opel16v Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Egy rendszergizda is lehet ilyen naív? :) Úgy látszik nagyon jól sikerült Mélykék kartárs vicce... :lol: :D :lol: Vagy lehet hogy Én azért nem kattintottam rá, mert már ismerem valamilyen szinten Mélykéket? Lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Eltűntek a GONDOK? Ki jött rá hogy az Opelek tökéletesek? :) Jobb így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 a tescoban is 5500 viszont a foti corában van 3000-ért most akcióban. de csak akkor feküdj ez alá, ha a kocsit is alábakoltad (persze nem a metros bakkal) a linket én is beszívtam :oops: , de tegye fel a kezét aki nem kettyint rá egy ilyenre :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Tápi tetszik az avatarod! Igaz én pirosra nem festeném, mert piszkosul zavarja a szemem. Most OFFolhatnék, hogy a piros csak női alsóneműben nem idegesít :) 2 méterrel az ágy mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Most OFFolhatnék, hogy a piros csak női alsóneműben nem idegesít :) 2 méterrel az ágy mellett. Ezt már kitárgyaltuk egyszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 arra céloztam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 mert szerintem te meg lettél szivatva :) Látod bennem él még a feltétel nélküli bizalom. De ugye tudjátok, hogy 3* adja ezt vissza Ludas Matyi :lol: Egyébiránt olyan, hogy www.emelo.hu létezik akkor miért ne létezhetne ugyanez krokodilban. :wink: Továbbá a krokodilemelő egy gyűjtő fogalom ami 5 e. Ft-ostól egyészen akár 3 milláig is terjedhet. Na de ha már mindneki azt mondja, hogy ne vegyek tescosat akkor most már valaki mondhatná azat is, hogy HOL VEGYEK ÉS MILYET????? Lehetne valami építő jellegű hozzászólás is, nem csak ez a sok destruktív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 a pokrócot akkor már nem kell hurcolnod mert a krokihoz nem kell letérdelni :) :lol: :D Te állva még nem sz..attál :?: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Én konkrétan az Auchanban vettem anno, de csak azért, mert valami csoda folytán bekerült oda ez a jobb minőség is, igaz ez volt a legdrágább is. :) Bár ez sem túl jó minőségű, nem lesz "örökös" darab. Az igazi márkás strapabíró cuccok 20-nál kezdődnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Én konkrétan az Auchanban vettem anno, de csak azért, mert valami csoda folytán bekerült oda ez a jobb minőség is, igaz ez volt a legdrágább is. :) Bár ez sem túl jó minőségű, nem lesz "örökös" darab. Az igazi márkás strapabíró cuccok 20-nál kezdődnek. Nem akarok gumiszervizt nyitni, de gondolom, hogy évente 16 emelést ki kell, hogy bírjon. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Ismeri valaki??? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...screenwidth=800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Ismeri valaki??? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...screenwidth=800 majdnem egy hete postoltam a GSI-s topikba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 AMADEUSSAL TÖRTÉN A KÖVETKEZŐ: Anyázos topikban a , Feszültség levezetés részben.... Idézek tőle: "Elnézést tisztelt olvasók... Kedves klubmatricás fehér GSi-t vezető ipari pöcsfej! Köszönöm, hogy ráhúztad a kormányt a kocsimra, amikor elfogyott a sávod. Köszönöm, hogy miután mertem dudálni leöntötted a motorházat Cola-val. Ha nem ült volna mellettem utas, szerinted hány másodperc kellett volna, hogy utolérjem a pudvaládád és darabokra szedjelek kretén? Nem kell eljönni talira, fejed a memóriámban. Elnézést tisztelt olvasók..." ------------------ Nem tudjátok válatlanül melyik kedves klubtagunk lehetett??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Köszönöm, hogy miután mertem dudálni leöntötted a motorházat Cola-val. ezt most nemértem? hogyhogy leöntötte kólával? kinuylt az ablakon vagy hogy? :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 AMADEUSSAL TÖRTÉN A KÖVETKEZŐ: Anyázos topikban a , Feszültség levezetés részben.... Idézek tőle: "Elnézést tisztelt olvasók... Kedves klubmatricás fehér GSi-t vezető ipari pöcsfej! Köszönöm, hogy ráhúztad a kormányt a kocsimra, amikor elfogyott a sávod. Köszönöm, hogy miután mertem dudálni leöntötted a motorházat Cola-val. Ha nem ült volna mellettem utas, szerinted hány másodperc kellett volna, hogy utolérjem a pudvaládád és darabokra szedjelek kretén? Nem kell eljönni talira, fejed a memóriámban. Elnézést tisztelt olvasók..." ------------------ Nem tudjátok válatlanül melyik kedves klubtagunk lehetett??????? Nem lehet, hogy be kellett volna engedni :roll: Megyünk az EU-ba vagy mi :idea: Persze a kóla sem megoldás! Na de ki vót az!! Jelentkezzék!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Renzso! Azért az a 96000km elég durva... :) 92-es autónál... :lol: Rendszám nincs ahhoz a fehér GSi-hez? Úgy kicsit könnyebb lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Meg az a lightos fogyasztási érték....nekem nagyon kevésnek tünik... Amugy lehet lámer kérdés..ez gyári dög? Létezik gyári Turbos Gsi? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 http://inetgames.hu/f1/game/index.php nézétek meg a top 10-es csapatok listáján a második helyezettet 1 pontra vagyok az elsőtől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Na de ki vót az!! Jelentkezzék!!!!! Szerintem is fog jelentkezni :twisted: Biztos a totalcaros cikkíró volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 ....Létezik gyári Turbos Gsi? :oops:.... OPC-ből van csak turbós, de az G nem F :wink: Illetve Coooupééééból van még turbós verzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 No meg jo multkor amikor meg vettem az astrat nem nagyon teccet a ronda felnni nekem sem és masnak sem a kocsin ... de miutan lecseréltem a felnit nem tudtam képet csinalni .. DE végre vettem egy Digit fényképezö gépet :))) és láss csodát 1 képet tudtam ma haza fele késziteni mielött le merült a gép :lol:( szal : és itt van normal méretben is http://web.interware.hu/sonique/gsi2/IMG_0385.JPG az autó koszos és sötét is van :lol:) de mostmar csinalok majd normal képeket is a kocsirol :D) ha valakit érdekel .. ugyis lassan jönnek majd a kisebb nagyobb változasok :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 http://web.interware.hu/sonique/gsi2/IMG_0385.JPG Vadálllaaattttttttttt a felni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Vadálllaaattttttttttt a felni :) vadálllllllat akkor lenne ha ez 17" -ban feszengene a kocsin .. de jelenleg elég a 15" is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 ....vadálllllllat akkor lenne ha ez 17" -ban feszengene a kocsin.... Jó, akkor "csak" vadállat :) Lurdyhoz nem gyűssz ma este ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 Jó, akkor "csak" vadállat :lol: Lurdyhoz nem gyűssz ma este ? sajna én ezekre a talikra nem tudok eljutni :) mivel 22:30-23:00 oráig melozom mint ma is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts