Tiv. Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 Sziasztok. Vezérműszíj cserére készülök. Ezt a 2 vásárlást néztem ki magamnak : 1. http://www.grando.hu/auto-motor-alkatresz/...1494522735.html 2. http://www.grando.hu/auto-motor-alkatresz/...1494522729.html Véleményt szeretnék kérni róla pl túl drága/olcsó , rossz/jó minőség. És még annyit szeretnék tudni hogy kell e a vízpumpához tömítés vagy valami ragasztóanyag.? Köszi előre is C14NZ Tökéletesen jó mindegyik. Nem kell külön tömítés, adják hozzá a tömítőgyűrűt.
Peeti183 Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 Ez gyors volt!! :D Köszi mindkettőtöknek :lol:
csabapeti Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 astra f sedan hátsó- és középső kipufogó dob cserére érett. KÉRDÉS: meg tudjátok mondani, hogy ha az olcsóbb - kb. 10-12 e huf - dobot teszem fel (nem a bosalt 20 e ért), nagyot tévesztek-e? Úgyértve, hogy hangosabb-e, vagy bármi másban gyengébb-e mint a drágább: pl.: többet fogyaszt, gyengébben megy tőle, hangosabb, ilyesmi. kössz előre is üdv
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 astra f sedan hátsó- és középső kipufogó dob cserére érett. KÉRDÉS: meg tudjátok mondani, hogy ha az olcsóbb - kb. 10-12 e huf - dobot teszem fel (nem a bosalt 20 e ért), nagyot tévesztek-e? Úgyértve, hogy hangosabb-e, vagy bármi másban gyengébb-e mint a drágább: pl.: többet fogyaszt, gyengébben megy tőle, hangosabb, ilyesmi. kössz előre is üdv Hamarabb elporlad, de jó lesz.
Alex0403 Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octa....6_tour-5399570 Jó rápakolta a gusztustalan cuccokat...de legalább a rendszámával vissza lehet élni! :lol: :D
megadave Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octa....6_tour-5399570 Jó rápakolta a gusztustalan cuccokat...de legalább a rendszámával vissza lehet élni! :devlish: :devlish: Miért is? :lol: A JDCS-re viszont simán beférne. :D
Laleekirály Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Sziasztok! De rég voltam itt.... :D :devlish: Lenne egy kérdésem! A forgalmiba üzembentartó van bejegyezve, át akarom iratni a forgalmit, hogy az én nevem legyen benne, mint üzembentartó/tulaj, mit kérnek hozzá? Esetleg valaki tud árat is mondani? Válaszokat előre is köszi! :lol:
megadave Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Sziasztok! De rég voltam itt.... :D :devlish: Lenne egy kérdésem! A forgalmiba üzembentartó van bejegyezve, át akarom iratni a forgalmit, hogy az én nevem legyen benne, mint üzembentartó/tulaj, mit kérnek hozzá? Esetleg valaki tud árat is mondani? Válaszokat előre is köszi! :lol: Pl: http://www.sopron.hu/Sopron/portal/ebusine...?contentId=1195 (Gondolom Nyíregyen is ugyanennyibe kerül.)
Laleekirály Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Pl: http://www.sopron.hu/Sopron/portal/ebusine...?contentId=1195 (Gondolom Nyíregyen is ugyanennyibe kerül.) Köszi a választ! :lol:
megadave Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Köszi a választ! :D Google a barátom... :lol: :devlish:
Dáwid Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Sziasztok! De rég voltam itt.... :devlish: :icon13: Lenne egy kérdésem! A forgalmiba üzembentartó van bejegyezve, át akarom iratni a forgalmit, hogy az én nevem legyen benne, mint üzembentartó/tulaj, mit kérnek hozzá? Esetleg valaki tud árat is mondani? Válaszokat előre is köszi! :devlish: Csumiiii Laliiiii!! :lol: :D Mizujs? Talpon a sas? :icon13:
Laleekirály Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Google a barátom... :devlish: :icon13: Gondoltam.... B) Arra voltam kíváncsi, hogy valaki tud e valami újat mondani! Csumiiii Laliiiii!! :lol: :D Mizujs? Talpon a sas? :D Szewa! :devlish: Talpon bizony, csak most a forgalmit akarom átíratni az én nevemre :icon13:
Dáwid Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Gondoltam.... :icon13: Arra voltam kíváncsi, hogy valaki tud e valami újat mondani! Szewa! :D Talpon bizony, csak most a forgalmit akarom átíratni az én nevemre :devlish: Gázolajjal megy, nem papírral :icon13: :devlish: Mostanra lett kész? Nagyjából egy éve, a fék-szenvedésnél lemaradtam :lol:
Zozi91 Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Hello!!Ojan kérdésem lenne hogy van egy 1.4 8v astrám,és Gsi rugót szeretnék bele rakni,bele menne-e gond nélkül???és hogy hallottam h nem fog annyit ülni mert a Gsi az nehezebb...látszodna-e ha bele raknám hogy ültetve van???Elöre is köszönöm a választ!
Dáwid Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Hello!!Ojan kérdésem lenne hogy van egy 1.4 8v astrám,és Gsi rugót szeretnék bele rakni,bele menne-e gond nélkül???és hogy hallottam h nem fog annyit ülni mert a Gsi az nehezebb...látszodna-e ha bele raknám hogy ültetve van???Elöre is köszönöm a választ! Ha a cél az lenne, hogy láthatóan üljön, akkor nem az kell neked :lol:
Zozi91 Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Akkor úgy mondom hogy,lentebb akarom mint a gyári,Gsi rugóval eszt elérem??
rtomi Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Akkor úgy mondom hogy,lentebb akarom mint a gyári,Gsi rugóval eszt elérem?? Nem valószínű max hátul. Én anno Astra 40-es rugókat tettem az 1,4-es Kadettembe és csak 3 centit ültetett mert könyebb volt az Astánál. Keményebb talán lesz.
Zozi91 Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Nem valószínű max hátul. Én anno Astra 40-es rugókat tettem az 1,4-es Kadettembe és csak 3 centit ültetett mert könyebb volt az Astánál. Keményebb talán lesz. Értem!!!Még annyi is elég volna nekem..mert ahogy néztem 6-centi van a kaszni meg a kerék teteje közt,most aszt felére levinném a Gsié-vel az is jóó lenne!!!De sztem beleprobáltatom és kiderül:-)
megadave Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Értem!!!Még annyi is elég volna nekem..mert ahogy néztem 6-centi van a kaszni meg a kerék teteje közt,most aszt felére levinném a Gsié-vel az is jóó lenne!!!De sztem beleprobáltatom és kiderül:-) Mivel az 1.4 könnyebb, mint a gsi motor, ezért nem fog leülni a kocsid. Ne oLYat tegyél bele! De ha nem hiszed, próbáld csak ki...
pszilaj Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Szerintetek milyen problémákat vetne fel, ha ki szeretném cserélni az X14XE motoromat egy X18XE motorra? A papírozás kérdését most hagyjuk, mert már elégszer ki lett vesézve az Impossible Mission... :lol:
megadave Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Szerintetek milyen problémákat vetne fel, ha ki szeretném cserélni az X14XE motoromat egy X18XE motorra? A papírozás kérdését most hagyjuk, mert már elégszer ki lett vesézve az Impossible Mission... :D A fél autó lebontása és újjáépítése ugyan milyen problémákat vethetne fel?! :lol: Én leginkább pénztárca-problémát látok benne, ha az nem gond, akkor nincs különösebb akadálya.
pszilaj Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 A fél autó lebontása és újjáépítése ugyan milyen problémákat vethetne fel?! :lol: Én leginkább pénztárca-problémát látok benne, ha az nem gond, akkor nincs különösebb akadálya. Én most vacilálok. Ugyanis a főtengelyem vége letörni készül. 1. eset. Ha sikerül(pénz miatt) kicserélni a főtengelyt ami kb 40ezer lesz, minimum, akkor lesz talán egy jó autóm. 2. eset. Letörik és összekuszálódnak a szelepek, akkor akár 160ezer is lehet a felújítás... Ezért gondoltam, hogy lehet venni kellene 80nért egy X18XE motort. Ha már csinálja az ember, legyen ereje... :D Mondjuk 50ért láttam már X14XE motort is...
Dark_Errant Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Én most vacilálok. Ugyanis a főtengelyem vége letörni készül. 1. eset. Ha sikerül(pénz miatt) kicserélni a főtengelyt ami kb 40ezer lesz, minimum, akkor lesz talán egy jó autóm. 2. eset. Letörik és összekuszálódnak a szelepek, akkor akár 160ezer is lehet a felújítás... Ezért gondoltam, hogy lehet venni kellene 80nért egy X18XE motort. Ha már csinálja az ember, legyen ereje... :lol: Mondjuk 50ért láttam már X14XE motort is... A motor cseren kivul elvileg golyalab+nagyobb fek, huto, es ac pumpa csere kell pluszba. Aztan tenyleg mar csak penz kerdese...
pszilaj Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 A motor cseren kivul elvileg golyalab+nagyobb fek, huto, es ac pumpa csere kell pluszba. Aztan tenyleg mar csak penz kerdese... Igen, valami ilyesmire jutottam én is. Bár az AC pumpa az mardhat, mert eleve 3 bar-os az enyémben lévő... :lol: Akkor csak arra az esetre hagyom ezt, ha összeakad a vezérlés...
megadave Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 A motor cseren kivul elvileg golyalab+nagyobb fek, huto, es ac pumpa csere kell pluszba. Aztan tenyleg mar csak penz kerdese... +váltó+difi+kuplung+féltengelyek+hűtőventi+kábelköteg+légszűrőház+erősebb rugók+másik km óra+.... meg még 1000 más
Recommended Posts