Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
áhhh szerintem erőst csuff! ingyen adnák elfogadnám de pénzt érte no no.......

Én is arra céloztam, hogy csúnyán elbántak szegénnyel... :lol:

Elküldve

sziasztok.

keresek sedan astra f-re olyan műanyag burkolatot, ami a csomagtérajtó "zsanér"jára menne rá, ami betakarná a kábeleket, ami a zárhoz meg a rendszámvilgáításhoz megy. hol / hogy keressek erre? esetleg van valakinél elfekvőben?

köszi!

Elküldve

Kaptam 4 új izzitógyertyát a névnapomra ajándékba :devlish: (jóó, kicsit előre, de ha kellett... nah :devlish: ) holnap reggel főpróba :lol:

És ugyan itt szeretném üzenni (idén ismételten) annak a nyomorult, agyonsörözött agyú Jürgennek, aki az adagoló mögé-alá-bele találta ki a bal szélső gyertyát, hogy kapja be amire gondolok... :D :icon13:

Elküldve
Kaptam 4 új izzitógyertyát a névnapomra ajándékba :icon13: (jóó, kicsit előre, de ha kellett... nah :D ) holnap reggel főpróba :lol:

És ugyan itt szeretném üzenni (idén ismételten) annak a nyomorult, agyonsörözött agyú Jürgennek, aki az adagoló mögé-alá-bele találta ki a bal szélső gyertyát, hogy kapja be amire gondolok... :devlish: B)

Egyetértek!

Éjjel 11kor szereltem, másnap hajnalba mentem hosszú útra... nem sokat pihentem. :devlish: :icon13:

Idegesítően rossz helyen van, és nem is akármivel férsz hozzá. :D

Elküldve
Viszont kívánom. Ötletes nagyon.

(Az a karácsonyfa talp... :D :devlish: )

Nekem is az villant be először, (mert az enyémen nincs, és föl is borult egy termosztáttól... :lol: ) Ez olyan... hamisítatlanul Zotyás :devlish:

Elküldve
Hi all!

Minden kedves cartársnak, fórumozónak és kedves családjuknak nagyon boldog békés bejgliben gazdag karácsonyt kívánok!

Viszont kívánom neked!

Én is nagyon boldog békés karácsonyt kívánok minden cartársnak és fórumozónak és családjuknak!

Üdv.:zozo

Elküldve
áááááááááá

kivagyok ettől az epc-től!

Mindig azt a csuda kép plágint kéri, amit már 3x feltelepítettem!!!

:lol: :D

Nekem csak 6-os explorerrel működik normálisan.

Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden Opelesnek és családjuknak! :devlish:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.