16DA Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 A kormány embléma nem biztos hogy elég mivel fakormány.Általában a Mozaikba (kb 13-17K szokott lenni utóbbi ár hátsófék nélkül) hordom az autóimat de idáig mindegyik alap volt semmi extra azért kérdeztem.Csak ott is az a baj hogy 5-re ott kell lenni és Kb 10-óra fele van meg a vizsga.Nem tudtok egy olyan helyet ahol nem kötekednek nagyon és nem kell fél napig szarozni?
manta Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Asszem MrManta tud egy figurát, hívd fel, kérdezd meg tőle: 06-30-990-8682
opel16v Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Kormány: Ha eredetileg nem légzsákos az autó, és a sportkormány max. 10%-kal kisebb átmérőjű mint a gyári, akkor el kell fogadniuk, elvileg műbizonylat nélkül is (aztán lehet hogy a vizsgabiztos úgy fogja tudni, hogy kell rá műbizi, és persze okos enged... ). Kerék: Ha valamelyik Astra gyári méretet nézed (205/50-ig szinte mindent lefed a palettán) gumiban, és a felni nem lóg ki a peremből, akkor abba biztos nem köthet bele (max. ha kopott a gumi. :) ) Sportdob: gyári számosnak kell lennie, akkor nem kell rá külön műbizi. Tehát ha valamilyen magyar szaki terméke van fent, akkor arra kellene elvileg, de ha nem hangos, nem szokták "észrevenni". :lol:
renzso Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Korokodil emelőt akarok venni!!! Tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb :?: :?: :?:
Kess Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Korokodil emelőt akarok venni!!! Tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb :?: :?: :?: minek az neked??? egyébként biztos van kékfehér csíkos teszkó gazdaságos :twisted: :twisted: :twisted:
tibcsy Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb A :) :lol: korokodil emelő gyárban!!!!! :D :lol:
renzso Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen ártatlan kérdéssel ennyi embert el tudok szórakoztatni :) Kess!!! Kocsitemelni kell a krokodilemelő!!!!!! Tudod nincs kedvem racsnizni azt a szar emelőt.
tibcsy Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 A sok unatkozó "nyugdíjas" miiii....... :lol: De magas labdára ne várj mást!!! :)
Kess Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen ártatlan kérdéssel ennyi embert el tudok szórakoztatni :) Kess!!! Kocsitemelni kell a krokodilemelő!!!!!! Tudod nincs kedvem racsnizni azt a szar emelőt. amúltkor láttam a metróújságban és még 2 db bakot is adtak hozzá
mélykék76 Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Korokodil emelőt akarok venni!!! Tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb :?: :?: :?: Kölcsön tudok egyet adni. Elvigyem a talira ? De ha feltétlenül venni akarsz egyet, akkor itt vannak a legjobb árak : www.krokodilemelo.hu
opel16v Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Renzso! Nehogy vegyél valami Tesco gazdaságos occsó krokit, mert egy garnitúra kerékcsere után dobhatod is el. NEkem 6000HUF-os van, az még képvisel valamilyen színvonalat... Sokat segít, ha pl. igazi TÜV engedélyes az eszköz... :)
renzso Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Renzso! Nehogy vegyél valami Tesco gazdaságos occsó krokit, mert egy garnitúra kerékcsere után dobhatod is el. NEkem 6000HUF-os van, az még képvisel valamilyen színvonalat... Sokat segít, ha pl. igazi TÜV engedélyes az eszköz... :) a tescoban is 5500 viszont a foti corában van 3000-ért most akcióban.
renzso Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Kölcsön tudok egyet adni. Elvigyem a talira ? De ha feltétlenül venni akarsz egyet, akkor itt vannak a legjobb árak : www.krokodilemelo.hu Köszi, de venni akarok, mert a édesanyám kocsiján is a kerekeket én szoktam cserélni.
mélykék76 Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Köszi, de venni akarok, mert a édesanyám kocsiján is a kerekeket én szoktam cserélni. Nem úgy gondoltam, hogy 5 percre adom kölcsön, ha már nem kell, csak akkor kellene visszajuttatnod hozzám. De nekem mindegy, ha feltétlenül költeni akarod a pénzed, ám rajta :) Spórolhatnál inkább a Subaru benzinköltségére :wink:
lacikiru Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Köszönöm néked Renzsó rég nevettem ilyen jót esetleg megpróbálhatnád korokodil dundit hátha tud segíteni :) :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a pokrócot akkor már nem kell hurcolnod mert a krokihoz nem kell letérdelni :D :P :lol:
mélykék76 Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 van ilyen oldal??? nekem nem jön be :roll: Rákattintottál mi ? :) Akkor tán megnézhetnéd ezt is : www.maskorneklikkeljhulyenevuoldalaklinkjere.hu :lol:
manta Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 :) szegénykém :lol: de azért szeretünk renzso :twisted:
opel16v Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Renzsóóó! Nem mondod hogy megpróbáltad megnézni? Ejjejjjjejjj... :? Szőkés napod van? :)
redline Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 jóvannna haggyátok már szegényt nem olyan ciki ha valaki rábök egy valódi linknek látszó dologra (énis beszivtam :oops: :oops: :oops: )
Future Elküldve Április6, 2004 Elküldve Április6, 2004 Mélykék76!! Ez nagyon durva volt!!! Így beszipkáztatni valakit!! :lol: :D :lol: Fél órája ülök a gép elött és könnyesre röhögtem magamat!!! :lol: :)
Recommended Posts