Dáwid Elküldve Január20, 2012 Elküldve Január20, 2012 Dzsííízösz... 5 perc alatt be is jelentkeztem :lol: (köszi gomb? :blink: :D zsííír. De miért lett a profilképem az avatarom, és az is kisebb méretben? ) (((szerk.: már megtaláltam, csak nem otthonról vagyok, úgyhogy most 4 napig így marad :D )))
rtomi Elküldve Január20, 2012 Elküldve Január20, 2012 Blitz-en kivesszük. ;) :lol: El tudom B@szni egyedül is. :w00t:
zoleem3 Elküldve Január20, 2012 Elküldve Január20, 2012 El tudom B@szni egyedül is. :w00t: A Blitz-ről jut eszembe mikor is lesz az idén? Remélem rendbe tudom szedni addig az autót s én is ki tudok jutni az idén.
Tiu Elküldve Január20, 2012 Elküldve Január20, 2012 El tudom B@szni egyedül is. :w00t: Szívesen segítünk. ;) :lol: Mondjuk Dáwidnak igaza van. :confused: A Blitz-ről jut eszembe mikor is lesz az idén? Remélem rendbe tudom szedni addig az autót s én is ki tudok jutni az idén. Azt még nem tudni, de aug.-ra várható gondolom. ;)
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Elküldve Január21, 2012 Szívesen segítünk. ;) :lol: Mondjuk Dáwidnak igaza van. :confused: Azt még nem tudni, de aug.-ra várható gondolom. ;) tudomásom szerint még szervezés alatt van.... Gondolom Tavaszra lesz pontositva minden....
Dáwid Elküldve Január21, 2012 Elküldve Január21, 2012 Zalakaros-Bp. útvonalon, ha kell vinni valamit valakinek, akkor zaklasson telón. Kedden indulunk haza. ;)
ZsolsZ Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Üdv. Kicsit bizonytalannak érzem az 5ajtós autóm kanyarokban mióta fennt van a téli gumi, vagy amúgy is. Arra gondoltam, hogy lecserélem a rugókat, ültetőrugókra tavasszal. Van már behatóbb tapasztalata itt valakinek ezzel kapcsolatban? Melyik márkájú rugó rendelkezik már jó minőséggel is? A 25-30ezres rugó szettek is jók? Újat vegyek vagy használt is megteszi? Mi mást kell cserélni? pl fontos a lengéscsillapítókat vagy maradhat a gyári? Van ami jobban kopik vagy hamarabb tönkre megy miatta? pl szilentek? Érdemes, vagy fontos berakni egy toronymerevítőt is? Köszi
ihbastra Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Üdv. Kicsit bizonytalannak érzem az 5ajtós autóm kanyarokban mióta fennt van a téli gumi, vagy amúgy is. Arra gondoltam, hogy lecserélem a rugókat, ültetőrugókra tavasszal. Van már behatóbb tapasztalata itt valakinek ezzel kapcsolatban? Melyik márkájú rugó rendelkezik már jó minőséggel is? A 25-30ezres rugó szettek is jók? Újat vegyek vagy használt is megteszi? Mi mást kell cserélni? pl fontos a lengéscsillapítókat vagy maradhat a gyári? Van ami jobban kopik vagy hamarabb tönkre megy miatta? pl szilentek? Érdemes, vagy fontos berakni egy toronymerevítőt is? Köszi Ha csak a lengéscsillapítókat cseréled (pl. koni), akkor sem fog dölöngélni a kanyarba az autód! Persze ültetéssel még annyira sem, de ha az én tempómat nézzem akkor elég egy jó csillapító hogy ne dölöngéljen!
astrabandi Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Bszus de furcsa meg jelenés azt sem tudom ,hogy milyen rendezvényen vagyok 2-szer meg néztem ,hogy jó oldalon vagyok -e . ? :wacko:ui :Hová lett a gyönyörű képecském ?
Atommanó Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Bszus de furcsa meg jelenés azt sem tudom ,hogy milyen rendezvényen vagyok 2-szer meg néztem ,hogy jó oldalon vagyok -e . ? :wacko: 2 napja még én is így voltam ezzel... de gyorsan meg lehet szokni... -_-
astrabandi Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 2 napja még én is így voltam ezzel... de gyorsan meg lehet szokni... -_- Tuti de hová lett az avatarom ?
Atommanó Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Tuti de hová lett az avatarom ? Pár felhasználónak megcserélődött az avatar a személyes képpel... orvosolva lesz...
astrabandi Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Pár felhasználónak megcserélődött az avatar a személyes képpel... orvosolva lesz... Oksi danke
beligrom Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 vát ö brend nyú szájt! bjutiful, nájsz vörk :icon13:
epk947 Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Üdv. Kicsit bizonytalannak érzem az 5ajtós autóm kanyarokban mióta fennt van a téli gumi, vagy amúgy is. Arra gondoltam, hogy lecserélem a rugókat, ültetőrugókra tavasszal. Van már behatóbb tapasztalata itt valakinek ezzel kapcsolatban? Melyik márkájú rugó rendelkezik már jó minőséggel is? A 25-30ezres rugó szettek is jók? Újat vegyek vagy használt is megteszi? Mi mást kell cserélni? pl fontos a lengéscsillapítókat vagy maradhat a gyári? Van ami jobban kopik vagy hamarabb tönkre megy miatta? pl szilentek? Érdemes, vagy fontos berakni egy toronymerevítőt is? Köszi Vidd el futóműveshez egy bemérésre a kocsidat, az majd megmondja, hogy mi a baja!
Nagymate Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Juhú! Micsoda megújulások. Rég jártam erre. :icon13: Átnyálazom ezt a klubtagság dolgot, és hamarosan befizetek egyre , úgy vélem megéri :w00t:
zozo astra1.6 16v Elküldve Január23, 2012 Elküldve Január23, 2012 Juhú! Micsoda megújulások. Rég jártam erre. :icon13: Átnyálazom ezt a klubtagság dolgot, és hamarosan befizetek egyre , úgy vélem megéri :w00t: Én is gondolkozok rajta!Csak még nem tudom melyikre! :)
daykiller Elküldve Január23, 2012 Elküldve Január23, 2012 Sajna AC halott. :( 6,5 ampert vesz fel, indításnál 4,97-et. Kicsit sokallom. Cserélgettem a polaritást rajta, mindkét irányban ugyanannyi áramot vett fel. Majd a nagy akksit visszapakoltam, indítok, 1-2 másodpercre életre kel a motor aztán leáll. Azóta megint nem indul. :(
rtomi Elküldve Január23, 2012 Elküldve Január23, 2012 Átnyálazom ezt a klubtagság dolgot, és hamarosan befizetek egyre , úgy vélem megéri :w00t: Nem csak a fórum miatt éri meg klubtagnak lenni. :hiya:
ivanyii Elküldve Január23, 2012 Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! 1 2 3 Szerintem ezeket látva nem kel többet mondanom :sowwy: :sowwy:
zozo astra1.6 16v Elküldve Január23, 2012 Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! Szerintem ezeket látva nem kel többet mondanom :sowwy: :sowwy: Hello! Ezt hogy sikerült?Megcsúsztál?Sajnálom,hogy így összetört!
Tiv. Elküldve Január23, 2012 Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! 1 2 3 Szerintem ezeket látva nem kel többet mondanom :sowwy: :sowwy: Elég érdekes sérülés. Mi esett rá? Vagy esetleg egy magas plató alá nem fért be?
ivanyii Elküldve Január23, 2012 Elküldve Január23, 2012 Elég érdekes sérülés. Mi esett rá? Vagy esetleg egy magas plató alá nem fért be? Egy akácfa volt a bűnös.Megpördültem a jeges úton és pörgésközben elkaptam a fát.
Tiv. Elküldve Január23, 2012 Elküldve Január23, 2012 Egy akácfa volt a bűnös.Megpördültem a jeges úton és pörgésközben elkaptam a fát. Elég szerencsétlen pörgés volt. De lehetett volna rosszabb is, ha pl. derékbakapja a kocsit. Sajnálom. Motor nem sérült?
Recommended Posts