ihbastra Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Talán most sikerül. :lol: Nem mégse! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Talán most sikerül. :lol: Nem mégse! :D Feltöltöd a fényképedet pl.: http://pics.coldline.hu/ <-- ide, aztán a linket amit kapsz, beszúrod ide. (illetve a kép beszúrás gombbal is be tudod tenni közvetlen a képet, nem csak a linkjét :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 http://kephost.hu/share-0D3B_4EF309EC.html http://kephost.hu/share-BD71_4EF309EC.html http://kephost.hu/share-4590_4EF309EC.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Feltöltöd a fényképedet pl.: http://pics.coldline.hu/ <-- ide, aztán a linket amit kapsz, beszúrod ide. (illetve a kép beszúrás gombbal is be tudod tenni közvetlen a képet, nem csak a linkjét :lol: ) Siker, köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! GSI volt valaha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! GSI volt valaha... áhhh szerintem erőst csuff! ingyen adnák elfogadnám de pénzt érte no no....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 áhhh szerintem erőst csuff! ingyen adnák elfogadnám de pénzt érte no no....... Én is arra céloztam, hogy csúnyán elbántak szegénnyel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! GSI volt valaha... Élőben nem rossz. Ennek van a tanksapka a jobb h.lámpa mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! GSI volt valaha... Ismerjük, ennek tévedt el a tanksapkája :devlish: Szerk.: igen... legközelebb végigolvasom az oldalt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 J0hnny! A főtengely GM-számát merre kell majd keresni?Valamelyik sonkán lesz rajta? Valamint miben különbözik a két fajta főtengely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 áááááááááá kivagyok ettől az epc-től! Mindig azt a csuda kép plágint kéri, amit már 3x feltelepítettem!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Horysz Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 sziasztok. keresek sedan astra f-re olyan műanyag burkolatot, ami a csomagtérajtó "zsanér"jára menne rá, ami betakarná a kábeleket, ami a zárhoz meg a rendszámvilgáításhoz megy. hol / hogy keressek erre? esetleg van valakinél elfekvőben? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Kaptam 4 új izzitógyertyát a névnapomra ajándékba :devlish: (jóó, kicsit előre, de ha kellett... nah :devlish: ) holnap reggel főpróba :lol: És ugyan itt szeretném üzenni (idén ismételten) annak a nyomorult, agyonsörözött agyú Jürgennek, aki az adagoló mögé-alá-bele találta ki a bal szélső gyertyát, hogy kapja be amire gondolok... :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Kaptam 4 új izzitógyertyát a névnapomra ajándékba :icon13: (jóó, kicsit előre, de ha kellett... nah :D ) holnap reggel főpróba :lol: És ugyan itt szeretném üzenni (idén ismételten) annak a nyomorult, agyonsörözött agyú Jürgennek, aki az adagoló mögé-alá-bele találta ki a bal szélső gyertyát, hogy kapja be amire gondolok... :devlish: B) Egyetértek! Éjjel 11kor szereltem, másnap hajnalba mentem hosszú útra... nem sokat pihentem. :devlish: :icon13: Idegesítően rossz helyen van, és nem is akármivel férsz hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Zotya Boldog Karácsonyt kíván a bandának :D Jah, és ezt küldi sok szeretettel: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Viszont kívánjuk neki is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Zotya Boldog Karácsonyt kíván a bandának :devlish: Jah, és ezt küldi sok szeretettel: :devlish: Viszont kívánom! :lol: Jó ez a kép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Zotya Boldog Karácsonyt kíván a bandának :devlish: Jah, és ezt küldi sok szeretettel: http://pics.coldline.hu/pics/418221-20111223-CcnYDS.jpg :lol: Viszont kívánom. Ötletes nagyon. (Az a karácsonyfa talp... :D :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Zotya Boldog Karácsonyt kíván a bandának :D Jah, és ezt küldi sok szeretettel: http://pics.coldline.hu/pics/418221-20111223-CcnYDS.jpg :lol: Viszont kívánjuk .Ez úton szeretnék én is Békés és boldog karácsonyt kívánni minden cartársnak . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Viszont kívánom. Ötletes nagyon. (Az a karácsonyfa talp... :D :devlish: ) Nekem is az villant be először, (mert az enyémen nincs, és föl is borult egy termosztáttól... :lol: ) Ez olyan... hamisítatlanul Zotyás :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ramiusz Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Hi all! Minden kedves cartársnak, fórumozónak és kedves családjuknak nagyon boldog békés bejgliben gazdag karácsonyt kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Zotya Boldog Karácsonyt kíván a bandának :devlish: Jah, és ezt küldi sok szeretettel: :lol: besírás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Hi all! Minden kedves cartársnak, fórumozónak és kedves családjuknak nagyon boldog békés bejgliben gazdag karácsonyt kívánok! Viszont kívánom neked! Én is nagyon boldog békés karácsonyt kívánok minden cartársnak és fórumozónak és családjuknak! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 áááááááááá kivagyok ettől az epc-től! Mindig azt a csuda kép plágint kéri, amit már 3x feltelepítettem!!! :lol: :D Nekem csak 6-os explorerrel működik normálisan. Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden Opelesnek és családjuknak! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts