megadave Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Persze hogy habzik, Az egész ország idegbeteg, miért pont itt ne csapódna le? :lol: ;) Ez igaz, de az ország már akkor is idegbeteg volt amikor a fórum még nem. ;) Régebben is át kellett volna jönnie, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ez igaz, de az ország már akkor is idegbeteg volt amikor a fórum még nem. ;) Régebben is át kellett volna jönnie, nem? Ami késik nem múlik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ez igaz, de az ország már akkor is idegbeteg volt amikor a fórum még nem. ;) Régebben is át kellett volna jönnie, nem? Nem, így is korán jött. De ha már itt van, fordítsuk meg, hátha visszafelé is működik :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Akkor jó. Hát igen egy 60 lovacskából nehéz 150-et csinálni. Amúgy hova lett a bömös? A bömöst eladtam, pestre egy srácnak. 3ad osztályban rallyzik, vagy mit csinál, meg driftőni akar. Aztán kellett neki egy jó versenyautó alap. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Én a defenzív stílust gyakorlom. Akinek nem tetszik a hozzászólása vagy a stílusa arra nem reagálok és annyi... Azt hiszem ennél többet én nem tehetek a trollokkal... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Én a defenzív stílust gyakorlom. Akinek nem tetszik a hozzászólása vagy a stílusa arra nem reagálok és annyi... Azt hiszem ennél többet én nem tehetek a trollokkal... ;) De van mikor az embert olyan passzban kapja el egy-egy hsz, hogy szakad a cérna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Én is sajnálom, hogy Zotya törölte magát. Mert nekem is sokat segítettek itt, közötte ő is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Én is sajnálom, hogy Zotya törölte magát. Mert nekem is sokat segítettek itt, közötte ő is. ;) Csatlakozom az előttem szólóhoz bár én személyesen nem ismerem Zotyát de sokat segített nekem is meg szerintem másoknak is ,1 igazi cartárs lépet ki közűlünk . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Keresek jobb első lámpát 94es C14SE sedanhoz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Valaki összefoglalná nekem mi történt itt? csak röviden. vissza olvastam vagy 3 oldalt de nem látom az előzményt.. valami fizetős nem fizetős dologról és a kilépő Zotyáról. Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Valaki összefoglalná nekem mi történt itt? csak röviden. vissza olvastam vagy 3 oldalt de nem látom az előzményt.. valami fizetős nem fizetős dologról és a kilépő Zotyáról. Köszi ;) Hogy Pl. van keresek topic is. Na mindegy... (Adok-veszek-cserélek) Zotya kilépett, mert nem bírta a ba..tatást, trollkodást, értetlenséget. A fizetős, nem fizetős oldal, pedig egy ÖTLET volt, a trollok kiiktatása miatt. (Amúgy a MOTE klubtagság mint fizetési lehetőség.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Meséltem egy ismerősömnek a szitut, és ő is mondott egy ~ötlet~et, miszerint ha vki olyat kérdez ami már benne van a GYIK-ban, akkor az kapjon egy X órás (napos) tiltást. Nálunk pl ez volt munkahelyen is, kaptunk előadást, dokumentációt bizonyos témakörben, és a csop.vez. körbeküldött egy levelet, miszerint ha vki olyat kérdez ami benne van tisztán a dokumentációkban, (amiket megkaptunk-hazavittünk-elolvastunk-aláírtunk) az k-ra le lesz b-va. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Hogy Pl. van keresek topic is. Na mindegy... (http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=90) Zotya kilépett, mert nem bírta a ba..tatást, trollkodást, értetlenséget. A fizetős, nem fizetős oldal, pedig egy ÖTLET volt, a trollok kiiktatása miatt. (Amúgy a MOTE klubtagság mint fizetési lehetőség.) Okés, bocs hogy ide tettem a keresést, csak nekem http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=2 ez a kezdő lapom, és itt nincs a listában a keresek.. tényleg bocis elnéztem ! törölhetitek nyugodtan ! Én nem sokat irkálok ide csak néha napján ha gondom van, vagy ha olyan amiben tudok segíteni a fölösleges dolgokat kerülöm. A motes-klub tagságon is gondolkozok, szerintem nemsokára be is nevezek rá ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Meséltem egy ismerősömnek a szitut, és ő is mondott egy ~ötlet~et, miszerint ha vki olyat kérdez ami már benne van a GYIK-ban, akkor az kapjon egy X órás (napos) tiltást. Nálunk pl ez volt munkahelyen is, kaptunk előadást, dokumentációt bizonyos témakörben, és a csop.vez. körbeküldött egy levelet, miszerint ha vki olyat kérdez ami benne van tisztán a dokumentációkban, (amiket megkaptunk-hazavittünk-elolvastunk-aláírtunk) az k-ra le lesz b-va. ;) amikor először ide keveredtem, éjszakákat olvastam a GYIK részt.. rengeteg okosság van benne ! ( igaz van olyan is amire lenne építő jellegű javaslatom, talán majd ha egyszer oda jutok hogy a sajátomon képpel dokumentálva bemutatom, akkor be is fogom küldeni, aztán majd eldönti az okosok hogy kiteszik e vagy nem ! ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 amikor először ide keveredtem, éjszakákat olvastam a GYIK részt.. rengeteg okosság van benne ! ( igaz van olyan is amire lenne építő jellegű javaslatom, talán majd ha egyszer oda jutok hogy a sajátomon képpel dokumentálva bemutatom, akkor be is fogom küldeni, aztán majd eldönti az okosok hogy kiteszik e vagy nem ! ;) ) Már megérte megcsinálni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 nem jól jár a fórum órája ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 nem jól jár a fórum órája ? fórum beállításokban gmt+1 re állítsd az időzónát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 fórum beállításokban gmt+1 re állítsd az időzónát köszi! 1 órát késett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Látom történt egy s más itt. ;) Több, mint két évesek már a Tungsram Megalight +90% izzók a kocsiban. Egy komplett műszaki vizsgaidőszakot élnek túl. ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Látom történt egy s más itt. ;) Több, mint két évesek már a Tungsram Megalight +90% izzók a kocsiban. Egy komplett műszaki vizsgaidőszakot élnek túl. ;) :lol: :lol: Pazar vétel....minden forintját megérte, sokszor úgy érzem, hogy jobban világít az Astrám, mint egyik-másik tesztautó...objektíven tekintve. Másrészt ha pont emiatt vettünk észre egyszer rókát, macskát, akármit, már többszörösen megérte az árát. Kíváncsi vagyok, meddig tartanak ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Nekem 18.-án lesz meg a 2 év.Hibátlan. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Látom történt egy s más itt. ;) Több, mint két évesek már a Tungsram Megalight +90% izzók a kocsiban. Egy komplett műszaki vizsgaidőszakot élnek túl. ;) :lol: :lol: Nekem kb 1 évesek és teljesen jól bírják!Az árát megérte!De ahogy itt többen írjátok még egy évet tuti ki fog bírni!Ja és non stop világít a lámpám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Látom történt egy s más itt. ;) Több, mint két évesek már a Tungsram Megalight +90% izzók a kocsiban. Egy komplett műszaki vizsgaidőszakot élnek túl. ;) :lol: :lol: Én most vettem Osram Nightbreaker-t, kíváncsi leszek meddig fogja bírni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 fórum beállításokban gmt+1 re állítsd az időzónát Köszi, én is átállítottam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Én most vettem Osram Nightbreaker-t, kíváncsi leszek meddig fogja bírni! ;) 1 évet se. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts