zoleem3 Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Mi történt? :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=861394 még karácsonykor történt csak nem volt időm képet felrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Nem jó újévi ajándék az biztos! Jó erőt kitartást és sok (szponzor) pénzt kívánok hozzá Neked! remélem 150000ft - 200000ft-ból megúszom a helyrehozását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=861394 még karácsonykor történt csak nem volt időm képet felrakni. Áh, most már emlékszem! :lol: Megzavartak a képek, azt hittem most történt. A lényegen nem változtat, de azóta mi a helyzet? Csak nem így jársz vele? :D remélem 150000ft - 200000ft-ból megúszom a helyrehozását. :devlish: Csak nem lesz tán annyi :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Áh, most már emlékszem! :lol: Megzavartak a képek, azt hittem most történt. A lényegen nem változtat, de azóta mi a helyzet? Csak nem így jársz vele? :D :devlish: Csak nem lesz tán annyi :devlish: azóta nem járok vele "pihen" jövőhéten beszélek szerelővel s meglátogatok egy pár autóbontót hátha akad valami a számomra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 azóta nem járok vele "pihen" jövőhéten beszélek szerelővel s meglátogatok egy pár autóbontót hátha akad valami a számomra. Nagyon elment a "váz rész" is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :lol: Boldog Új Évet Neked is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Nagyon elment a "váz rész" is? :lol: a vázrész szerencsére kicsit sérül ahogy néztem. oszt mikor leszedjük a sárvédőt, lököst és kipucoljuk a fényszóró maradványokat akkor látjuk meg igazán menyire sérül a jobb első sarkán a váz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 a vázrész szerencsére kicsit sérül ahogy néztem. oszt mikor leszedjük a sárvédőt, lököst és kipucoljuk a fényszóró maradványokat akkor látjuk meg igazán menyire sérül a jobb első sarkán a váz. Remélem, hogy a futómű nem ment el, a többit meg lehet oldani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Januárban feldobtam a 308as fékeket. Februárban megvettem a pótkerékre való gumit. Márciusban megjött a speedster felni. Májusban vettem 3db borbetet a másik 3mellé, valamint hátra új féktárcsákat. Júniusban bekerült a bilstein rugó, meg hozzá a kyb ultrasr gátlók. Bekerült az omega fékrásegítő. Augusztusban megjött a diszkófelni. Októberben műszaki. Fekete lámpák azóta sem kerültek vissza. Novemberben olajcsere. Decemberben nekiálltunk lakatolni, de ez nem lett befejezve. összeget nem merek írni :devlish: Arra a gumibevonatra gondolsz? :icon13: Boldog új évet kívánok mindenkinek! Volt: http://pics.coldline.hu/pics/426464-20120101-ZwIM7f.jpg http://pics.coldline.hu/pics/426465-20120101-QXfMRz.jpg http://pics.coldline.hu/pics/426466-20120101-lzvw6u.jpg Lett: http://pics.coldline.hu/pics/426467-20120101-4xMvgQ.jpg http://pics.coldline.hu/pics/426468-20120101-ACe2dX.jpg http://pics.coldline.hu/pics/426469-20120101-F0bCdd.jpg az év eleji program megvan már :lol: pár órát biztos eltöltünk a műhelybe vele :icon13: Jááááj... az emlékek :D Nekem is elég hasonló ajándékom volt 2009 karácsonyára :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meszi67 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Sziasztok! Nem találtam a GYIK-ben, ezért felteszem itt. Tudna valaki abban segíteni, hogy az f astrában /99-es/ gyárilag van úgy kialakítva, hogy az AC csak az indítózáskor működik? Mert az enyémben most úgy. Azt nem tudom, hogy korábban hogy működött, mert soha nem hallgattam gyújtás ráadásakor az AC-t, de most gondjaim voltak a kocsi elindításával és emiatt végiglesegetttem a gyújtást és az üza. rendszert. Ennek során tapasztaltam meghökkenve :lol: hogy az AC csak indítózáskor kap áramot, kvázi nem tölti fel előztetesen a rendszert a gyújtás ráadásakor /hosszabb idejű kivárás esetén sem/. Ez normális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Sziasztok! Nem találtam a GYIK-ben, ezért felteszem itt. Tudna valaki abban segíteni, hogy az f astrában /99-es/ gyárilag van úgy kialakítva, hogy az AC csak az indítózáskor működik? Mert az enyémben most úgy. Azt nem tudom, hogy korábban hogy működött, mert soha nem hallgattam gyújtás ráadásakor az AC-t, de most gondjaim voltak a kocsi elindításával és emiatt végiglesegetttem a gyújtást és az üza. rendszert. Ennek során tapasztaltam meghökkenve :lol: hogy az AC csak indítózáskor kap áramot, kvázi nem tölti fel előztetesen a rendszert a gyújtás ráadásakor /hosszabb idejű kivárás esetén sem/. Ez normális? Nem normális! A gyújtás ráadásakor azonnal indulnia kell az AC-nak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nem normális! A gyújtás ráadásakor azonnal indulnia kell az AC-nak! Nem indul azonnal, csak indítózásra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nem normális! A gyújtás ráadásakor azonnal indulnia kell az AC-nak! Nem mindegyiknél. A múltkor én is besz.ptam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nem indul azonnal, csak indítózásra.... Az enyém gyújtásra indul azonnal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Az enyém gyújtásra indul azonnal! Nem mindegyiknél. A múltkor én is besz.ptam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Az enyém gyújtásra indul azonnal! Kb. 3mp-re, amíg feltölti a rendszert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Kb. 3mp-re, amíg feltölti a rendszert. Igen, ahogy mondod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Vezettem elég sokféle motorral ef######trát, de egyik sem tolta fel magát gyújtáson... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Vezettem elég sokféle motorral ef######trát, de egyik sem tolta fel magát gyújtáson... :D Ezek szerint az 14NZ kimaradt neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Ezek szerint az 14NZ kimaradt neked :lol: Elég sokat megyek mostanában olyannal is, és nem pumpinnyózik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meszi67 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Köszi a válaszokat! Mondjuk elég megosztottak a tapasztalatok. :lol: De az legalább kiderült, hogy nagy gebasz nem lehet a dologban. Aztán egyébként be is indult a kocsi és működik így is /lehet, hogy mindíg is így működött/. Egyébként 99-es évjáratú 1,6-os 55 kW-os --talán SZR-- ha valakinek van ilyen típus megköszönném ha leírná, hogy neki konkrétan hogy műkszik az AC! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Vezettem elég sokféle motorral ef######trát, de egyik sem tolta fel magát gyújtáson... :D Enyém még "újkorába" - mikor hozzám került - hallottam az AC működését és a relé kattanását gyújtás ráadásakor, szoktam is várni, míg indítok, de már 2 éve abbahagyta ezt a szokását. :lol: Köszi a válaszokat! Mondjuk elég megosztottak a tapasztalatok. :devlish: De az legalább kiderült, hogy nagy gebasz nem lehet a dologban. Aztán egyébként be is indult a kocsi és működik így is /lehet, hogy mindíg is így működött/. Egyébként 99-es évjáratú 1,6-os 55 kW-os --talán SZR-- ha valakinek van ilyen típus megköszönném ha leírná, hogy neki konkrétan hogy műkszik az AC! Ott van a válaszod. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nekem is gyújtás ráadásánál búg pár másodpercig míg feltölt ahogy FPepe mondja. Aztán indítok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Jááááj... az emlékek :lol: Nekem is elég hasonló ajándékom volt 2009 karácsonyára :D kb. menyibe fájt a javítása? (ha emlékszel 2009 elég rég volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts