corsica_atlanta Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Itt a komplett kézikönyv pdf-ben. Az opel magazinponthu-n a letöltéseknél fent van elég sok motyó. :huh: A könyv továbbra is megvan. :rolleyes: A borítójáról kéne jó minőségű kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 A könyv továbbra is megvan. :huh: A borítójáról kéne jó minőségű kép. Most akkor Ez! kell? Mert akkor ma még bescannelem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Most akkor Ez! kell? Mert akkor ma még bescannelem! :rolleyes: Igen erre lenne szükségem! Áhh ha megtennéd akkor örök hála. :huh: Természetesen csak a borító kellene. :lol: Le is fotózhatod nekem mindegy csak jó minőségű kép kellene de az interneten semmit nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Igen erre lenne szükségem! Áhh ha megtennéd akkor örök hála. :huh: Természetesen csak a borító kellene. :lol: Le is fotózhatod nekem mindegy csak jó minőségű kép kellene de az interneten semmit nem találtam. Sajna a felbontást nem tudtam állítani de a szinesbe a legnagyobbat választottam, meg kicsit majd forgatni kell rajta, mert 4x bescanneltem de csak nem egyenes. Azért talán jó állapotú is, mert szerencsére olyan sokszor még nem kellett nyitogatni! Kopp...kopp...kopp! :rolleyes: Eleje! Hátúlja (ha netán kell) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Sajna a felbontást nem tudtam állítani de a szinesbe a legnagyobbat választottam, meg kicsit majd forgatni kell rajta, mert 4x bescanneltem de csak nem egyenes. Azért talán jó állapotú is, mert szerencsére olyan sokszor még nem kellett nyitogatni! Kopp...kopp...kopp! :rolleyes: Eleje! Hátúlja (ha netán kell) :huh: Köszi szépen szerintem tök jó lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Köszi szépen szerintem tök jó lett ]http://sosemkopel.com/wp-content/gallery/kezikonyvek/opel_astra_f_kezelesi_kezikonyvkep.jpg Nincs mit! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Múlt heti projektem: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 SZép lett! Ez az a plazma lámpa??? Hol vetted menyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Múlt heti projektem: http://kepfeltoltes.hu/120117/SAM_0169_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120117/SAM_0167_www...ltoltes.hu_.jpg :huh: Extrák: színre fújt lökhárító, színre fújt tükrök, színre-világító műszer :lol: zsííír :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nekem vásárlás óta van két döglött szúnyog a kilométeróránál. :rolleyes: Nyáron ki kéne szednem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Múlt heti projektem: http://kepfeltoltes.hu/120117/SAM_0169_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120117/SAM_0167_www...ltoltes.hu_.jpg :huh: Szép lett... :rolleyes: Ezekből a plazmákból nincs olyan, aminek fekete a háttere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Szép lett... :rolleyes: Ezekből a plazmákból nincs olyan, aminek fekete a háttere? Szerintem ez nem plazma. :huh: A plazma ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Szerintem ez nem plazma. :huh: A plazma ilyen. Sosem adnék ennyit szar számlapokért. :rolleyes: Ráadásul nem szépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KedvesJános Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Múlt heti projektem: [ig]http://kepfeltoltes.hu/120117/SAM_0169_www.kepfeltoltes.hu_.jpg [ig]http://kepfeltoltes.hu/120117/SAM_0167_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :rolleyes: Valaki nem tud ilyen matricákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Valaki nem tud ilyen matricákat? Ezek nem matricák, hanem plazma lapok...olyan 13-17 ezer körül mozognak... Tuningos boltokban kaphatóak... :rolleyes: Pölö ITT is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KedvesJános Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Ezek nem matricák, hanem plazma lapok...olyan 13-17 ezer körül mozognak... Tuningos boltokban kaphatóak... :rolleyes: Pölö ITT is... Gondoltam, hogy nem matricák. Azért kérdeztem, mert van egy fodrulatszámmérős kmórám, amiben a számlapokról lepattogott a festék. Arra gondoltam, hogy valami matricát ragasztanék a számlapra....Amúgy eladó az óra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Üdv! Hátha tud valaki segíteni.... Nemtudja valaki, hogy mi a gm vagy valami azonosítószáma a 94 előtti f astra bal első (vezető oldali) mechanikus ablakemelő szerkezetnek? Esetleg képet róla tud valaki linkelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Múlt heti projektem: Nagyon jó lett!Ilyen engem is érdekelne!Tényleg honnan szerezted és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Üdv! Hátha tud valaki segíteni.... Nemtudja valaki, hogy mi a gm vagy valami azonosítószáma a 94 előtti f astra bal első (vezető oldali) mechanikus ablakemelő szerkezetnek? Esetleg képet róla tud valaki linkelni? Ha öt ajtós, akkor ezt írja az EPC: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nekem vásárlás óta van két döglött szúnyog a kilométeróránál. :rolleyes: Nyáron ki kéne szednem. :lol: Blitz-en kivesszük. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Blitz-en kivesszük. :D :rolleyes: :lol: Csak valahogy első napra kéne szervezni a projektet, mert akkor még van esély rá, hogy a szúnyogok kivételével a többit vissza is sikerül tenni :lol: (Nekem kész az idei Blitz-Design a géphez, de addig rejtegetem, amíg ott nem leszek :lol: :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Szép lett... :rolleyes: Ezekből a plazmákból nincs olyan, aminek fekete a háttere? Köszi! De van fekete, nekem is jobban tetszene egy olyan, de most épp ez volt jutányos áron. Szerintem ez nem plazma. :lol: A plazma ilyen. Pedig de. Egy dolgot még majd meg kell oldanom, azt a háttérvilágítás beszűrődést a számlap és az előlap kerete között, de most nincs kedvem szétszedni miatta. Gondoltam, hogy nem matricák. Azért kérdeztem, mert van egy fodrulatszámmérős kmórám, amiben a számlapokról lepattogott a festék. Arra gondoltam, hogy valami matricát ragasztanék a számlapra....Amúgy eladó az óra :huh: Pontosan ezért szántam rá magam a cserére, mert az enyém is hámlott. Dáwid adott a kilométerórához másikat, de azóta már a fordszámmérő is elkezdte, meg a szerelésnél a hőmérő előlapja is elkezdett leperegni, az se bírta volna sokáig. Van még egy pozitívuma a dolognak: a kilométerórám pontosságán is sikerült javítanom: eddig óra szerint 115-nél volt pont 100 a sebességem, most 105-öt mutat, mikor 100-al megyek, ez már egész elfogadható. A mutatókat egyébként üvegfestékkel festettem pirosra (egyszerűen belemártottam őket), kicsit lehet sötét is lett, valszeg higítanom kellett volna egy kicsit a festéket. Igen erős a háttérvilágítás (ez látszik a beszűrődésből is, meg a mutatók alatt is), de így is alig látszik, hogy világítanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nagyon jó lett!Ilyen engem is érdekelne!Tényleg honnan szerezted és mennyiért? Köszi! Én használtan vettem egy cartárstól kb. féláron (az Adok-veszek részben volt a hirdetés), ennyit rá tudtam szánni a dologra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 hmmm hmmm micsoda változások heee nagyon tetszik!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 hmmm hmmm micsoda változások heee nagyon tetszik!!! Igen eléggé megváltozott a fórum!Meg kell egy kicsit szokni,hogy most mi merre!De nagyon jó lett!Gratula! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts