astrabandi Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 http://www.facebook.com/OpelHU itten lehet követni a jó ASTRÁt ahogyan indul hazafelé . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 "Születésnapjára hazagurul az első magyar Astra! A magyar Opel ma elhagyta a Közlekedési Múzeumot, hogy egy szervizben készítsék fel arra, hogy hazajusson március 13-i szülinapjára az Opel szentgotthárdi gyárába. Kövessetek minket, hiszen folyamatosan tudósítunk arról, mi történik a 20 évet múzeumban állt Astrával a szervizben, és márciusi hazaútja során!" Állítólag Facebookon lehet követni az eseményeket, én nem vagyok fenn, úgyhogy nem tudom. http://www.facebook.com/OpelHU itten lehet követni a jó ASTRÁt ahogyan indul hazafelé . Egy páran összeugrottunk, és úgy néz ki, hogy konvojban, személyesen is kísérjük majd, nem csak fészbúkon ;) Lurdy-tali oldalán, és aki szokott velünk jönni Cruising-Tourra, annak az oldalán is lehet csatlakozni ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Egy páran összeugrottunk, és úgy néz ki, hogy konvojban, személyesen is kísérjük majd, nem csak fészbúkon ;) Lurdy-tali oldalán, és aki szokott velünk jönni Cruising-Tourra, annak az oldalán is lehet csatlakozni ;) :D Szép dolog Tőletek, remélem aztán visszakerül a múzeumba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Egy páran összeugrottunk, és úgy néz ki, hogy konvojban, személyesen is kísérjük majd, nem csak fészbúkon ;) Lurdy-tali oldalán, és aki szokott velünk jönni Cruising-Tourra, annak az oldalán is lehet csatlakozni ;) :D Ha minden igaz, én is ott leszek/hivatalos vagyok a rendezvényre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Szép dolog Tőletek, remélem aztán visszakerül a múzeumba. Csak nem cserélik össze azzal ami az udvaron van. Kicsit rosszabb állapotban lehet. Merthogy a Gyár udvarán is van egy kiállítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Ha minden igaz, én is ott leszek/hivatalos vagyok a rendezvényre. :) De ugye a tieddel jössz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 De ugye a tieddel jössz? :D Nem hinném. Szerintem ahogy máskor is, a GM-től Opel tesztautókkal megyünk le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Sziasztok! Az történt hogy péntek óta egyszerűen a fordulatszám mérő nem működik :(... hogyan lehet ezt a problémát a orvosolni? Illetve egy olyan kérdésem volna, pénteken jöttem haza fele a M5-kivezetőjén a nagy auchannál olyan 100-as tempóval, és a kormány, meg az autó enyhén el kezdett rezegni, aztán később nem csinálta...ez mitől lehetett? Előre is köszönöm a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Nem hinném. Szerintem ahogy máskor is, a GM-től Opel tesztautókkal megyünk le. óóóó :( szerintem tavaly nyáron láttalak utoljára a sajátoddal :lol: Sziasztok! Az történt hogy péntek óta egyszerűen a fordulatszám mérő nem működik :(... hogyan lehet ezt a problémát a orvosolni? Illetve egy olyan kérdésem volna, pénteken jöttem haza fele a M5-kivezetőjén a nagy auchannál olyan 100-as tempóval, és a kormány, meg az autó enyhén el kezdett rezegni, aztán később nem csinálta...ez mitől lehetett? Előre is köszönöm a segítséget! :) Ilyen latyak-retek időben, simán el tudom képzelni, hogy fölrakódott valami sáros-jeges-hókupac a felniben, ami aztán lerepült :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 óóóó :( szerintem tavaly nyáron láttalak utoljára a sajátoddal :lol: Ilyen latyak-retek időben, simán el tudom képzelni, hogy fölrakódott valami sáros-jeges-hókupac a felniben, ami aztán lerepült :rolleyes: Köszönöm! :D És a fordulatszámmérőre mit mondanál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 óóóó :( szerintem tavaly nyáron láttalak utoljára a sajátoddal :lol: Hát most így alakult. De igazából ha ki lesz adva, hogy hogyan megyünk, akkor nem igazán szeretnék kilógni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Köszönöm! :D És a fordulatszámmérőre mit mondanál? Ha a műszerfal tetejére rávágsz egyet, akkor se mozdul meg a fordszámmérő? Nem kezdett feljönni a mutató alatt a számlap? Nekem a kilométeróra mutatóját az akasztotta meg régebben. Valami kontakthiba lehet esetleg a műszeregység csatlakozásánál pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Ha a műszerfal tetejére rávágsz egyet, akkor se mozdul meg a fordszámmérő? Nem kezdett feljönni a mutató alatt a számlap? Nekem a kilométeróra mutatóját az akasztotta meg régebben. Valami kontakthiba lehet esetleg a műszeregység csatlakozásánál pl. Tegnap rávágtam 1-2 sőt 3-szor is, de nem mozdult meg :( A számlapot még nem tudtam megnézni...még nem volt időm lekapni a műszerfalat...vagy esetleg ezt meglehet nézni máshogy is? De mindenesetre köszönöm a tanácsokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Tegnap rávágtam 1-2 sőt 3-szor is, de nem mozdult meg :( A számlapot még nem tudtam megnézni...még nem volt időm lekapni a műszerfalat...vagy esetleg ezt meglehet nézni máshogy is? De mindenesetre köszönöm a tanácsokat :) Az látszik így ránézésre is, hogy a számlap nem ér-e hozzá a mutatóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Az látszik így ránézésre is, hogy a számlap nem ér-e hozzá a mutatóhoz. Nos ahogy én láttam, nincsen feljőve a számlap,szépen simul a hátlap mindenhol... :)...szóval akkor maradt gondolom a kontakthiba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Na, vettem 3-ért egy calibra kormányt. Külsőleg jó, egy baja van, a tetején van egy rész ami már "forog". Ez javítható? Ha már elmentem érte vidékre, nem hagytam ott, hátha javítható, mert ez a kormány végre tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Na, vettem 3-ért egy calibra kormányt. Külsőleg jó, egy baja van, a tetején van egy rész ami már "forog". Ez javítható? Ha már elmentem érte vidékre, nem hagytam ott, hátha javítható, mert ez a kormány végre tetszik. Szereld fel a helyére, és jó esetben az egész forogni fog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Szereld fel a helyére, és jó esetben az egész forogni fog. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Nos ahogy én láttam, nincsen feljőve a számlap,szépen simul a hátlap mindenhol... :)...szóval akkor maradt gondolom a kontakthiba :( Szia! Megnézted a biztosítékokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KedvesJános Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Tegnap rávágtam 1-2 sőt 3-szor is, de nem mozdult meg :( A számlapot még nem tudtam megnézni...még nem volt időm lekapni a műszerfalat...vagy esetleg ezt meglehet nézni máshogy is? De mindenesetre köszönöm a tanácsokat :) Hali! Nekem is ezt csinálja a fordulatszámmérőm is meg a kmórám is. Szétszedtem,,,megtisztítottam a csatlakozásokat...összeraktam, de nem segített. Aztán rávágtam a műszerfal tetejére és megjavult. Azóta is működik ez a módszer. Nem tudtam rájönni mitől csinálja. De ez miatt nem szedem szét többször az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1811&pid=874569&st=0&#entry874569 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 http://www.opelforum...=0 Szerintem az ötlet jó. Elmennék, de nem hinném, hogy lesz rávalóm.. :( Egy az egyben ugyanaz mint az enyém, "felszereltség",motor,szín stb..:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Szerintem az ötlet jó. Elmennék, de nem hinném, hogy lesz rávalóm.. :( Egy az egyben ugyanaz mint az enyém, "felszereltség",motor,szín stb..:D Nem ugyanaz, nincs benne TID, csak egy óra. A Tiedben meg asszem TID vagy MID van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Nem ugyanaz, nincs benne TID, csak egy óra. A Tiedben meg asszem TID vagy MID van. Mert tettem bele, de amikor vettem, csak egy óra volt benne. :D Még meg is van valahol. :) Nekem a tükrök is fehérek,de alapból feketék voltak rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Mert tettem bele, de amikor vettem, csak egy óra volt benne. :D Még meg is van valahol. :) Nekem a tükrök is fehérek,de alapból feketék voltak rajta. Ja, akkor értem. Viszont az első Astrában még rádió sem volt, csak egy polc a helyén. Neked is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts