Tiv. Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Sziasztok. Vezérműszíj cserére készülök. Ezt a 2 vásárlást néztem ki magamnak : 1. http://www.grando.hu/auto-motor-alkatresz/...1494522735.html 2. http://www.grando.hu/auto-motor-alkatresz/...1494522729.html Véleményt szeretnék kérni róla pl túl drága/olcsó , rossz/jó minőség. És még annyit szeretnék tudni hogy kell e a vízpumpához tömítés vagy valami ragasztóanyag.? Köszi előre is C14NZ Tökéletesen jó mindegyik. Nem kell külön tömítés, adják hozzá a tömítőgyűrűt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Ez gyors volt!! :D Köszi mindkettőtöknek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabapeti Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 astra f sedan hátsó- és középső kipufogó dob cserére érett. KÉRDÉS: meg tudjátok mondani, hogy ha az olcsóbb - kb. 10-12 e huf - dobot teszem fel (nem a bosalt 20 e ért), nagyot tévesztek-e? Úgyértve, hogy hangosabb-e, vagy bármi másban gyengébb-e mint a drágább: pl.: többet fogyaszt, gyengébben megy tőle, hangosabb, ilyesmi. kössz előre is üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 astra f sedan hátsó- és középső kipufogó dob cserére érett. KÉRDÉS: meg tudjátok mondani, hogy ha az olcsóbb - kb. 10-12 e huf - dobot teszem fel (nem a bosalt 20 e ért), nagyot tévesztek-e? Úgyértve, hogy hangosabb-e, vagy bármi másban gyengébb-e mint a drágább: pl.: többet fogyaszt, gyengébben megy tőle, hangosabb, ilyesmi. kössz előre is üdv Hamarabb elporlad, de jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octa....6_tour-5399570 Jó rápakolta a gusztustalan cuccokat...de legalább a rendszámával vissza lehet élni! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octa....6_tour-5399570 Jó rápakolta a gusztustalan cuccokat...de legalább a rendszámával vissza lehet élni! :devlish: :devlish: Miért is? :lol: A JDCS-re viszont simán beférne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Sziasztok! De rég voltam itt.... :D :devlish: Lenne egy kérdésem! A forgalmiba üzembentartó van bejegyezve, át akarom iratni a forgalmit, hogy az én nevem legyen benne, mint üzembentartó/tulaj, mit kérnek hozzá? Esetleg valaki tud árat is mondani? Válaszokat előre is köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Sziasztok! De rég voltam itt.... :D :devlish: Lenne egy kérdésem! A forgalmiba üzembentartó van bejegyezve, át akarom iratni a forgalmit, hogy az én nevem legyen benne, mint üzembentartó/tulaj, mit kérnek hozzá? Esetleg valaki tud árat is mondani? Válaszokat előre is köszi! :lol: Pl: http://www.sopron.hu/Sopron/portal/ebusine...?contentId=1195 (Gondolom Nyíregyen is ugyanennyibe kerül.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Pl: http://www.sopron.hu/Sopron/portal/ebusine...?contentId=1195 (Gondolom Nyíregyen is ugyanennyibe kerül.) Köszi a választ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Köszi a választ! :D Google a barátom... :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Sziasztok! De rég voltam itt.... :devlish: :icon13: Lenne egy kérdésem! A forgalmiba üzembentartó van bejegyezve, át akarom iratni a forgalmit, hogy az én nevem legyen benne, mint üzembentartó/tulaj, mit kérnek hozzá? Esetleg valaki tud árat is mondani? Válaszokat előre is köszi! :devlish: Csumiiii Laliiiii!! :lol: :D Mizujs? Talpon a sas? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Google a barátom... :devlish: :icon13: Gondoltam.... B) Arra voltam kíváncsi, hogy valaki tud e valami újat mondani! Csumiiii Laliiiii!! :lol: :D Mizujs? Talpon a sas? :D Szewa! :devlish: Talpon bizony, csak most a forgalmit akarom átíratni az én nevemre :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Gondoltam.... :icon13: Arra voltam kíváncsi, hogy valaki tud e valami újat mondani! Szewa! :D Talpon bizony, csak most a forgalmit akarom átíratni az én nevemre :devlish: Gázolajjal megy, nem papírral :icon13: :devlish: Mostanra lett kész? Nagyjából egy éve, a fék-szenvedésnél lemaradtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozi91 Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Hello!!Ojan kérdésem lenne hogy van egy 1.4 8v astrám,és Gsi rugót szeretnék bele rakni,bele menne-e gond nélkül???és hogy hallottam h nem fog annyit ülni mert a Gsi az nehezebb...látszodna-e ha bele raknám hogy ültetve van???Elöre is köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Hello!!Ojan kérdésem lenne hogy van egy 1.4 8v astrám,és Gsi rugót szeretnék bele rakni,bele menne-e gond nélkül???és hogy hallottam h nem fog annyit ülni mert a Gsi az nehezebb...látszodna-e ha bele raknám hogy ültetve van???Elöre is köszönöm a választ! Ha a cél az lenne, hogy láthatóan üljön, akkor nem az kell neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozi91 Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Akkor úgy mondom hogy,lentebb akarom mint a gyári,Gsi rugóval eszt elérem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Akkor úgy mondom hogy,lentebb akarom mint a gyári,Gsi rugóval eszt elérem?? Nem valószínű max hátul. Én anno Astra 40-es rugókat tettem az 1,4-es Kadettembe és csak 3 centit ültetett mert könyebb volt az Astánál. Keményebb talán lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozi91 Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Nem valószínű max hátul. Én anno Astra 40-es rugókat tettem az 1,4-es Kadettembe és csak 3 centit ültetett mert könyebb volt az Astánál. Keményebb talán lesz. Értem!!!Még annyi is elég volna nekem..mert ahogy néztem 6-centi van a kaszni meg a kerék teteje közt,most aszt felére levinném a Gsié-vel az is jóó lenne!!!De sztem beleprobáltatom és kiderül:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Értem!!!Még annyi is elég volna nekem..mert ahogy néztem 6-centi van a kaszni meg a kerék teteje közt,most aszt felére levinném a Gsié-vel az is jóó lenne!!!De sztem beleprobáltatom és kiderül:-) Mivel az 1.4 könnyebb, mint a gsi motor, ezért nem fog leülni a kocsid. Ne oLYat tegyél bele! De ha nem hiszed, próbáld csak ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Szerintetek milyen problémákat vetne fel, ha ki szeretném cserélni az X14XE motoromat egy X18XE motorra? A papírozás kérdését most hagyjuk, mert már elégszer ki lett vesézve az Impossible Mission... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Szerintetek milyen problémákat vetne fel, ha ki szeretném cserélni az X14XE motoromat egy X18XE motorra? A papírozás kérdését most hagyjuk, mert már elégszer ki lett vesézve az Impossible Mission... :D A fél autó lebontása és újjáépítése ugyan milyen problémákat vethetne fel?! :lol: Én leginkább pénztárca-problémát látok benne, ha az nem gond, akkor nincs különösebb akadálya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 A fél autó lebontása és újjáépítése ugyan milyen problémákat vethetne fel?! :lol: Én leginkább pénztárca-problémát látok benne, ha az nem gond, akkor nincs különösebb akadálya. Én most vacilálok. Ugyanis a főtengelyem vége letörni készül. 1. eset. Ha sikerül(pénz miatt) kicserélni a főtengelyt ami kb 40ezer lesz, minimum, akkor lesz talán egy jó autóm. 2. eset. Letörik és összekuszálódnak a szelepek, akkor akár 160ezer is lehet a felújítás... Ezért gondoltam, hogy lehet venni kellene 80nért egy X18XE motort. Ha már csinálja az ember, legyen ereje... :D Mondjuk 50ért láttam már X14XE motort is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Én most vacilálok. Ugyanis a főtengelyem vége letörni készül. 1. eset. Ha sikerül(pénz miatt) kicserélni a főtengelyt ami kb 40ezer lesz, minimum, akkor lesz talán egy jó autóm. 2. eset. Letörik és összekuszálódnak a szelepek, akkor akár 160ezer is lehet a felújítás... Ezért gondoltam, hogy lehet venni kellene 80nért egy X18XE motort. Ha már csinálja az ember, legyen ereje... :lol: Mondjuk 50ért láttam már X14XE motort is... A motor cseren kivul elvileg golyalab+nagyobb fek, huto, es ac pumpa csere kell pluszba. Aztan tenyleg mar csak penz kerdese... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 A motor cseren kivul elvileg golyalab+nagyobb fek, huto, es ac pumpa csere kell pluszba. Aztan tenyleg mar csak penz kerdese... Igen, valami ilyesmire jutottam én is. Bár az AC pumpa az mardhat, mert eleve 3 bar-os az enyémben lévő... :lol: Akkor csak arra az esetre hagyom ezt, ha összeakad a vezérlés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 A motor cseren kivul elvileg golyalab+nagyobb fek, huto, es ac pumpa csere kell pluszba. Aztan tenyleg mar csak penz kerdese... +váltó+difi+kuplung+féltengelyek+hűtőventi+kábelköteg+légszűrőház+erősebb rugók+másik km óra+.... meg még 1000 más Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts