Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én vezettem hosszútávon B vecit bőrben ülve, nagyon nem tetszett...ahogy a gyári xenon sem.

Me nagy picsád van. :D Az a xenon tényleg nem nagy történet. :lol:

Elküldve
Me nagy picsád van. :D Az a xenon tényleg nem nagy történet. :lol:

A legjobb az zavart, amikor körforgóban kapaszkodni kellett mint a gyors 7-esen, nehogy elrepülj oldalra! :devlish:

Elküldve
A legjobb az zavart, amikor körforgóban kapaszkodni kellett mint a gyors 7-esen, nehogy elrepülj oldalra! :lol:

Nekem nincs ilyen gondom, rekarcsi tacsiz. :D

Elküldve
Télen ráfagyni, nyáron vizespicsázni és egy egészséges kanyarodás közben kapaszkodni, mert kicsuszol belőle....

Van olyan kategória ahol szinte kötelező. Az automatával együtt.

Hülyén néz ki ha nagy hodályban kavargatod a váltót,ugyanúgy szarul néz ki bőr nélkül.

Múltkor ültem egy plüss belsős e65 hetesben. Hááát...

Elküldve
Ma este Piliscsabáról kifelé Budapest irányába az Agip kútnál a piros lámpánál mellém állt (én a jobb oldalon) egy fehér Astra, óriási légbeömlőkkel a motorháztetőn, tök lesötétített üvegekkel, dübörgő vastag kipufogóval. Ő sárgára, én sárgászöldre indultunk felfelé a hegynek. Először szerzett egy 10 méteres előnyt, de érdekes módon 200 méteren már nekem volt 15 méter előnyöm.... :icon13:

Van itt Dorogon egy ilyen macskajancsi.

Körbe spoyler nagy kipuff és 1,4- 8 szelepes motor. :icon13:

Hát igen azt az emelkedőt nem szeretik az 1.6-osok. :D Ott 75 lóval könnyen be lehet égni. Mesélik... :lol: :D

Egyszer azon az emelkedőn elrúgtam uhuhu ex A Corsa GSI-jének.(115 LE)

Lehagytam mindenkit ,kivéve egy lila Mondeót. Mikor jobbról elment akkor láttam,hogy S2000-vol. :devlish:

Amúgy az 1,8-al is lehet ott meglepetést okozni. :devlish:

Elküldve

Körbe spoyler nagy kipuff és 1,4- 8 szelepes motor. :lol:

Az már elvileg 1.4 16V, én úgy tudom. :icon13:

Egyébként meg az 1.4 8Vvel közlekedők is emberek!!! :D :devlish: :devlish: :icon13:

Elküldve

Egyébként meg az 1.4 8Vvel közlekedők is emberek!!! :lol: :D :devlish: :devlish:

Erre azt szoktam mondani,hogy: Én is ember vagyok meg Te sem. (ne vedd magadra Zsóti)

A te autód viszont nincs elcsúfítva mint az.

Elküldve
Erre azt szoktam mondani,hogy: Én is ember vagyok meg Te sem. (ne vedd magadra Zsóti)

A te autód viszont nincs elcsúfítva mint az.

Pedig gondolkodtam már rajta hogy én is teleaggatom üvegszállal és rakok alá kék neont, meg vagy 3szárnyat hátra. Mert az úgy menő. :lol:

Elküldve

Körbe spoyler nagy kipuff és 1,4- 8 szelepes motor. :devlish:

Egyszer azon az emelkedőn elrúgtam uhuhu ex A Corsa GSI-jének.(115 LE)

Lehagytam mindenkit ,kivéve egy lila Mondeót. Mikor jobbról elment akkor láttam,hogy S2000-vol. :lol:

Amúgy az 1,8-al is lehet ott meglepetést okozni. :D

6-os út,baracsi emelkedő,újváros után.

Villog az oooo A6, vissza négy fojtószelep kinyit,lehúzódok a kapaszkodósávba.

A C oszlopig tudott jönni,2.5TDI volt.

Régóta meg akartam nézni mit tudnak az 1.6 ellen,mert a 2.4 V6 nem sokkal megy jobban. Viszont most télen 11liter a BC szerint. :devlish:

Elküldve

Egyébként meg az 1.4 8Vvel közlekedők is emberek!!! :lol: :D :devlish: :devlish:

Nem ezt szoktam érezni, mikor a csatalóval közlekedem. Embertelen. :icon13: :D B)

Elküldve
Nem ezt szoktam érezni, mikor a csatalóval közlekedem. Embertelen. :D :devlish: :devlish:

Emlékszem még régen, amikor 1.6od volt, nekem meg XE-m hogy szidtad, hogy mennyire fölösleges és hogy neked soha nem kell majd XE, mert minek. :lol: :icon13:

Elküldve
Emlékszem még régen, amikor 1.6od volt, nekem meg XE-m hogy szidtad, hogy mennyire fölösleges és hogy neked soha nem kell majd XE, mert minek. :lol: :D

:devlish:

De én mindennel így voltam. Elég lesz a gyári 15ös felni.. :devlish: Elég lesz a kisfék... :icon13: Mindezekről csak akkor derül ki, hogy nagyon nem elég, mikor a jóból visszaülsz. :icon13:

Elküldve
:D

De én mindennel így voltam. Elég lesz a gyári 15ös felni.. :devlish: Elég lesz a kisfék... :devlish: Mindezekről csak akkor derül ki, hogy nagyon nem elég, mikor a jóból visszaülsz. :icon13:

:icon13: Látod, ezért nem ülök bele jóba. Így tökéletes autóm van :lol:

Elküldve
:D Látod, ezért nem ülök bele jóba. Így tökéletes autóm van :lol:

Holnap menjünk egy karikát? :devlish: No meg minek ücsörögsz állandóan tartályfej autójában? :devlish: :icon13:

Elküldve
Holnap menjünk egy karikát? :D No meg minek ücsörögsz állandóan tartályfej autójában? :devlish: :devlish:

SZeretem nézni azt a műszerfal-világítást :icon13: :icon13: :lol:

Elküldve
Szerencsére az ilyen bizsergető érzések eddig elkerültek, bár vágott már kupán Polly csomagtérfedele.

Egyik haverom a Fabia-ja csomiajtaját csukta az orrára. Szó szerint. A marharépa a saját lábán, ment be a kórházba, a háta mögött a kilenc éves lányával. Illetve csak akart, mert olyan sokkot kapott, hogy 3x ment el a délutáni csúcsforgalomban a kórház főbejárata előtt kocsival, mire megtalálta. A felesége ott dolgozik, nővérként, gondolhatjátok, hogy megdicsérte... :D

Ilyen hámsérülésekre ha gondolod próbáld ki a Lukács féle kék kenőcsöt. Drága, mint a dög, de hatékony.

Egyik kollégám kipróbált egy krosszmotort, na persze sisak és rendes motorosruha nélkül. Kissé félresikerült a parkolás, végigszántotta a képével az árokpartot, félig megskalpolta magát. Utána kenegette a kobakját vele. 1-2 alatt nyom nélkül elmúlt a sérülés.

Hínye! Nem is tudtam, hogy emberre is jó! Nekem az állatorvos adta amikor a kuvaszaim egymást tépték szét! :lol:

Elküldve

Heló!

Megjött a váltó és a kézifékszoknya! Szerintem jó lett nagyon! Üdv.

Szerettem volna képet feltenni de hülye vagyok hozzá és nem sikerült, valaki elmagyarázná hogy kell! Kösz

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.