Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hali!

Egy pár napja erősebb fékezés közben erősen súrlódó hangot hallok a fékek felöl...valami gond a fékfolyadékkal, vagy esetleg a fékekkel?

Vagy csak több idő kell míg esetleg felmelegszik...mert hát kb. 7 km-t használom nagyrészt munkába menet délután, és éjfél körül jövök haza vele, amikor meg nincsenek még plusszok...

Előre is köszönöm!

Valószínüleg első fékbetét elkopott. Ha csak az első pár fékezésnél csinálja, akkor lehet hogy csak a párától egy kicsit feloxidálodik a tárcsa és az kopik le róla.
Megosztás:

Sziasztok!

Nincs valakinek rajza a hűtőrendszerről? Olyasmire gondolok, amin látszik minden vízcső, mert a blokk mögött valahol, a szívósor alatt csöpög a vizem, de nem igazán lehet odalátni, és kitapogatni se nagyon. És valamennyire szeretnék tisztába lenni vele, hogy milyen csövek lehetnek ott. Tippem van, már amennyire ki tudtam tapogatni. A blokk mögött a szívósor alatt megy egy egyenes műanyag cső, amire a hűtőből a vastag cső csatlakozik rá, és a másik végénél a generátor alatt megy rá egy másik cső, és szerintem ott lehet a bibi. Csak nem tudom, hogy a generátor alatti cső az hova mehet és hogy néz ki.

Megosztás:

Sziasztok!

Nincs valakinek rajza a hűtőrendszerről? Olyasmire gondolok, amin látszik minden vízcső, mert a blokk mögött valahol, a szívósor alatt csöpög a vizem, de nem igazán lehet odalátni, és kitapogatni se nagyon. És valamennyire szeretnék tisztába lenni vele, hogy milyen csövek lehetnek ott. Tippem van, már amennyire ki tudtam tapogatni. A blokk mögött a szívósor alatt megy egy egyenes műanyag cső, amire a hűtőből a vastag cső csatlakozik rá, és a másik végénél a generátor alatt megy rá egy másik cső, és szerintem ott lehet a bibi. Csak nem tudom, hogy a generátor alatti cső az hova mehet és hogy néz ki.

Szerintem az megy a vízpumpára.

Megosztás:

Sziasztok!

Szia. A műanyagcső végéről egy vastag vízcső megy a vízpumpa hátuljára. Van még rajta két vékonyabb leágazás, a fűtő radiátorra és a kiegyenlítő tartályra de azok közelebb vannak a váltó felőli végéhez.
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.