Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Dzsííízösz... 5 perc alatt be is jelentkeztem :lol: (köszi gomb? :blink: :D zsííír. De miért lett a profilképem az avatarom, és az is kisebb méretben? ) (((szerk.: már megtaláltam, csak nem otthonról vagyok, úgyhogy most 4 napig így marad :D )))

Elküldve

El tudom B@szni egyedül is. :w00t:

A Blitz-ről jut eszembe mikor is lesz az idén?

Remélem rendbe tudom szedni addig az autót s én is ki tudok jutni az idén.

Elküldve

El tudom B@szni egyedül is. :w00t:

Szívesen segítünk. ;) :lol: Mondjuk Dáwidnak igaza van. :confused:

A Blitz-ről jut eszembe mikor is lesz az idén?

Remélem rendbe tudom szedni addig az autót s én is ki tudok jutni az idén.

Azt még nem tudni, de aug.-ra várható gondolom. ;)

Elküldve

Szívesen segítünk. ;) :lol: Mondjuk Dáwidnak igaza van. :confused:

Azt még nem tudni, de aug.-ra várható gondolom. ;)

tudomásom szerint még szervezés alatt van....

Gondolom Tavaszra lesz pontositva minden....

Elküldve

Üdv.

Kicsit bizonytalannak érzem az 5ajtós autóm kanyarokban mióta fennt van a téli gumi, vagy amúgy is. Arra gondoltam, hogy lecserélem a rugókat, ültetőrugókra tavasszal. Van már behatóbb tapasztalata itt valakinek ezzel kapcsolatban? Melyik márkájú rugó rendelkezik már jó minőséggel is? A 25-30ezres rugó szettek is jók? Újat vegyek vagy használt is megteszi? Mi mást kell cserélni? pl fontos a lengéscsillapítókat vagy maradhat a gyári? Van ami jobban kopik vagy hamarabb tönkre megy miatta? pl szilentek?

Érdemes, vagy fontos berakni egy toronymerevítőt is? Köszi

Elküldve

Üdv.

Kicsit bizonytalannak érzem az 5ajtós autóm kanyarokban mióta fennt van a téli gumi, vagy amúgy is. Arra gondoltam, hogy lecserélem a rugókat, ültetőrugókra tavasszal. Van már behatóbb tapasztalata itt valakinek ezzel kapcsolatban? Melyik márkájú rugó rendelkezik már jó minőséggel is? A 25-30ezres rugó szettek is jók? Újat vegyek vagy használt is megteszi? Mi mást kell cserélni? pl fontos a lengéscsillapítókat vagy maradhat a gyári? Van ami jobban kopik vagy hamarabb tönkre megy miatta? pl szilentek?

Ha csak a lengéscsillapítókat cseréled (pl. koni), akkor sem fog dölöngélni a kanyarba az autód! Persze ültetéssel még annyira sem, de ha az én tempómat nézzem akkor elég egy jó csillapító hogy ne dölöngéljen!

Elküldve

Bszus de furcsa meg jelenés azt sem tudom ,hogy milyen rendezvényen vagyok 2-szer meg néztem ,hogy jó oldalon vagyok -e . ? :wacko:ui :Hová lett a gyönyörű képecském ?

Elküldve

Bszus de furcsa meg jelenés azt sem tudom ,hogy milyen rendezvényen vagyok 2-szer meg néztem ,hogy jó oldalon vagyok -e . ? :wacko:

2 napja még én is így voltam ezzel... de gyorsan meg lehet szokni... -_-

Elküldve

Üdv.

Vidd el futóműveshez egy bemérésre a kocsidat, az majd megmondja, hogy mi a baja!

Elküldve

Sajna AC halott. :(

6,5 ampert vesz fel, indításnál 4,97-et. Kicsit sokallom. Cserélgettem a polaritást rajta, mindkét irányban ugyanannyi áramot vett fel. Majd a nagy akksit visszapakoltam, indítok, 1-2 másodpercre életre kel a motor aztán leáll. Azóta megint nem indul. :(

Elküldve

Átnyálazom ezt a klubtagság dolgot, és hamarosan befizetek egyre , úgy vélem megéri :w00t:

Nem csak a fórum miatt éri meg klubtagnak lenni. :hiya:

Elküldve

Sziasztok!

1

2

3

Szerintem ezeket látva nem kel többet mondanom :sowwy: :sowwy:

Elég érdekes sérülés. Mi esett rá? Vagy esetleg egy magas plató alá nem fért be?

Elküldve

Elég érdekes sérülés. Mi esett rá? Vagy esetleg egy magas plató alá nem fért be?

Egy akácfa volt a bűnös.Megpördültem a jeges úton és pörgésközben elkaptam a fát.

Elküldve

Egy akácfa volt a bűnös.Megpördültem a jeges úton és pörgésközben elkaptam a fát.

Elég szerencsétlen pörgés volt. De lehetett volna rosszabb is, ha pl. derékbakapja a kocsit. Sajnálom.

Motor nem sérült?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.