astrásgyerek Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Köszi szépen! Már az enyémre is ráférne a csere. :devlish: Csak valahogy sosem jutunk el apámmal odáig, hogy elkészítsük... ott van a varrógépe mellett szétszedve a 2 szoknya, de... eredmény még nincs, nah majd a télen. :lol: (ma mondogattam neki a kormánybőrözést. azt mondta már csinált ilyet, nem egyszerű, de meg tudja csinálni, a szabás a bonyolult, mert nem egyenesre ( :devlish: ) kell szabni, hanem valami ívesre, itt vesztettem el a fonalat. :icon13: A lényeg, hogy ha megpróbáljuk, akkor dokumentálom. :D Szerintetek ez normális? :icon13: Nem! De tud valamit, az biztos... a szakadék szélén... lehet nem próbálnám ki. :D Más: Vélemények erről az autóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 én csak azt nem értem h ha azt az oldalt kitiltott ember csinálta akkor itt mér küldözgetik üzibe h menjünk oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 én csak azt nem értem h ha azt az oldalt kitiltott ember csinálta akkor itt mér küldözgetik üzibe h menjünk oda? Hmm... jó kérdés. :devlish: Talán mert vele gy szinten vannak? :lol: Én még nem kaptam ilyen mailt. :D pár perce tudtam meg, hogy egyáltalán csinált fórumot. A másikról tudok, oda be szoktam nézni. (hiányoznak zotya hülyeségei itt. :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Mondjuk én az egész szituációt ma ismertem meg. Bár ez inkább csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy nem nagyon fórumoztam az elmúlt hetekben vagy hónapokban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Kár, hogy nem jöttél az évzáróra... Én is sajnálom, de a Cruisin' túrával együtt már nem fért bele sajnos, azt meg már előre beígértem hogy elmegyünk :devlish: én a helyedben csöndbe lennek... Okéoké, akkor átfogalmazom az is sok, hogy más színűen világít :icon13: Sose lesz olyan mint szeretném, most az RGB project indult el :devlish: én csak azt nem értem h ha azt az oldalt kitiltott ember csinálta akkor itt mér küldözgetik üzibe h menjünk oda? Mert a kutya nem megy magától ( jah... ezt is jó embernek írom :lol: ) és toborozni próbálja a népet. Jelentsd a modiknak, és örömmel tiltják ki a 3. regisztrációját is :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 SE computerre rá lehetne rabolni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Mélynyomót asz astrábaaa. :lol: :D Kép 1 kép 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Mélynyomót asz astrábaaa. :D :devlish: Kép 1 kép 2 Ez mire jó?! Sose értettem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Mélynyomót asz astrábaaa. :lol: :D [url=http://die-opelgalerie.de/main/Bild.aspx?GUID=138B77BA-23DC-4051-896C-DD29832A7291]Kép [url=http://die-opelgalerie.de/main/Bild.aspx?GUID=E21B2C7B-F009-4646-9376-13D53D717A56]kép Egyedi és nem rossz . Gratula . Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Mélynyomót asz astrábaaa. :lol: :D Kép 1 kép 2 Hát az én "egyedi" almásláda szerű alkotmányom sem semmi, na de ez a mélynyomó már durva! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ez mire jó?! Sose értettem... :lol: Még az, de pont azon a helyen.... :D Apám kapásból beletérdelne.... :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Mélynyomót asz astrábaaa. :lol: :D Ez azért nem semmi!Tényleg ez mire jó? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Beül melléd egy csoje, berakod a legdurvább Dubstep számot amit csak találsz. Átnyúlás nélkül el tudod juttatni a csúcsra. :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Beül melléd egy csoje, berakod a legdurvább Dubstep számot amit csak találsz. Átnyúlás nélkül el tudod juttatni a csúcsra. :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: :D B) :D :D :D mondasz valamit! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huan Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Sziasztok! Műszakin volt az Astrám a héten,de elküldtek környezetvédelmi besorolás változás miatt matricacserére a polgármesteri hivatalba, ami meg is történt 585Ft-ért,de nem értem a következőt: eddig 02-es volt a forgalmiba,de 04-re javították a vizsgán,mondván változtak a besorolások. Ok,végülis mit számít,de több helyen amit találok leírásokat, azzal nem stimmel. Eddig 02-volt és KÉK matrica volt, most 04-lett és ZÖLD-et tettek rá,de az alábbi linken nem ez van: Totalcar Tudja valaki értelmezni, hogy ha 04 lett akkor miért nem kék plakett lett? ("A 2010. január 1-től érvényes rendszer más határokkal dolgozik.....") Járt más is így? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Sziasztok! Műszakin volt az Astrám a héten,de elküldtek környezetvédelmi besorolás változás miatt matricacserére a polgármesteri hivatalba, ami meg is történt 585Ft-ért,de nem értem a következőt: eddig 02-es volt a forgalmiba,de 04-re javították a vizsgán,mondván változtak a besorolások. Ok,végülis mit számít,de több helyen amit találok leírásokat, azzal nem stimmel. Eddig 02-volt és KÉK matrica volt, most 04-lett és ZÖLD-et tettek rá,de az alábbi linken nem ez van: Totalcar Tudja valaki értelmezni, hogy ha 04 lett akkor miért nem kék plakett lett? ("A 2010. január 1-től érvényes rendszer más határokkal dolgozik.....") Járt más is így? Üdv Te legalább pozitív irányba mentél... nekem 95-ös, és fekete matricás ugyanaz, ami másnak kék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 ferdehátú Astra F csomagtér (kicsit másképp) :D Az hagyján, hogy kisebb lett, de lagalább majd idővel megtartja a kalaptartót is.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Sziasztok! Műszakin volt az Astrám a héten,de elküldtek környezetvédelmi besorolás változás miatt matricacserére a polgármesteri hivatalba, ami meg is történt 585Ft-ért,de nem értem a következőt: eddig 02-es volt a forgalmiba,de 04-re javították a vizsgán,mondván változtak a besorolások. Ok,végülis mit számít,de több helyen amit találok leírásokat, azzal nem stimmel. Eddig 02-volt és KÉK matrica volt, most 04-lett és ZÖLD-et tettek rá,de az alábbi linken nem ez van: Totalcar Tudja valaki értelmezni, hogy ha 04 lett akkor miért nem kék plakett lett? ("A 2010. január 1-től érvényes rendszer más határokkal dolgozik.....") Járt más is így? Üdv Hello! Én ugyan Így voltam!02-es volt vizsga előtt és vizsgán átírták 04-esre és így kék címkét kaptam!Mondjuk nekem tavaly vizsgázott a verda!Nem tom te hogy kaptál zöldet!Az új autók kapnak zöldet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 ferdehátú Astra F csomagtér (kicsit másképp) :D Az hagyján, hogy kisebb lett, de lagalább majd idővel megtartja a kalaptartót is.. :lol: Nekem nem jött be a kép!Nem találtam meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Nekem nem jött be a kép!Nem találtam meg! :lol: másnak se jelenik meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 :lol: másnak se jelenik meg? :D Nálam jó. :devlish: Csak azt nem tudom mit teszünk azokba az oldaldobozokba... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 :lol: másnak se jelenik meg? :D Mostmár nekem is jó! :devlish: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Nálam jó. :D Csak azt nem tudom mit teszünk azokba az oldaldobozokba... :lol: Meg mekkorák azok a dobozok!Gondolom eü doboz meg ilyesmiket lehet beletenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
huan Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Hello! Én ugyan Így voltam!02-es volt vizsga előtt és vizsgán átírták 04-esre és így kék címkét kaptam!Mondjuk nekem tavaly vizsgázott a verda!Nem tom te hogy kaptál zöldet!Az új autók kapnak zöldet! Na pont ezaz. Mindenki úgy járt, ahogy te is. Holnap bemegyek és megkérdezem a polgármesteribe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ma este Piliscsabáról kifelé Budapest irányába az Agip kútnál a piros lámpánál mellém állt (én a jobb oldalon) egy fehér Astra, óriási légbeömlőkkel a motorháztetőn, tök lesötétített üvegekkel, dübörgő vastag kipufogóval. Ő sárgára, én sárgászöldre indultunk felfelé a hegynek. Először szerzett egy 10 méteres előnyt, de érdekes módon 200 méteren már nekem volt 15 méter előnyöm.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts