16DA Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 A kormány embléma nem biztos hogy elég mivel fakormány.Általában a Mozaikba (kb 13-17K szokott lenni utóbbi ár hátsófék nélkül) hordom az autóimat de idáig mindegyik alap volt semmi extra azért kérdeztem.Csak ott is az a baj hogy 5-re ott kell lenni és Kb 10-óra fele van meg a vizsga.Nem tudtok egy olyan helyet ahol nem kötekednek nagyon és nem kell fél napig szarozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Asszem MrManta tud egy figurát, hívd fel, kérdezd meg tőle: 06-30-990-8682 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Kormány: Ha eredetileg nem légzsákos az autó, és a sportkormány max. 10%-kal kisebb átmérőjű mint a gyári, akkor el kell fogadniuk, elvileg műbizonylat nélkül is (aztán lehet hogy a vizsgabiztos úgy fogja tudni, hogy kell rá műbizi, és persze okos enged... ). Kerék: Ha valamelyik Astra gyári méretet nézed (205/50-ig szinte mindent lefed a palettán) gumiban, és a felni nem lóg ki a peremből, akkor abba biztos nem köthet bele (max. ha kopott a gumi. :) ) Sportdob: gyári számosnak kell lennie, akkor nem kell rá külön műbizi. Tehát ha valamilyen magyar szaki terméke van fent, akkor arra kellene elvileg, de ha nem hangos, nem szokták "észrevenni". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Korokodil emelőt akarok venni!!! Tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Korokodil emelőt akarok venni!!! Tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb :?: :?: :?: minek az neked??? egyébként biztos van kékfehér csíkos teszkó gazdaságos :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 kokodil emlőt akar! :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 KOROKODILT,nem? :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb A :) :lol: korokodil emelő gyárban!!!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen ártatlan kérdéssel ennyi embert el tudok szórakoztatni :) Kess!!! Kocsitemelni kell a krokodilemelő!!!!!! Tudod nincs kedvem racsnizni azt a szar emelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 A sok unatkozó "nyugdíjas" miiii....... :lol: De magas labdára ne várj mást!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen ártatlan kérdéssel ennyi embert el tudok szórakoztatni :) Kess!!! Kocsitemelni kell a krokodilemelő!!!!!! Tudod nincs kedvem racsnizni azt a szar emelőt. amúltkor láttam a metróújságban és még 2 db bakot is adtak hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Korokodil emelőt akarok venni!!! Tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb :?: :?: :?: Kölcsön tudok egyet adni. Elvigyem a talira ? De ha feltétlenül venni akarsz egyet, akkor itt vannak a legjobb árak : www.krokodilemelo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Renzso! Nehogy vegyél valami Tesco gazdaságos occsó krokit, mert egy garnitúra kerékcsere után dobhatod is el. NEkem 6000HUF-os van, az még képvisel valamilyen színvonalat... Sokat segít, ha pl. igazi TÜV engedélyes az eszköz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Renzso! Nehogy vegyél valami Tesco gazdaságos occsó krokit, mert egy garnitúra kerékcsere után dobhatod is el. NEkem 6000HUF-os van, az még képvisel valamilyen színvonalat... Sokat segít, ha pl. igazi TÜV engedélyes az eszköz... :) a tescoban is 5500 viszont a foti corában van 3000-ért most akcióban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Kölcsön tudok egyet adni. Elvigyem a talira ? De ha feltétlenül venni akarsz egyet, akkor itt vannak a legjobb árak : www.krokodilemelo.hu Köszi, de venni akarok, mert a édesanyám kocsiján is a kerekeket én szoktam cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 [www.krokodilemelo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 mert szerintem te meg lettél szivatva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Köszi, de venni akarok, mert a édesanyám kocsiján is a kerekeket én szoktam cserélni. Nem úgy gondoltam, hogy 5 percre adom kölcsön, ha már nem kell, csak akkor kellene visszajuttatnod hozzám. De nekem mindegy, ha feltétlenül költeni akarod a pénzed, ám rajta :) Spórolhatnál inkább a Subaru benzinköltségére :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Köszönöm néked Renzsó rég nevettem ilyen jót esetleg megpróbálhatnád korokodil dundit hátha tud segíteni :) :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a pokrócot akkor már nem kell hurcolnod mert a krokihoz nem kell letérdelni :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 van ilyen oldal??? nekem nem jön be :roll: Rákattintottál mi ? :) Akkor tán megnézhetnéd ezt is : www.maskorneklikkeljhulyenevuoldalaklinkjere.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 :) szegénykém :lol: de azért szeretünk renzso :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Renzsóóó! Nem mondod hogy megpróbáltad megnézni? Ejjejjjjejjj... :? Szőkés napod van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 jóvannna haggyátok már szegényt nem olyan ciki ha valaki rábök egy valódi linknek látszó dologra (énis beszivtam :oops: :oops: :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Mélykék76!! Ez nagyon durva volt!!! Így beszipkáztatni valakit!! :lol: :D :lol: Fél órája ülök a gép elött és könnyesre röhögtem magamat!!! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts