jocotds Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Oksa, köszönöm szépen! Szerintem én is követem a példádat azt meglátjuk mi lesz, bár az én télijeim nem ujjak...bár remélem ez nem fog nekik rosszat tenni. Szívesen. ;) Kérdezz csak nyugodtan, ha kíváncsi vagy valamire, ha tudok, megpróbálok válaszolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Akkor csak mi vagyunk azok, akiknek ez feltünt? ;) Az én tanksapkámban az is benne van, hogy benzint kell tankolnom. Érdekel engem, mit hazudik? :) Csak engem nem érdekel mi van oda írva? :) Nekem is ott vannak a számok, de sosem érdekelt hogy ketten, vagy négyen utazunk, esetleg plafonig van pakolva a csomagtartó parkettával, vagy festékkel. :lol: Mindeig 2.2 re állitom. Az többet számit, hogy mind egyforma legyen. Én 2.4 körül jártam a nyárival, hátul volt 2.5, a mostani télim... rohadjak meg, nem tudom mennyi van bennük :P Lurdys kollégától vettem át, felnikkel együtt, fel volt fújva, és nem puhák, nem húz, nem pattog, úgyhogy jójez, nem érdekel mit tippel a kutas nyomásmérő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Tud valaki mondani egy olyan ablaktörlő lapát márkát, ami nem csíkoz, tartós és bevált? :lol: A tesco lapát nem igazán végzi a dolgát.. ez így éjjel ködszitálásban elég kellemetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Tud valaki mondani egy olyan ablaktörlő lapát márkát, ami nem csíkoz, tartós és bevált? :lol: A tesco lapát nem igazán végzi a dolgát.. ez így éjjel ködszitálásban elég kellemetlen. GM Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Tud valaki mondani egy olyan ablaktörlő lapát márkát, ami nem csíkoz, tartós és bevált? :lol: A tesco lapát nem igazán végzi a dolgát.. ez így éjjel ködszitálásban elég kellemetlen. Lampa - Aqua Blade ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Tud valaki mondani egy olyan ablaktörlő lapát márkát, ami nem csíkoz, tartós és bevált? :lol: A tesco lapát nem igazán végzi a dolgát.. ez így éjjel ködszitálásban elég kellemetlen. Tescos nekem is kuka lett. Aldiban vettem most 4000HUF/pár 500mm/450mm. Bő egy hónapja használom folyamatosan. Állítólag valami új fejlesztéső gumicsíkok. Egyenlőre semmi csíkozás de az utasoldali lapát vége hiába csak 450mm nem fekszik rá rendesen az üvegre az A oszlop mellett alap helyzetben. Nagy sebességnél(120) sem ugrál el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Tescos nekem is kuka lett. Aldiban vettem most 4000HUF/pár 500mm/450mm. Bő egy hónapja használom folyamatosan. Állítólag valami új fejlesztéső gumicsíkok. Egyenlőre semmi csíkozás de az utasoldali lapát vége hiába csak 450mm nem fekszik rá rendesen az üvegre az A oszlop mellett alap helyzetben. Nagy sebességnél(120) sem ugrál el. nekem 750 HUF/db áron vannak fenn több mint egy éve és nem csíkoznak. Bár én rendszeresen megfordítom, mert elfekszi a gumit egy idő után, és pont akkor nem töröl rendesen mikor visszatérőben van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 nekem 750 HUF/db áron vannak fenn több mint egy éve és nem csíkoznak. Bár én rendszeresen megfordítom, mert elfekszi a gumit egy idő után, és pont akkor nem töröl rendesen mikor visszatérőben van... :lol: GM-et egy rendes Opel boltban tartanak, nem? Mert beszerzek akkor egyet holnap. De végülis ahogy nézem 2000 Ft/pár-ért már rendeset adnak. Mostmár csak a lapát lehet a bűnös, a karok ívét összenéztem két másik Astrával, egyezik, a rugó ereje is ugyanaz, a mosótartályt kipucoltam és nem tescos mosólöttyöm van.. 450mm-es való hivatalosan előre, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 GM Csatlakozom J0hnny barátom véleményéhez, nekem vagy 3 éve megvannak, 2 telet túléltek, és még mindig jók. Ráadásul olcsóbb, mint a tecsóban a Bosch pl. Innen rendeltem anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Csak nekem van benne a tanksapkában gyárilag, hogy mit és mikor és mennyire kell fújni? :lol: Lehet, mer' nékem nincs és pedig rüsselheimi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Csatlakozom J0hnny barátom véleményéhez, nekem vagy 3 éve megvannak, 2 telet túléltek, és még mindig jók. Ráadásul olcsóbb, mint a tecsóban a Bosch pl. Nagyon sokfélét próbáltam, de még mindig a gyári a legjobb...nem tudom ki a beszállító, de akkor is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Lehet, mer' nékem nincs és pedig rüsselsheimi! Nekem benne van, pedig sztgotthárdi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Nekem benne van, pedig sztgotthárdi :lol: Azér, azér, azér! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Azér, azér, azér! :lol: Akkor lehet nekem is azé! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Nagyon sokfélét próbáltam, de még mindig a gyári a legjobb...nem tudom ki a beszállító, de akkor is. ;) GM-et veszek, már csak találnom kell egyet Győrben :lol: Nekem benne van, pedig sztgotthárdi :) Bochumiban is van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 GM-et veszek, már csak találnom kell egyet Győrben :lol: Hening Karcsi barátunk biztos tud infót ehhez. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Nekem benne van, pedig sztgotthárdi :lol: És 93-as? Akkor a tied az elsők között van. ;) Nekem meg lengyel, és benne van. Pedig az már elég szedett-vedett végegyártás volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 És 93-as? Akkor a tied az elsők között van. :lol: Nekem meg lengyel, és benne van. Pedig az már elég szedett-vedett végegyártás volt... Közel sem első, '91 végén kezdték itt gyártani. A régi diesel Caravanunk '92 elejei volt, de már annak is tízezres nagyságrendű volt a szériaszáma (mondjuk ez nem biztos, hogy a valós darabszámot tükrözi). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Közel sem első, '91 végén kezdték itt gyártani. A régi diesel Caravanunk '92 elejei volt, de már annak is tízezres nagyságrendű volt a szériaszáma (mondjuk ez nem biztos, hogy a valós darabszámot tükrözi). Én úgy tudtam, hogy 92 márciusában jött le az első. Hát akkor a 92 eleje nem nagyon lehetett 10ezres nagyságrend... Főleg hogy 94ben indult a többműszakos gyártás. (Ezé mondtam hogy benne van az elején.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 GM-et veszek, már csak találnom kell egyet Győrben :lol: vasút után (veszprém felé vezető út) , az opelboltban biztos van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Tud valaki mondani egy olyan ablaktörlő lapát márkát, ami nem csíkoz, tartós és bevált? :lol: A tesco lapát nem igazán végzi a dolgát.. ez így éjjel ködszitálásban elég kellemetlen. Nekem a Champion is bejött. Én úgy tudtam, hogy 92 márciusában jött le az első. Hát akkor a 92 eleje nem nagyon lehetett 10ezres nagyságrend... Főleg hogy 94ben indult a többműszakos gyártás. (Ezé mondtam hogy benne van az elején.) Az alvázszám vége nem mérvadó. Nálunk a Suzukiban is új modellnél vagy csak, ha nagyobb frissítés/ráncfelvarrás van akkor felkerekítik az alvázszámokat. Most is például mikor a Sportot elkezdtük gyártani. Van egy betű ami az évjáratot jelzi egy pedig a gyártás helyét. Egyes autóknál az is kiderülhet az alvázszámból,hogy milyen kasztni felépítménye van és,hogy milyen motor van benne. Egyébként az enyémben is benne van a guminyomás matrica és Antwerpenben készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Az enyém Lutonban (GB) jött világra és van matricája. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Nekem a Valeo vált be legjobban lapátok közül, patacsitól szoktam rendelni, párban valami 1500. Ami nekem nagyon sz@r volt, az a BOSCH. Champion volt még a jó. Az összes többi amit próbáltam, nem bírta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Sziasztok! Tudtok vélemény mondani nekem a KÖBE-ről? Most ott a legkedvezőbb a biztosításom. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Kéne szerezni egy ilyet a p*csköszörűre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts