Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Nincs itthon a kocsim ezért fordulok hozzátok egy kis segítségért.

5 ajtós c14se motoros kipufogórendszer csövének az átmérője érdekelne mert dobot kell cserélnem, és ez a mérete számomra ismeretlen még. Ha valaki segíteni tud azt megköszönöm!

Üdv. András

Megosztás:

Sziasztok!

Nincs itthon a kocsim ezért fordulok hozzátok egy kis segítségért.

5 ajtós c14se motoros kipufogórendszer csövének az átmérője érdekelne mert dobot kell cserélnem, és ez a mérete számomra ismeretlen még. Ha valaki segíteni tud azt megköszönöm!

Üdv. András

Azthiszem 45mm, de várj amíg valaki megerősíti. Amúgy ha autós boltban megmondod az autó típusát, évjáratát, motorkódját, tudni fogják milyen kell hozzá. Opel betegség a szétrohadó hátsó dob.

Megosztás:

Azthiszem 45mm, de várj amíg valaki megerősíti. Amúgy ha autós boltban megmondod az autó típusát, évjáratát, motorkódját, tudni fogják milyen kell hozzá. Opel betegség a szétrohadó hátsó dob.

Igen, végülis az opel is autó, és az autókon pedig általános betegség, hogy kirohad a dob, tehát vehető opel betegségnek is ;)

Megosztás:

Nekem már 4éves korában nem volt a hátsó dob belsejéből SEMMI. ;) Kívülről semmi de belül már csak rozsda és fémdarabok voltak összekeveredve:D

45mm-re emlékszem én is méretileg..

Megosztás:

Tudomásom szerint azért az átlagnál hamarabb rohad!? Lehet, hogy rossz tudomásaim vannak...

Mivel mindegyik autó kipufogórendszerében van már katalizátor, ami kb vízzé alakítja a kipufogógázt, így az erőteljes nedves terheléstől el fog rohadni a dob. ;) Az én k*rva anyámat, hogy az Opel is nem saválló dobot gyárt hátra. ;)

Megosztás:

Értem,köszi,milyen árban van kb a lambda szonda?kimérni nem lehetne h melkyik vezeték melyikhez megy?

Elvileg 1.4 1.6 1.8ba egyvezetékes kell.. Írd be googlebe hogy opel astra f 1.8 lambdaszonda... Vannak bontók ahonnan postán is elküldik. Használtan 4-5ezertől találsz

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.