Dáwid Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Dzsííízösz... 5 perc alatt be is jelentkeztem :lol: (köszi gomb? :blink: :D zsííír. De miért lett a profilképem az avatarom, és az is kisebb méretben? ) (((szerk.: már megtaláltam, csak nem otthonról vagyok, úgyhogy most 4 napig így marad :D ))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Blitz-en kivesszük. ;) :lol: El tudom B@szni egyedül is. :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 El tudom B@szni egyedül is. :w00t: A Blitz-ről jut eszembe mikor is lesz az idén? Remélem rendbe tudom szedni addig az autót s én is ki tudok jutni az idén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 El tudom B@szni egyedül is. :w00t: Szívesen segítünk. ;) :lol: Mondjuk Dáwidnak igaza van. :confused: A Blitz-ről jut eszembe mikor is lesz az idén? Remélem rendbe tudom szedni addig az autót s én is ki tudok jutni az idén. Azt még nem tudni, de aug.-ra várható gondolom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Szívesen segítünk. ;) :lol: Mondjuk Dáwidnak igaza van. :confused: Azt még nem tudni, de aug.-ra várható gondolom. ;) tudomásom szerint még szervezés alatt van.... Gondolom Tavaszra lesz pontositva minden.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 jesszusom, viszlát fapados fórum :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Zalakaros-Bp. útvonalon, ha kell vinni valamit valakinek, akkor zaklasson telón. Kedden indulunk haza. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Üdv. Kicsit bizonytalannak érzem az 5ajtós autóm kanyarokban mióta fennt van a téli gumi, vagy amúgy is. Arra gondoltam, hogy lecserélem a rugókat, ültetőrugókra tavasszal. Van már behatóbb tapasztalata itt valakinek ezzel kapcsolatban? Melyik márkájú rugó rendelkezik már jó minőséggel is? A 25-30ezres rugó szettek is jók? Újat vegyek vagy használt is megteszi? Mi mást kell cserélni? pl fontos a lengéscsillapítókat vagy maradhat a gyári? Van ami jobban kopik vagy hamarabb tönkre megy miatta? pl szilentek? Érdemes, vagy fontos berakni egy toronymerevítőt is? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Üdv. Kicsit bizonytalannak érzem az 5ajtós autóm kanyarokban mióta fennt van a téli gumi, vagy amúgy is. Arra gondoltam, hogy lecserélem a rugókat, ültetőrugókra tavasszal. Van már behatóbb tapasztalata itt valakinek ezzel kapcsolatban? Melyik márkájú rugó rendelkezik már jó minőséggel is? A 25-30ezres rugó szettek is jók? Újat vegyek vagy használt is megteszi? Mi mást kell cserélni? pl fontos a lengéscsillapítókat vagy maradhat a gyári? Van ami jobban kopik vagy hamarabb tönkre megy miatta? pl szilentek? Érdemes, vagy fontos berakni egy toronymerevítőt is? Köszi Ha csak a lengéscsillapítókat cseréled (pl. koni), akkor sem fog dölöngélni a kanyarba az autód! Persze ültetéssel még annyira sem, de ha az én tempómat nézzem akkor elég egy jó csillapító hogy ne dölöngéljen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Bszus de furcsa meg jelenés azt sem tudom ,hogy milyen rendezvényen vagyok 2-szer meg néztem ,hogy jó oldalon vagyok -e . ? :wacko:ui :Hová lett a gyönyörű képecském ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Bszus de furcsa meg jelenés azt sem tudom ,hogy milyen rendezvényen vagyok 2-szer meg néztem ,hogy jó oldalon vagyok -e . ? :wacko: 2 napja még én is így voltam ezzel... de gyorsan meg lehet szokni... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 2 napja még én is így voltam ezzel... de gyorsan meg lehet szokni... -_- Tuti de hová lett az avatarom ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Tuti de hová lett az avatarom ? Pár felhasználónak megcserélődött az avatar a személyes képpel... orvosolva lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Pár felhasználónak megcserélődött az avatar a személyes képpel... orvosolva lesz... Oksi danke Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 vát ö brend nyú szájt! bjutiful, nájsz vörk :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Üdv. Kicsit bizonytalannak érzem az 5ajtós autóm kanyarokban mióta fennt van a téli gumi, vagy amúgy is. Arra gondoltam, hogy lecserélem a rugókat, ültetőrugókra tavasszal. Van már behatóbb tapasztalata itt valakinek ezzel kapcsolatban? Melyik márkájú rugó rendelkezik már jó minőséggel is? A 25-30ezres rugó szettek is jók? Újat vegyek vagy használt is megteszi? Mi mást kell cserélni? pl fontos a lengéscsillapítókat vagy maradhat a gyári? Van ami jobban kopik vagy hamarabb tönkre megy miatta? pl szilentek? Érdemes, vagy fontos berakni egy toronymerevítőt is? Köszi Vidd el futóműveshez egy bemérésre a kocsidat, az majd megmondja, hogy mi a baja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Juhú! Micsoda megújulások. Rég jártam erre. :icon13: Átnyálazom ezt a klubtagság dolgot, és hamarosan befizetek egyre , úgy vélem megéri :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Juhú! Micsoda megújulások. Rég jártam erre. :icon13: Átnyálazom ezt a klubtagság dolgot, és hamarosan befizetek egyre , úgy vélem megéri :w00t: Én is gondolkozok rajta!Csak még nem tudom melyikre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sajna AC halott. :( 6,5 ampert vesz fel, indításnál 4,97-et. Kicsit sokallom. Cserélgettem a polaritást rajta, mindkét irányban ugyanannyi áramot vett fel. Majd a nagy akksit visszapakoltam, indítok, 1-2 másodpercre életre kel a motor aztán leáll. Azóta megint nem indul. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Átnyálazom ezt a klubtagság dolgot, és hamarosan befizetek egyre , úgy vélem megéri :w00t: Nem csak a fórum miatt éri meg klubtagnak lenni. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! 1 2 3 Szerintem ezeket látva nem kel többet mondanom :sowwy: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! Szerintem ezeket látva nem kel többet mondanom :sowwy: :sowwy: Hello! Ezt hogy sikerült?Megcsúsztál?Sajnálom,hogy így összetört! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sziasztok! 1 2 3 Szerintem ezeket látva nem kel többet mondanom :sowwy: :sowwy: Elég érdekes sérülés. Mi esett rá? Vagy esetleg egy magas plató alá nem fért be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Elég érdekes sérülés. Mi esett rá? Vagy esetleg egy magas plató alá nem fért be? Egy akácfa volt a bűnös.Megpördültem a jeges úton és pörgésközben elkaptam a fát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Egy akácfa volt a bűnös.Megpördültem a jeges úton és pörgésközben elkaptam a fát. Elég szerencsétlen pörgés volt. De lehetett volna rosszabb is, ha pl. derékbakapja a kocsit. Sajnálom. Motor nem sérült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts