KisSoma Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Hali! Egy pár napja erősebb fékezés közben erősen súrlódó hangot hallok a fékek felöl...valami gond a fékfolyadékkal, vagy esetleg a fékekkel? Vagy csak több idő kell míg esetleg felmelegszik...mert hát kb. 7 km-t használom nagyrészt munkába menet délután, és éjfél körül jövök haza vele, amikor meg nincsenek még plusszok... Előre is köszönöm! Valószínüleg első fékbetét elkopott. Ha csak az első pár fékezésnél csinálja, akkor lehet hogy csak a párától egy kicsit feloxidálodik a tárcsa és az kopik le róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Sziasztok! Nincs valakinek rajza a hűtőrendszerről? Olyasmire gondolok, amin látszik minden vízcső, mert a blokk mögött valahol, a szívósor alatt csöpög a vizem, de nem igazán lehet odalátni, és kitapogatni se nagyon. És valamennyire szeretnék tisztába lenni vele, hogy milyen csövek lehetnek ott. Tippem van, már amennyire ki tudtam tapogatni. A blokk mögött a szívósor alatt megy egy egyenes műanyag cső, amire a hűtőből a vastag cső csatlakozik rá, és a másik végénél a generátor alatt megy rá egy másik cső, és szerintem ott lehet a bibi. Csak nem tudom, hogy a generátor alatti cső az hova mehet és hogy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Sziasztok! Nincs valakinek rajza a hűtőrendszerről? Olyasmire gondolok, amin látszik minden vízcső, mert a blokk mögött valahol, a szívósor alatt csöpög a vizem, de nem igazán lehet odalátni, és kitapogatni se nagyon. És valamennyire szeretnék tisztába lenni vele, hogy milyen csövek lehetnek ott. Tippem van, már amennyire ki tudtam tapogatni. A blokk mögött a szívósor alatt megy egy egyenes műanyag cső, amire a hűtőből a vastag cső csatlakozik rá, és a másik végénél a generátor alatt megy rá egy másik cső, és szerintem ott lehet a bibi. Csak nem tudom, hogy a generátor alatti cső az hova mehet és hogy néz ki. Szerintem az megy a vízpumpára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 :w00t: Üdv újra itt !!! :hiya: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Szerintem az megy a vízpumpára. Arra megy cső? Sztem inkább a szívósorra C14SE motornál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Arra megy cső? Sztem inkább a szívósorra C14SE motornál. Van egy derékszöges műanyagcsöves eltolás, és arra a csonkra megy rá, ami a vípumpával szemben van. Nálam. http://s3.images.www.tvn.hu/2011/01/11/14/41/www.tvn.hu_92dafc94a15fddc2e8089c14ace468dc.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 :w00t: Üdv újra itt !!! :hiya: ;) Halihó. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Halihó. :icon1: Hello! Üdv újra itt!Örülök,hogy csatlakoztál! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Halihó. :icon1: Navéééégre :D Hiányoztál ám innen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Halihó. :icon1: Szervusz druszám! Bizony nagy meglepetésemre szolgáltál legutóbb! Örülök, hogy újra itt vagy. :hiya: Remélem színesebbé teszed a fórumot, mert nagyon szürke volt! :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Köszönöm mindenkinek, igyekszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Köszönöm mindenkinek, igyekszem.... Kezdésnek, cedd ki az aláírásból a "törölt klubtag" feliratot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Kezdésnek, cedd ki az aláírásból a "törölt klubtag" feliratot ;) Meglesz az is türelem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Meglesz az is türelem.... Dízeles vagyok, türelem, az vaaan :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Halihó. :icon1: Üdv újra itt! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Üdv újra itt! :hiya: Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Halihó. :icon1: itt volt már az ideje :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Dízeles vagyok, türelem, az vaaan :D :lol: Akkor türelmessen próbálkoz hátha összejön egy ilyen: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Akkor türelmessen próbálkoz hátha összejön egy ilyen: :D Eleve missön impássziböl. Nincs rajta ennyi szám xD Nekem hamarabb vége van a skálának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Üdv újra itt Zotya!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Üdv újra itt Zotya!! :D :D Üdv.... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisSoma Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Sziasztok! Nincs valakinek rajza a hűtőrendszerről? Olyasmire gondolok, amin látszik minden vízcső, mert a blokk mögött valahol, a szívósor alatt csöpög a vizem, de nem igazán lehet odalátni, és kitapogatni se nagyon. És valamennyire szeretnék tisztába lenni vele, hogy milyen csövek lehetnek ott. Tippem van, már amennyire ki tudtam tapogatni. A blokk mögött a szívósor alatt megy egy egyenes műanyag cső, amire a hűtőből a vastag cső csatlakozik rá, és a másik végénél a generátor alatt megy rá egy másik cső, és szerintem ott lehet a bibi. Csak nem tudom, hogy a generátor alatti cső az hova mehet és hogy néz ki. Szia. A műanyagcső végéről egy vastag vízcső megy a vízpumpa hátuljára. Van még rajta két vékonyabb leágazás, a fűtő radiátorra és a kiegyenlítő tartályra de azok közelebb vannak a váltó felőli végéhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Üdvözöllek zotya kedves ismeretlen ismerős .Örülök , hogy megint itt vagy a köreinkben . :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Akkor türelmessen próbálkoz hátha összejön egy ilyen: :D Hali zotya! Közben megcsináltam,így nem torpan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Hali zotya! Közben megcsináltam,így nem torpan. Üdvözlet minekinek! Jól húz! ;) És ilyened van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts