Dáwid Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Még mindig a madarasteszkós 700forintos éérbléd törlő jön be ;) egy éves lassan, és egy csíkja sincs. Viszont lófac pénzért adták. 3-4 ezerért a bosch, meg a sámpion nem bírta így mint ez, de egyszerűen azóta sem találok, hogy betárazzak belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 <_<A teszkóssal volt kellemetlen élményem, amikor eltört és a műanyag/fém végighúzta az ablakot, félkörívben. Ez még barátnőm Fordján volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 <_<A teszkóssal volt kellemetlen élményem, amikor eltört és a műanyag/fém végighúzta az ablakot, félkörívben. Ez még barátnőm Fordján volt. De ez ósanos (madaraszteszkós), és nem sok fém van benne :lol: (drága előző tulaj jóvoltából, amúgy végig van bacva a jobb oldali lapát végénél a szélvédőm, mert őt nem cserélt lapátot, mifacnak azt... ) Ez a lapát nekem hibátlan, nagyon szépen töröl, ócsó volt, viszonylag régóta tart, csak nem találok belőle még. A múlt hónapban, az újságukban benne volt ugyan, hogy megint lesz ócóért, de nem volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 vasút után (veszprém felé vezető út) , az opelboltban biztos van. Voltam ott azt mondták régen tartottak olyat és nagyon jó is volt, de nem tudják már beszerezni :S Egy másik Opel boltban pedig nem tudták hogy létezik GM ablaktörlőlapát :lol: Így Valeot vettem, nagyon szépen töröl, remélem tartós is lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pallasz Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Sziasztok! Egy meglehetősen bamba kérdésem lenne, de foglalkoztat a dolog: egy olyan kulcstartót kaptam ajándékba, amelyen két darab kő lóg, összsúlyuk kb. 80-90 gramm. Feltehetem-e ezt a kocsikulcsra, vagy már túl nehéz (pl. menet közben tágíthatja a lyukat, stb - ilyesmikre gondolok). Előre is köszönöm a válaszokat:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Sziasztok! Egy meglehetősen bamba kérdésem lenne, de foglalkoztat a dolog: egy olyan kulcstartót kaptam ajándékba, amelyen két darab kő lóg, összsúlyuk kb. 80-90 gramm. Feltehetem-e ezt a kocsikulcsra, vagy már túl nehéz (pl. menet közben tágíthatja a lyukat, stb - ilyesmikre gondolok). Előre is köszönöm a válaszokat:D! Ha nyugodt maradsz vezetés közben és nem piszkálod a lyukat, akkor elvileg nem fog tágulni, bár a rázkódásoktól is lehet tudatalatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Az enyém Lutonban (GB) jött világra és van matricája. :) Külön rendeléses volt Németországban az enyém. Amúgy Ellesmere Port, Anglia. :lol: Az más kérdés, hogy minden más alkatrésze vagy német vagy magyar. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Kéne szerezni egy ilyet a p*csköszörűre. :lol: http://www.dbilas-dynamic.de/img/db10010001.jpg Én 3.94 vagy 4.18-es difivel próbálkoznék a helyedben,mint upgrade. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pallasz Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ha nyugodt maradsz vezetés közben... Köszi :lol: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Én 3.94 vagy 4.18-es difivel próbálkoznék a helyedben,mint upgrade. Én meg nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Sziasztok! Van egy kis, illetve inkább nagy problémám! Segitséget vagy ötletet szeretnék kérni.Rövid story mi is történt velem... Jobb oldali ajtó nem csukodott be az a jellegzetes kattanó hang amikor a zár a helyére ugrik nem volt a nélkul ki lehetett nyitni az ajtot , hogy a kilincset felhuztam volna....ez OBI parkolo közepén nem épp jó hát hülyegyerek( én ) lenyomja aha be is zár. Ez volt a hiba. Ugyanis azóta (ma este) nem tudom kinyitni se kp. zár se kulcs, se semmi. Ha gombot húzom felfelé akkor visszamegy magától rugó visszahuzza gondolom. Szóval van egy 3 ajtós astram 1 ajtoval sajnos sirni tudnek... OBI-ba egyebkent WD40-ért indultam , hogy adok a zárnak csak zárt ajtónál nehéz dolog... Kérdéseim : Történt e már valakivel ilyen? Ha Igen, hogy nyitotta ki az ajtót? Mindenféle rombolás nélkül... Másik kérdésem kárpitot zárt ajtó mellett le lehet venni hogy hozzáférjen az ember a zármechanikához? Elégé beparáztam...Mit tegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Sziasztok! Van egy kis, illetve inkább nagy problémám! Segitséget vagy ötletet szeretnék kérni.Rövid story mi is történt velem... Jobb oldali ajtó nem csukodott be az a jellegzetes kattanó hang amikor a zár a helyére ugrik nem volt a nélkul ki lehetett nyitni az ajtot , hogy a kilincset felhuztam volna....ez OBI parkolo közepén nem épp jó hát hülyegyerek( én ) lenyomja aha be is zár. Ez volt a hiba. Ugyanis azóta (ma este) nem tudom kinyitni se kp. zár se kulcs, se semmi. Ha gombot húzom felfelé akkor visszamegy magától rugó visszahuzza gondolom. Szóval van egy 3 ajtós astram 1 ajtoval sajnos sirni tudnek... OBI-ba egyebkent WD40-ért indultam , hogy adok a zárnak csak zárt ajtónál nehéz dolog... Kérdéseim : Történt e már valakivel ilyen? Ha Igen, hogy nyitotta ki az ajtót? Mindenféle rombolás nélkül... Másik kérdésem kárpitot zárt ajtó mellett le lehet venni hogy hozzáférjen az ember a zármechanikához? Elégé beparáztam...Mit tegyek? GYIK menüpontban le van írva az ajtókárpit leszerelésének menete, képekkel illusztrálva. Lehet hogy kicsit nehézkésen férsz hozzá akkor viszont ki kell kapni az ülést. Az ülést 4 csavar tartja a négy sarkánál, az oldalán az övfeszítő patront be kell akasztani mielött kiemeled mert eldurranhat. A zárat azthiszem csak nyitott ajtónál lehet kiszerelni. Ha a kárpit lennt van már belülről hozzáférsz és talán meglátod mi a hiba... Sok sikert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Bochumiban is van ;) Úgy láccik a cuculistáknak szájbarágták! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Lehet, mer' nékem nincs és pedig rüsselheimi! Nekem benne van, pedig sztgotthárdi :) Az enyém Lutonban (GB) jött világra és van matricája. :P Külön rendeléses volt Németországban az enyém. Amúgy Ellesmere Port, Anglia. :lol: Az más kérdés, hogy minden más alkatrésze vagy német vagy magyar. :) Ezt honnan lehet tudni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ezt honnan lehet tudni? :lol: Innen, vagy innen. talán ez az átláthatóbb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Innen, vagy innen. talán ez az átláthatóbb. ;) Köszi! Ezexerint bochumi a gép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Létezhet, hogy az enyém Luton-ból származik? :lol: Mert kód szerint onnan jött...de Mo-i forgalombahelyezésű... Elnéztem a kódolást...Szentgotthárdon rakták össze... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Voltam ott azt mondták régen tartottak olyat és nagyon jó is volt, de nem tudják már beszerezni :S Egy másik Opel boltban pedig nem tudták hogy létezik GM ablaktörlőlapát :lol: Így Valeot vettem, nagyon szépen töröl, remélem tartós is lesz! Írtam az előző hsz. végén a linket, ahonnan rendeltem, ez volt az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 A műhelyáraim... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphoto...038237090_n.jpg A műhelyáraim... :) Az okos nézés megy? :lol: ;) Ez tetszik -> ha Ön is besegít :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Az okos nézés megy? :lol: ;) Ez tetszik -> ha Ön is besegít :) Nekem a Teljes Tanácstalanság tetszik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Én 3.94 vagy 4.18-es difivel próbálkoznék a helyedben,mint upgrade. A rövidebb difi miért lenne nekem jobb? :lol: Feri meg hogy figyel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Sziasztok! Egy meglehetősen bamba kérdésem lenne, de foglalkoztat a dolog: egy olyan kulcstartót kaptam ajándékba, amelyen két darab kő lóg, összsúlyuk kb. 80-90 gramm. Feltehetem-e ezt a kocsikulcsra, vagy már túl nehéz (pl. menet közben tágíthatja a lyukat, stb - ilyesmikre gondolok). Előre is köszönöm a válaszokat:D! Azért nem szoktak nagy kulcscsomót tenni a gyújtáskulcshoz mert kitágulhat a kapcsoló egy idő után és lötyögni fog benne a kulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 GYIK menüpontban le van írva az ajtókárpit leszerelésének menete, képekkel illusztrálva. Lehet hogy kicsit nehézkésen férsz hozzá akkor viszont ki kell kapni az ülést. Az ülést 4 csavar tartja a négy sarkánál, az oldalán az övfeszítő patront be kell akasztani mielött kiemeled mert eldurranhat. A zárat azthiszem csak nyitott ajtónál lehet kiszerelni. Ha a kárpit lennt van már belülről hozzáférsz és talán meglátod mi a hiba... Sok sikert. Az ülést hiába veszi ki, nem lesz több csavar elérhető tőle. Az ajtó közepénél a fogantyú alatt lesz 2, meg a fogantyú tetején, a villanyablak-gombja alatt mégegy. A többi csavar, az az ajtó élen van alul, de ahhoz nem fér hozzá, hacsak nem fúrja át a küszöböt belülről. Ha a fölső csavarokat sikerül kiszedni, és a kárpitot lepattintani (jó idő van most ehhez, úgy fognak törni mint a ropi) akkor kis szerencsével el lehet húzni az ajtótól annyira, hogy a rudazatot el lehessen érni. Ha az ajtóba sikerül bejutni, akkor onnantól már szerintem nyert ügy :lol: Azért nem szoktak nagy kulcscsomót tenni a gyújtáskulcshoz mert kitágulhat a kapcsoló egy idő után és lötyögni fog benne a kulcs. Meg mert szexuálja a térdet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Meg mert szexuálja a térdet :lol: és zörög azon a kib*szott műanyagon, ami cseppet idegtépő is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts