Dáwid Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Neked miért engedi telepakolni smiley-val?? Másfél G Astra?? Ezt most dicsekvésnek szántad?? Igazad van...midig csak az a hülye fényezés... rohadjon szét az egész és átmegyünk RAT stílusba...juhhhéééé Mondjuk lehet hogy nekem is kijönne a másfél G Astra...de lehet hogy még a kettő is Nem, dicsekedni azzal tudnék, ha ez látszana is rajta, csak belülről kezdtem a költést kifelé, és a burkolatra nem futotta :) (te is nagyon jól tudod, hogy miért a pénzt pumpáltam bele ebbe, amíg nagyjából autó lett, és miért nem vettem egyett) Attól hogy egy autó nincs lefényezve, még lehet egyben. A fontossági, sorrend nálam spec. mindig az volt, hogy legyen jó, menjen, álljon meg, lesz.rom hogy hogy néz ki, az az utolsó. Nem azt mondtam, hogy el kell rohasztani az egészet, de attól hogy más színű a motorháztető, eg a sárvédő, az autó viszont talpon van, már lehet járni, és esetleg dolgozni vele, hogy meg legyen a pénz a többire :rolleyes: :lol: De azért a motortér pöpec! Azt láttam. És ha már szőnyeg is van benne, akkor aztán.... Van-van. A belseje már annyira készen van, hogy ahogy jön a jó idő, szétszedem megint, és új patentokkal, meg csavarokkal összerakom megint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Beleszámít az idézet is. <_< Na ne má...ki talált aki ezt a hülyeséget?? :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Na ne má...ki talált aki ezt a hülyeséget?? :icon7: Régen is beleszámított, a regényírós korszakomból emlékszem :D :lol: (esetleg lehet hogy a korlát magasabban volt, de volt :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Mi az hogy áááá??... ha mondjuk vesz 60-ért donort! Akkor mi van? A fényezés csak 70ezer... És az már 130ezer. Akkor hol van a karosszéria munka? Mert ugye ezt gyakorlat nélkül, nem olyan könnyű ám átpakolni ;) Nem mindenki olyan ügyes kezü szerelő mint te. (Ezzel most magamra célzok ) Nem kellene ilyen drágán dolgozni a fényezőknek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Nem, dicsekedni azzal tudnék, ha ez látszana is rajta, csak belülről kezdtem a költést kifelé, és a burkolatra nem futotta :) (te is nagyon jól tudod, hogy miért a pénzt pumpáltam bele ebbe, amíg nagyjából autó lett, és miért nem vettem egyett) Attól hogy egy autó nincs lefényezve, még lehet egyben. A fontossági, sorrend nálam spec. mindig az volt, hogy legyen jó, menjen, álljon meg, lesz.rom hogy hogy néz ki, az az utolsó. Nem azt mondtam, hogy el kell rohasztani az egészet, de attól hogy más színű a motorháztető, eg a sárvédő, az autó viszont talpon van, már lehet járni, és esetleg dolgozni vele, hogy meg legyen a pénz a többire :rolleyes: Ja ja igazad van. De te is jól tudod évek óta ismersz, hogy számomra fontos a külső is. Persze jól tudom hogy nem az a legfontosabb...szóval igen, ha a talpra állítás a lényeg akkor ki lehet hozni olcsóbban. Ezt akarta olvasni mi?? Vald be :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Nem kellene ilyen drágán dolgozni a fényezőknek... :D Ne bacogasd, én már így is elszakítottam a poharat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Van-van. A belseje már annyira készen van, hogy ahogy jön a jó idő, szétszedem megint, és új patentokkal, meg csavarokkal összerakom megint :D Az jó móka. Tavasszal én is nekiesek a belének megint. Hangszórók, BC, ablakemelők, ajtókárpitok, hangszigetelés.... Lesz munka. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Ja ja igazad van. De te is jól tudod évek óta ismersz, hogy számomra fontos a külső is. Persze jól tudom hogy nem az a legfontosabb...szóval igen, ha a talpra állítás a lényeg akkor ki lehet hozni olcsóbban. Ezt akarta olvasni mi?? Vald be :P Bevallom hogy persze hogy de :D Én mindig az autóval kerestem meg azt a pénzt, amit később rá tudok költeni, ezért mindig is a járóképesség megtartása volt az első, és a külsőre nem sikerült rámenni :( Persze hogy fontos, csak nálam legalábbis- nem elsődleges. Anno' átmeneti motorháztetőt se vettem volna rá, ha a rendőr nem b.szogat, hogy tető nélkül megyek, meg ha nem féltem volna, hogy kilopják belőle az akksit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Az jó móka. Tavasszal én is nekiesek a belének megint. Hangszórók, BC, ablakemelők, ajtókárpitok, hangszigetelés.... Lesz munka. :) Kárpitbőröd nem fog maradni véletlenül? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Régen is beleszámított, a regényírós korszakomból emlékszem (esetleg lehet hogy a korlát magasabban volt, de volt ) Hát én arra már csak foltokba emlékszem... De most miért kell még a smilykat is bacogatni, hát nem tök midnegy mennyi van?? Ez kifejezetten idegesít...mindig kiírja hogy: "Több smileyt illesztettél be az engedélyezettnél. Csökkentsd a hangulatjelek számát!" Bla bla bla.... Ez most új!! Nem kellene ilyen drágán dolgozni a fényezőknek... :D Köszi Hjoe! Megfogadom a tanácsod...ezentúl éhendöglök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Köszi Hjoe! Megfogadom a tanácsod...ezentúl éhendöglök :D Jólvan mindjárt komolykodsz itt nekem. Egy tanknyílásnyi munkát tudok adni esetleg... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Kárpitbőröd nem fog maradni véletlenül? ;) Bőr?! Jó is lenne... :) Amúgy semmi nem fog maradni, csak egy félig-meddig működő villanyablak elvágott vezetékekkel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Egyszer frissül magától a fórum, másszor meg nem. Az előbb kiírta, hogy 1 új hozzászólás jött, utána meg nem írt semmit. Aki érti, jelentkezzen. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Nem szerintem valami nálam ludas, mert Dáwid 85909-es hozzászólásában 4 smilye van...az előbb nekem nem engedett csak 2-őt! Ezt nem értem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Nem szerintem valami nálam ludas, mert Dáwid 85909-es hozzászólásában 4 smilye van...az előbb nekem nem engedett csak 2-őt! Ezt nem értem :blink: Caravanba több fér :D :P A Sedanokhoz 2 jár, a GSI-sek meg csak 1-et kapnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Caravanba több fér A Sedanokhoz 2 jár, a GSI-sek meg csak 1-et kapnak Az 5 ajtósok meg kussolnak?.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Caravanba több fér :D :P A Sedanokhoz 2 jár, a GSI-sek meg csak 1-et kapnak :lol: Az 5 ajtósok meg kussolnak?.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Az 5 ajtósok meg kussolnak?.... Ők nem különcködnek, nem szeretik a hangulatjeleket :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Látom kipihented magad Dávid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Látom kipihented magad Dávid :D Majd holnap elmesélem mennyire :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Majd holnap elmesélem mennyire :D :lol: Nem biztos hogy felmegyek. Sőt biztos, hogy nem megyek fel. Majd szombaton, mikor Daykiller ad pénzt a hazajutáshoz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Jó is ez a lakatolás, fényezés dolog.... :D <_< főleg két szálon, de legalább a színkód stimmel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Nem tudom mennyi lesz lejön a szerelő és megmondja mit kell venni és mennyi az ára.Ami vigasztal,hogy a lufik nem nyiltak,csak az övfeszitők durrantak el,viszont a szelepfedél, kuka hűtő kuka,meg a váltóval is van valami mert megse mozdul a váltókar azt mondta a szerelő lehet,hogy tört a rudazat.Gondolkoztam és is a dondor autón,de nem messze van tölünk egy bontó ahol minden van ami opelhez kel és a tulaj is rendes tehát szerintem megveszek mindent a bontóban aztán meg marad a legozás.A legfontosabb,hogy itt vagyok egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Nem szerintem valami nálam ludas, mert Dáwid 85909-es hozzászólásában 4 smilye van...az előbb nekem nem engedett csak 2-őt! Ezt nem értem :blink: Pár db-ra le volt korlátozva, de Hajni visszaintézte 10-re :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 A smilek dbszáma az idézett hozászólásokkal együtt számolódik, ahogy tapasztaltam. Eddig 5 volt, most 10. Volt, hogy én már nem tudtam smilet tenni ,mert annyi volt az előzőben. :icon11: (ezért töröltem ki onnan) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts