Dark_Errant Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Muhaha !!! Színre van fujva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Szevasztok! Képzeljétek ma voltam egy bontóba megkérdezni,hogy van e nekik fényszóró!Volt is és a 2darabot adta volna 15.000Ft-ért!Kicsit sokallottam! Nem is vettem meg! Gondoltam megosztom veletek! Én egy balost vettem tavalyelőtt 8000-ért és megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 leszeretném festeni (kis Tuning) a középkonzolt gond nélkül ki tudtam szedni de ezt nem valami ílyenre: http://kepfeltoltes.hu/view/120114/1305419...ltoltes.hu_.jpg Ez bizony borzalmas gagyi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Muhaha !!! Színre van fujva! TE TE TE TEEEEEEE.. vagy az fészbukról? :huh: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 leszeretném festeni (kis Tuning) a középkonzolt gond nélkül ki tudtam szedni de ezt nem valami ílyenre: http://kepfeltoltes.hu/view/120114/1305419...ltoltes.hu_.jpg Nemszép. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KedvesJános Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 köszönet, péntek13 láw <3 Szerintem meg a Micrás a hunyó. Ha álltál és ő meg neked tolatott/gurult. Ha a te kocsid nem mozgott az övé igen akkor szerintem nem az számít hogy ki van hátul. Lámpánál is, ha valaki visszagurul akkor az elöl lévő a hibás. Rutin vizsgán is megbuksz ha hátragurulsz...Ez az én véleménye. Bocs hogy így kérdezés nélkül beleszólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FDaniel91 Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Sziasztok! Oldalt, a nevem alatt mikor lesz látható a feltöltött kép? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Sziasztok! Oldalt, a nevem alatt mikor lesz látható a feltöltött kép? Üdv! Nagyon egyre gondoltunk! 1mp hamarabb tedted fel a kérdésemet! :rolleyes: Ezt valahogy be lehet állítani szerintem csak nem tudom hogy, valaki tud segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Sziasztok! Oldalt, a nevem alatt mikor lesz látható a feltöltött kép? Üdv! Nem jó helyre töltötted fel. :rolleyes: 2 féle képet lehet feltölteni nézz utána megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Valakinek nincs meg véletlen a magyar kezelési kézikönyve F astrához? Ha igen csinálhatna a borítóról egy jó minőségű képet legalább 1280X.... felbontásban. A háttér lehet asztal vagy valami fehér lap. Felraktam nektek netre a könyvet csak kéne egy értelmes profilkép. Kösz ha valaki segít. Kephost.com-ra feltöltve jó nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Valakinek nincs meg véletlen a magyar kezelési kézikönyve F astrához? Ha igen csinálhatna a borítóról egy jó minőségű képet legalább 1280X.... felbontásban. A háttér lehet asztal vagy valami fehér lap. Felraktam nektek netre a könyvet csak kéne egy értelmes profilkép. Kösz ha valaki segít. Kephost.com-ra feltöltve jó nekem. Ha nem sűrgös akkor holnap csinálok képet . Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Ha nem sűrgös akkor holnap csinálok képet . Azt megköszönném. :rolleyes: Úgy lenne kerek a történet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Valakinek nincs meg véletlen a magyar kezelési kézikönyve F astrához? Ha igen csinálhatna a borítóról egy jó minőségű képet legalább 1280X.... felbontásban. A háttér lehet asztal vagy valami fehér lap. Felraktam nektek netre a könyvet csak kéne egy értelmes profilkép. Kösz ha valaki segít. Kephost.com-ra feltöltve jó nekem. Nekem javítási kézikönyvem van. Adsz egy mailcímet, és küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Nekem javítási kézikönyvem van. Adsz egy mailcímet, és küldöm. Nekem is van, nekem a borítóról kellene jó minőségű kép. :rolleyes: Nem javítási könyvről írtam, hanem kezelési. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Nekem is van, nekem a borítóról kellene jó minőségű kép. :huh: Nem javítási könyvről írtam, hanem kezelési. Ez az? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Ez kezelési, nem az Így Csináld... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Ez kezelési, nem az Így Csináld... Azt kérte, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Igen ez az, na erről kéne jó minőségű kép :rolleyes: Ha nem lesz akkor ezt teszem be :huh: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Igen ez az, na erről kéne jó minőségű kép :rolleyes: Ha nem lesz akkor ezt teszem be :huh: Köszi! Fotosoppal átmész rajta aztán jó lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Fotosoppal átmész rajta aztán jó lesz... Bízok benne, hogy lő valaki róla egy képet és úgy jobb lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Szevasztok! Képzeljétek ma voltam egy bontóba megkérdezni,hogy van e nekik fényszóró!Volt is és a 2darabot adta volna 15.000Ft-ért!Kicsit sokallottam! Nem is vettem meg! Gondoltam megosztom veletek! Én Vaterán vettem kettő hibátlan Valeot, plusz két motort, plusz magasságállító kapcsolót postával együtt összesen 13-ért :rolleyes: Úgyhogy a 15 azért elég sok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Nem jó helyre töltötted fel. :rolleyes: 2 féle képet lehet feltölteni nézz utána megtalálod. Nem nagyon akar összejönni ez a képfeltőltés! Help... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Nem nagyon akar összejönni ez a képfeltőltés! Help... :rolleyes: Vezérlőpult -> Személyes adatok alatt -> avatar beállítások ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Vezérlőpult -> Személyes adatok alatt -> avatar beállítások ! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Bízok benne, hogy lő valaki róla egy képet és úgy jobb lenne. :rolleyes: Itt a komplett kézikönyv pdf-ben. Az opel magazinponthu-n a letöltéseknél fent van elég sok motyó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts