megadave Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Persze hogy habzik, Az egész ország idegbeteg, miért pont itt ne csapódna le? :lol: ;) Ez igaz, de az ország már akkor is idegbeteg volt amikor a fórum még nem. ;) Régebben is át kellett volna jönnie, nem?
astrásgyerek Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Ez igaz, de az ország már akkor is idegbeteg volt amikor a fórum még nem. ;) Régebben is át kellett volna jönnie, nem? Ami késik nem múlik! ;)
Dáwid Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Ez igaz, de az ország már akkor is idegbeteg volt amikor a fórum még nem. ;) Régebben is át kellett volna jönnie, nem? Nem, így is korán jött. De ha már itt van, fordítsuk meg, hátha visszafelé is működik :lol: ;)
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Akkor jó. Hát igen egy 60 lovacskából nehéz 150-et csinálni. Amúgy hova lett a bömös? A bömöst eladtam, pestre egy srácnak. 3ad osztályban rallyzik, vagy mit csinál, meg driftőni akar. Aztán kellett neki egy jó versenyautó alap. ;)
pszilaj Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Én a defenzív stílust gyakorlom. Akinek nem tetszik a hozzászólása vagy a stílusa arra nem reagálok és annyi... Azt hiszem ennél többet én nem tehetek a trollokkal... ;)
Reeckatee Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Én a defenzív stílust gyakorlom. Akinek nem tetszik a hozzászólása vagy a stílusa arra nem reagálok és annyi... Azt hiszem ennél többet én nem tehetek a trollokkal... ;) De van mikor az embert olyan passzban kapja el egy-egy hsz, hogy szakad a cérna.
Endre06 Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Én is sajnálom, hogy Zotya törölte magát. Mert nekem is sokat segítettek itt, közötte ő is. ;)
astrabandi Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Én is sajnálom, hogy Zotya törölte magát. Mert nekem is sokat segítettek itt, közötte ő is. ;) Csatlakozom az előttem szólóhoz bár én személyesen nem ismerem Zotyát de sokat segített nekem is meg szerintem másoknak is ,1 igazi cartárs lépet ki közűlünk .
Nagymate Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Keresek jobb első lámpát 94es C14SE sedanhoz !
Nagymate Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Valaki összefoglalná nekem mi történt itt? csak röviden. vissza olvastam vagy 3 oldalt de nem látom az előzményt.. valami fizetős nem fizetős dologról és a kilépő Zotyáról. Köszi ;)
Hjoe Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Valaki összefoglalná nekem mi történt itt? csak röviden. vissza olvastam vagy 3 oldalt de nem látom az előzményt.. valami fizetős nem fizetős dologról és a kilépő Zotyáról. Köszi ;) Hogy Pl. van keresek topic is. Na mindegy... (Adok-veszek-cserélek) Zotya kilépett, mert nem bírta a ba..tatást, trollkodást, értetlenséget. A fizetős, nem fizetős oldal, pedig egy ÖTLET volt, a trollok kiiktatása miatt. (Amúgy a MOTE klubtagság mint fizetési lehetőség.)
RickJames Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Meséltem egy ismerősömnek a szitut, és ő is mondott egy ~ötlet~et, miszerint ha vki olyat kérdez ami már benne van a GYIK-ban, akkor az kapjon egy X órás (napos) tiltást. Nálunk pl ez volt munkahelyen is, kaptunk előadást, dokumentációt bizonyos témakörben, és a csop.vez. körbeküldött egy levelet, miszerint ha vki olyat kérdez ami benne van tisztán a dokumentációkban, (amiket megkaptunk-hazavittünk-elolvastunk-aláírtunk) az k-ra le lesz b-va. ;)
Nagymate Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Hogy Pl. van keresek topic is. Na mindegy... (http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=90) Zotya kilépett, mert nem bírta a ba..tatást, trollkodást, értetlenséget. A fizetős, nem fizetős oldal, pedig egy ÖTLET volt, a trollok kiiktatása miatt. (Amúgy a MOTE klubtagság mint fizetési lehetőség.) Okés, bocs hogy ide tettem a keresést, csak nekem http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=2 ez a kezdő lapom, és itt nincs a listában a keresek.. tényleg bocis elnéztem ! törölhetitek nyugodtan ! Én nem sokat irkálok ide csak néha napján ha gondom van, vagy ha olyan amiben tudok segíteni a fölösleges dolgokat kerülöm. A motes-klub tagságon is gondolkozok, szerintem nemsokára be is nevezek rá ! ;)
Nagymate Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Meséltem egy ismerősömnek a szitut, és ő is mondott egy ~ötlet~et, miszerint ha vki olyat kérdez ami már benne van a GYIK-ban, akkor az kapjon egy X órás (napos) tiltást. Nálunk pl ez volt munkahelyen is, kaptunk előadást, dokumentációt bizonyos témakörben, és a csop.vez. körbeküldött egy levelet, miszerint ha vki olyat kérdez ami benne van tisztán a dokumentációkban, (amiket megkaptunk-hazavittünk-elolvastunk-aláírtunk) az k-ra le lesz b-va. ;) amikor először ide keveredtem, éjszakákat olvastam a GYIK részt.. rengeteg okosság van benne ! ( igaz van olyan is amire lenne építő jellegű javaslatom, talán majd ha egyszer oda jutok hogy a sajátomon képpel dokumentálva bemutatom, akkor be is fogom küldeni, aztán majd eldönti az okosok hogy kiteszik e vagy nem ! ;) )
J0hnny Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 amikor először ide keveredtem, éjszakákat olvastam a GYIK részt.. rengeteg okosság van benne ! ( igaz van olyan is amire lenne építő jellegű javaslatom, talán majd ha egyszer oda jutok hogy a sajátomon képpel dokumentálva bemutatom, akkor be is fogom küldeni, aztán majd eldönti az okosok hogy kiteszik e vagy nem ! ;) ) Már megérte megcsinálni... ;)
RickJames Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 nem jól jár a fórum órája ? fórum beállításokban gmt+1 re állítsd az időzónát
Nagymate Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 fórum beállításokban gmt+1 re állítsd az időzónát köszi! 1 órát késett ;)
daykiller Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Látom történt egy s más itt. ;) Több, mint két évesek már a Tungsram Megalight +90% izzók a kocsiban. Egy komplett műszaki vizsgaidőszakot élnek túl. ;) :lol: :lol:
invictus Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Látom történt egy s más itt. ;) Több, mint két évesek már a Tungsram Megalight +90% izzók a kocsiban. Egy komplett műszaki vizsgaidőszakot élnek túl. ;) :lol: :lol: Pazar vétel....minden forintját megérte, sokszor úgy érzem, hogy jobban világít az Astrám, mint egyik-másik tesztautó...objektíven tekintve. Másrészt ha pont emiatt vettünk észre egyszer rókát, macskát, akármit, már többszörösen megérte az árát. Kíváncsi vagyok, meddig tartanak ki.
zozo astra1.6 16v Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Látom történt egy s más itt. ;) Több, mint két évesek már a Tungsram Megalight +90% izzók a kocsiban. Egy komplett műszaki vizsgaidőszakot élnek túl. ;) :lol: :lol: Nekem kb 1 évesek és teljesen jól bírják!Az árát megérte!De ahogy itt többen írjátok még egy évet tuti ki fog bírni!Ja és non stop világít a lámpám!
balahu Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Látom történt egy s más itt. ;) Több, mint két évesek már a Tungsram Megalight +90% izzók a kocsiban. Egy komplett műszaki vizsgaidőszakot élnek túl. ;) :lol: :lol: Én most vettem Osram Nightbreaker-t, kíváncsi leszek meddig fogja bírni! :lol:
astrásgyerek Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 fórum beállításokban gmt+1 re állítsd az időzónát Köszi, én is átállítottam. ;)
daykiller Elküldve November9, 2011 Elküldve November9, 2011 Én most vettem Osram Nightbreaker-t, kíváncsi leszek meddig fogja bírni! ;) 1 évet se. ;)
Recommended Posts