval drágább is. :lol: Bár a képen nem látszik, de pl. ennek a válltámasza teljesen körbefogja a vállat, és van combtámasz is, ami még elég szokatlannak tűnt. ;) Az öv pedig egy 2001-es gyári Subaru versenysárkányból származik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 "...Az öv pedig egy 2001-es gyári Subaru versenysárkányból származik..." Egyenesen a WB-ről... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ezzel az lenne a gáz, h vállban nekem lehet, h szűk lenne a szék. Vagy az is állítható? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Gabi meg majd kipárnázza, hogy ne lötyögjön benne jobbra balra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 "...Az öv pedig egy 2001-es gyári Subaru versenysárkányból származik..." Egyenesen a WB-ről... :wink: Még Solberg izzadtsága is benne van! :lol: Vagy talán Burnsé? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Egyik sem volt a DuEn-en. :lol: Éppen tegnap láttam nem ezt, csak ilyet.Kettőt is. :lol: Az ülés 20e./db volt, az öv............ pedig fogalmam sincs, de talán 10e.Utóbbi nem biztos. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Leslie! Nem lehet állítani. Bele kell szorulni, az a lényeg. ;) Johnny! N-es Subaruban volt, úgyhogy nem valószínű. :lol: Warwolf! Amit te láttál, az közel sem ilyen. Megnézem hol kapsz homológ széles övet 10-ért... :( Az új ára 65-100 között mozog, attól függ milyen márka, és nem sokat esik az értéke évek múlva sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Warwolf! Amit te láttál, az közel sem ilyen. Megnézem hol kapsz homológ széles övet 10-ért... :lol: Az új ára 65-100 között mozog, attól függ milyen márka, és nem sokat esik az értéke évek múlva sem. :lol: Azér' mondtam, hogy határtalanul nembiztos! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Biztos hogy nem biztos. :lol: És ilyen űlést sem kapsz 20-ért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Biztos hogy nem biztos. :lol: És ilyen űlést sem kapsz 20-ért. :lol: Pedig ilyen írás volt rajta!Tuti1000% :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Most néztem DuEn-t. Sabelt homológ űlést láttál, az 40-ért van hirdetve használtan, és az öv pedig egy gagyi 2 colos nem homológ, ami 10-ért van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Most néztem DuEn-t. Sabelt homológ űlést láttál, az 40-ért van hirdetve használtan, és az öv pedig egy gagyi 2 colos nem homológ, ami 10-ért van. :lol: Kicsit keverem a dolgokat, de kísértetiesen hasonlított a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Megbocsájtok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Megbocsájtok. :lol: :prayer: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci26 Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Sziasztok! SEGÍÍTSETEK légyszi! Hétvégén megpróbáltam kiemelni a műszerfalat mert kiégett egy izzóm. A kilóméter órát és a többit körülvevő műnyag keretet akartam leszedni, a felső két csavart kicsavartam, de alul nem jön szét. :lol: :oops: A kormány oszlopot körül ölelő műanyagból is kicsavartam a csavart alulról de a kormány felől még 2 csavar van.Le kell szednem a kormányt és a kormányoszlop műanyagot ahhoz,hogy le tudjam szedni a műszeregység keretét?A kormányhoz nem szivesen nyulok mert légzsákos és nehogy tönkretegyek valamit benne (vezeték vagy valami mást). :oops: Légyszi írjátok meg hogyan lehet szétszedni.Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Maci! A kormányt elfordítod 90 fokkal és látni fogsz egy-egy csavart mindkét oldalon. Egy kis műanyag takaró pöcök alatt vannak. Ha ezeket kiveszed akkor látni fogog azokat a csavarokat amiket keresel. De ha megnézed az A vectra műszerfal világításának a kiszerelését : http://invitel.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm <-- ezen az oldalon akkor érteni fogod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Végre tudtam volna vmire válaszolni, és erre lelőtték a poént... Na, még egy help, ha nem jön ki a műszer, mert a bowden nem engedi, akkor a váltóból kell kicsavarni elöbb, akkor már engedni fog annyit, h le tudd szedni a km óráról. Feltéve, h nem elektronyos a cuccos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ja, még vmi. A kormány közepére érdemes vmi vastagabb türcsit rátenni, h ne karmold össze az órával kiszedésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci26 Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Maci! A kormányt elfordítod 90 fokkal és látni fogsz egy-egy csavart mindkét oldalon. Egy kis műanyag takaró pöcök alatt vannak. Ha ezeket kiveszed akkor látni fogog azokat a csavarokat amiket keresel. De ha megnézed az A vectra műszerfal világításának a kiszerelését : http://invitel.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm <-- ezen az oldalon akkor érteni fogod. Köszönöm Gepard megmentetted az életemet 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci26 Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ja, még vmi. A kormány közepére érdemes vmi vastagabb türcsit rátenni, h ne karmold össze az órával kiszedésnél. Leslie! Neked is köszönöm a gyors segítséget :lol: és a jó tanácsokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Hali! Érdekelne engem, hogy hogyan (ha egyáltalán lehet külön) lehet kicserélni az eldurrant övfeszítő patront. Az anyós oldali kuka, már így vettem a kocsit, eddig lezsíroztuk, de most az istennek sem akar átcsusszanni a vizsgán. Mennyiért lehet ilyet szerezni, meg egyáltalán cserélhető e külön, vagy csak ülésszerkezettel együtt. Előre is köszöntem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 cserézni lehet, 10 ropi körül one a patron :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 cserézni lehet, 10 ropi körül one a patron :wink: Köcce! Akkor megkérdezem Raptort, nála láttam eladót. Hátha megvan még neki. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts