Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hát megprob... de ezt egy "mezei" ember meg tudja csinálni..?

Igen megtudod. De szükséges hozzá valamilyen torx-os kulcs is, ha jól emlékszem. ;)

Ne felejtsd el a bolygóművét telenyomni jófajta zsírral.

Nem, ide nem jó a mangalicazsír! ;)

Bocs a poénért, de a mezeihez jól illik! :lol:

Megosztás:

Akna sem szükségeltetik...csak úgy elég sz@r... ;)

Tapasztalat... :lol:

Osztom. És ne otthonról 90 km-re csináld, mert ha szétszedés után kiderül, hogy belül ropira van törve, és nem tudod összerakni, akkor haza tudj menni, és ne kelljen egy fűtetlen nyaralóban kérózni, amíg valaki meghozza a másikat.

Tapsztalat ;) :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

Kicsit elkésve, de a Zotyás dologhoz szólnék hozzá. Voltam nála többször is a kocsimat szerelni, akármit kérdeztem tőle, tudta a választ, durva a szakértelme. Azt mondogatta már pár hónapja, hogy nem tetszik neki az utóbbi időben a fórum, és a régi csapat szétesett.. ezért lehet kilép.

Én ha azon múlik, szívesen kifizetem az éves tagságot, mert sokszorosan megtérül.

Éjszakákon át olvastam a GYIK-et, rengeteget olvastam vissza, tavaly úgy vettem meg a kocsit, hogy a légszűrőt nem találtam volna meg, egy hónapja meg kormányművet cseréltem ;) Ezt az aktív fórumozók érdeme és nagyon köszönöm!

Megosztás:

Sziasztok!

Kicsit elkésve, de a Zotyás dologhoz szólnék hozzá. Voltam nála többször is a kocsimat szerelni, akármit kérdeztem tőle, tudta a választ, durva a szakértelme. Azt mondogatta már pár hónapja, hogy nem tetszik neki az utóbbi időben a fórum, és a régi csapat szétesett.. ezért lehet kilép.

Én ha azon múlik, szívesen kifizetem az éves tagságot, mert sokszorosan megtérül.

Éjszakákon át olvastam a GYIK-et, rengeteget olvastam vissza, tavaly úgy vettem meg a kocsit, hogy a légszűrőt nem találtam volna meg, egy hónapja meg kormányművet cseréltem ;) Ezt az aktív fórumozók érdeme és nagyon köszönöm!

:lol:

Én sem itt tartom már a kapcsolatot a régi csapattal. ;)

Megosztás:

Ez a legnagyobb baj, hogy a facebook meg a többi ilyen közösségi oldal, megöli a hasonló fórumokat. Egy kívülállónak úgy tűnhet hogy már senki nem foglalkozik semmivel, aztán közben mégis, csak már nem ezen a fórumon ;)

Én meg bár regisztráltam a facebook-ra, de nem használom, mert mindenki a "barátom" avagy "ismerősöm" akar lenni.....

Ezeket a kategóriákat inkább privát szférának tartom, mintsem világgá kürtöljem. ;)

Megosztás:

Szevasztokk!

Sikerült beszereznem egy bontott kalaptartót az 5 ajtósomhoz olcsóér(ingyen) és mivel a hátsó hangszóróim hiányoznak, raknék bele 2 darab kis hangszórót. Van aki tett már ilyen rondaságot, hogy szétvággott egy kalaptartót? És ha igen az érdekelne mivel tudom megerősíteni mert ugye az anyaga nem túl kemény, és nem hinném hogy elbírná őket pattogós úton huzamosabb ideig.

Aki csinált már ilyet attól szívesen veszem a tanácsokat.. Igazából attól is akinek bármilyen ötlete van ;)

Megosztás:

Szevasztokk!

Sikerült beszereznem egy bontott kalaptartót az 5 ajtósomhoz olcsóér(ingyen) és mivel a hátsó hangszóróim hiányoznak, raknék bele 2 darab kis hangszórót. Van aki tett már ilyen rondaságot, hogy szétvággott egy kalaptartót? És ha igen az érdekelne mivel tudom megerősíteni mert ugye az anyaga nem túl kemény, és nem hinném hogy elbírná őket pattogós úton huzamosabb ideig.

Aki csinált már ilyet attól szívesen veszem a tanácsokat.. Igazából attól is akinek bármilyen ötlete van :lol:

NE VÁGD SZÉT!!! nem éri meg. ;) (az enyém sajna ilyen, de most szereztem hozzá olyat, amelyik nem lyukas. ;) Csak éppen ez szürke, az enyém meg fekete, de akkor is jobb ha nincs kivágva.

Tegyél a gyáriak helyére, az is jó lesz. :lol:

Megosztás:

Hát, visszatértem esküvő és nászút után, astra jól bírta a 3000 km-et, főleg a Dáwidtól kapott kormánnyal ;)

Szóval én is rengeteget tanultam a gyíkból, meg az itteni emberek segítőkészsége is meglepett, vannak itt jó arcok.

Pedig alig ismerek itt pár embert.

Facsebukom nincs, nem is lesz, én a fórumokat szeretem:)

Megosztás:

Szevasztokk!

Aki csinált már ilyet attól szívesen veszem a tanácsokat.. Igazából attól is akinek bármilyen ötlete van ;)

Rengetek előnye van ám annak, ha szétvágod.

Először is szép.

Alulról, nyitott csomagtartónál különösen dekoratív, főleg, ha a kábelei is igényesen lógnak mellette.

Másodszor abszolút nem feltűnő.

Ha valami normálisat teszel bele, akkor egyáltalán nem venni észre, és nálunk ugye semmit nem lopnak, autókat nem törnek fel értékesebbnek tűnő dolgokért, mert támad a jólét.

Harmadszor egy olyan alkatrészt készülsz szétvágni, amiből egyre kevesebb jó állapotú létezik.

Biztos többeket érdekelne, és valószínűleg szívesen adnak is cserébe valami összekaszabolt sz.rt.

Negyedszer, rendkívül jó hangzást biztosít egy ablakra irányított, hüppögő valamibe belelógatott hangszóró.

Szerintem shimán megéri ;)

Megosztás:

Hát, visszatértem esküvő és nászút után, astra jól bírta a 3000 km-et, főleg a Dáwidtól kapott kormánnyal ;)

Szóval én is rengeteget tanultam a gyíkból, meg az itteni emberek segítőkészsége is meglepett, vannak itt jó arcok.

Pedig alig ismerek itt pár embert.

Facsebukom nincs, nem is lesz, én a fórumokat szeretem:)

:lol: Üdv. itthon. Kimaradtál az új műszerfalvilágításos ötletből, de majd megmutatom a prototájpot, ha bekerült egy műszeregységbe :lol: Nagyon ütős lesz, ha kész lesz :lol: Sikerült megbarátkozni a kormánnyal? ;)

Megosztás:

;) Üdv. itthon. Kimaradtál az új műszerfalvilágításos ötletből, de majd megmutatom a prototájpot, ha bekerült egy műszeregységbe :lol: Nagyon ütős lesz, ha kész lesz :lol: Sikerült megbarátkozni a kormánnyal? ;)

Köszi:) Kiváncsi vagyok, megnézném majd a műszerfalat.

A kormány nagyon jó fogású, sokkal jobb volt azzal menni 12 órát egyhuzamban mint az én lukas mozgó kormánnyommal :lol:

Megosztás:

Köszi:) Kiváncsi vagyok, megnézném majd a műszerfalat.

A kormány nagyon jó fogású, sokkal jobb volt azzal menni 12 órát egyhuzamban mint az én lukas mozgó kormánnyommal ;)

Azt tudom hogy rendben van, car kormányt nem veszek :lol: csak a formájával nem tudtam megbarátkozni. Nekem rossz irányba ível ;) A tölcsért szeretem, ez meg pont domborodik. csak azért is :lol:

Megosztás:

Rengetek előnye van ám annak, ha szétvágod.

Először is szép.

Alulról, nyitott csomagtartónál különösen dekoratív, főleg, ha a kábelei is igényesen lógnak mellette.

Másodszor abszolút nem feltűnő.

Ha valami normálisat teszel bele, akkor egyáltalán nem venni észre, és nálunk ugye semmit nem lopnak, autókat nem törnek fel értékesebbnek tűnő dolgokért, mert támad a jólét.

Harmadszor egy olyan alkatrészt készülsz szétvágni, amiből egyre kevesebb jó állapotú létezik.

Biztos többeket érdekelne, és valószínűleg szívesen adnak is cserébe valami összekaszabolt sz.rt.

Negyedszer, rendkívül jó hangzást biztosít egy ablakra irányított, hüppögő valamibe belelógatott hangszóró.

Szerintem shimán megéri ;)

Értem én az iróniát,,, De sajna épp csak 165-ös hangszóróim vannak és az nem fér be a 130-as helyére sehogy...

Megosztás:

Azt tudom hogy rendben van, car kormányt nem veszek :lol: csak a formájával nem tudtam megbarátkozni. Nekem rossz irányba ível ;) A tölcsért szeretem, ez meg pont domborodik. csak azért is :lol:

Hát csúnyának csúnya, de ez van ;) Kezdem megszokni.

Egy vauxhall jeles modernebb jobb lenne, de nem találok :lol:

Megosztás:

Hát akkor tegyél bele 130-as hangszórót ;)

(tényleg nagyon ronda és praktikátlan a kalaptartó-vagdosás. Meg a drótok is alul majd... Átgondoltad?)

Akkor gondolja át mindenki, amikor először csapja szét a hangszóró aljával, azt amit éppen berakott a csomagtartóba ;)

Megosztás:

Értem én az iróniát,,, De sajna épp csak 165-ös hangszóróim vannak és az nem fér be a 130-as helyére sehogy...

Én tuti megbánnám ha kivágnám. (de az enyém ki volt vágva, így vettem, iszonyat ronda, és szépen meg is van hajolva...

Hacsak egy vasrudat nem operálsz rá, akkor mindíg le fog lógni. ;)

Kb egy ilyet kell beépíts, mint a dízel donoromban.

www.tvn.hu_fec83b87bc1eb65b73f2d81bdffceb5a.jpg

Valljuk be őszintén, nem egy szép látvány a kultúráltan, és dizájnosan felcsavarozott fém a műanyagra. ;)

Akkor gondolja át mindenki, amikor először csapja szét a hangszóró aljával, azt amit éppen berakott a csomagtartóba :lol:

Én is csaptam már rá, ki is szakadt egyből. :lol: Azután maradt a donor gyárijának beépítése a gyári helyére.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.