ramiusz Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Péntek reggel jól összekarcolva találtam az Opel motorháztetejét! A fehér alapig lejött a színe- az egész most ment volna polírozásra, meg műszakira, mert elővizsgán ez volt a fő baja, hogy nem csillog. Áldom a sorsot, hogy családiházban lakok. Ott is élnek érdekes szomszédok, legfőképp színes egyéniségek, de ezt eddig még megúszta a kocsi. Igaz, garázsban van, de nemigen szokott problémát okozni nekik a zár. Bár, ha rajtakapom, hogy a kocsi körül matat, párral több lyukon szelelhet az üllepe az tuti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Annyit megjegyeznék, hogy nekem is DIS-es rendszer van és nálam már nincs semmi kivezetés a vezérműtengelyházból a DIS oldalon. Úgy van öntve a ház, hogy csak rá kell rakni a DIS modult. Tehát nincs o gyűrű, etc. Legalábbis így emlékszem. Mikor a motorfelújításhoz meghozták az alkatrészeket (vezműtengely házzal), akkor direkt nézegettem és nem volt semmi. Ha tévedek, akkor tévedek. Van O gyűrű. A bordás vékony tömb alatt. Amire a kockát felcsavarod. http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=211904&am...30782&sort= Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Van O gyűrű. A bordás vékony tömb alatt. Amire a kockát felcsavarod. http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=211904&am...30782&sort= Aham. Nem így emlékeztem, de most le nem bontom a kockát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Aham. Nem így emlékeztem, de most le nem bontom a kockát. ;) Leveheted nem drága a gyűrű hozzá. Meg csak 3 csavar. :lol: Amúgy ha csak a kockát vetted le, az alatta lévő kis vékony tömböt nem, akkor elképzelhető hogy nem láttad. Én se a felújításkor találkoztam vele. Hanem mikor elkezdett ereszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Lehet, hogy hülye kérdés de ma azon törtem az agyam, hogy miért van az autókereskedésekben minden autó előtt egy üveg víz? Sok megoldás nem jutott az eszembe. De érdekel mi az oka!? Tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Lehet, hogy hülye kérdés de ma azon törtem az agyam, hogy miért van az autókereskedésekben minden autó előtt egy üveg víz? Sok megoldás nem jutott az eszembe. De érdekel mi az oka!? Tudja valaki? Ezt hol láttad? ;) Járok kereskedésekbe viszonylag sűrűn, de nem vettem még észre :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Ezt hol láttad? ;) Járok kereskedésekbe viszonylag sűrűn, de nem vettem még észre :lol: :) Szentöltvíz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Szentöltvíz! ;) Jaaaa, leöntik, aztán imádkoznak egyet, hogy legalább a kaput hagyja el az autó ? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Jaaaa, leöntik, aztán imádkoznak egyet, hogy legalább a kaput hagyja el az autó ? :lol: ;) Meg a lovédért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 kirúgatni nem merném, megfenyegetett, hogy megöl, ha utánanyúlok. De ez legutóbbi dolog az sok volt tőle. Én azért csak orrba b@sznám mikor nem látja senki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Lehet, hogy hülye kérdés de ma azon törtem az agyam, hogy miért van az autókereskedésekben minden autó előtt egy üveg víz? Sok megoldás nem jutott az eszembe. De érdekel mi az oka!? Tudja valaki? Szerintem valamiféle fagypont indikátor. :lol: Szóval ha befagy,akkor a nehezen járó dízeleket be kell röffenteni kicsit,így ha jönnek megnézni biztosan beindul. Vagy valami ilyesmi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Nem. Csak ha az Opel le fogja neked igazolni hogy a C motorkód már euro2. ;) De nem az. Az X motorkód az euro2. :lol: Mégse éri meg egy levelet írni, hogy szabályozott katim van, nem lehet Euro2 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Mégse éri meg egy levelet írni, hogy szabályozott katim van, nem lehet Euro2 ? Mindegy hogy mi van az autóban, autó alatt, fölött, mellett. Ha egy adott motorkódot anno euro1-re soroltak be, akkor tökmindegy mit csinálsz vele, az piros matricás lesz. Ha Etanollal jársz, ha a kipufogógázt palackozva köpi a csomagtartóba, veszelyes gáz címkével ellátva, akkor is. Ez nem az a hely, ahol csak úgy javítani lehet egy autó környezetvédelmi besorolásán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Üdv mindenkinek! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az elképzelhető, hogy a bal ablaktörlő nyomot hagyott a szélvédőn esetleg? Mert többször is meg tisztítottam clean-nel, de a nyoma ott maradt a lapát végének. Ha igen, akkor ezt hogyan lehet orvosolni? Szélvédő csere? Előre is köszönöm! Bye-bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Üdv mindenkinek! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az elképzelhető, hogy a bal ablaktörlő nyomot hagyott a szélvédőn esetleg? Mert többször is meg tisztítottam clean-nel, de a nyoma ott maradt a lapát végének. Ha igen, akkor ezt hogyan lehet orvosolni? Szélvédő csere? Előre is köszönöm! Bye-bye El. Ha mondjuk valahogy beleragadt egy kis kavics, vagy leszakadt a gumi róla, a fém összekarcolhatta. A lapát végén lévő kis pöcök, ami a gumit tartja benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Üdv mindenkinek! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az elképzelhető, hogy a bal ablaktörlő nyomot hagyott a szélvédőn esetleg? Mert többször is meg tisztítottam clean-nel, de a nyoma ott maradt a lapát végének. Ha igen, akkor ezt hogyan lehet orvosolni? Szélvédő csere? Előre is köszönöm! Bye-bye Vidd el olyan helyre, ahol szélvédőjavítással foglalkoznak, hátha le tudják polírozni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Vidd el olyan helyre, ahol szélvédőjavítással foglalkoznak, hátha le tudják polírozni róla. Csak nem biztos hogy megéri :lol: 7-körül már lehet kapni szélvédőt, ha 5-ért polírozzák és még nem is biztos hogy sikerül, akkor lehet hogy nem rentábilis ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Vidd el olyan helyre, ahol szélvédőjavítással foglalkoznak, hátha le tudják polírozni róla. Sima ecet -és-vagy nyári szélvédőmosó ami minden dolgot eltávolit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Sima ecet -és-vagy nyári szélvédőmosó ami minden dolgot eltávolit. Na, azt "azé" megnézem ha a karcot eltávolítja az üvegből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Na, azt "azé" megnézem ha a karcot eltávolítja az üvegből. Maszatos csikot ,én a Clin-es probálkozásnáll tartottam . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Csak nem biztos hogy megéri :lol: 7-körül már lehet kapni szélvédőt, ha 5-ért polírozzák és még nem is biztos hogy sikerül, akkor lehet hogy nem rentábilis ;) Hol adnak új szélvédőt 7E-ért? :) Kettőt kérek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Hol adnak új szélvédőt 7E-ért? ;) Kettőt kérek! Ha ott rakatod bele, akkor a szélvédő ára 7-11 körül van szinte mindenhol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Ha ott rakatod bele, akkor a szélvédő ára 7-11 körül van szinte mindenhol :lol: Plussz gumikéder és szerelési költség. Amúgy igazad van, Bestglassnál már 7.5 a szélvédő, amikor én néztem legutóbb 9E volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Plussz gumikéder és szerelési költség. Amúgy igazad van, Bestglassnál már 7.5 a szélvédő, amikor én néztem legutóbb 9E volt. Először gúgliztam, aztán írtam :lol: (viszont az első találat ahol 6500, meg 7000 volt a csík nélküli, azt meg azóta nem találom, és persze 5 perce töröltem előzményeket :) ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Először gúgliztam, aztán írtam ;) (viszont az első találat ahol 6500, meg 7000 volt a csík nélküli, azt meg azóta nem találom, és persze 5 perce töröltem előzményeket :P :) ) Cukrot az okos fiúnak! :) Te figy má! Évzáróra nem gyüttök le? Igyunk má söröcskét végre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts