rtomi Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Hányan vannak aktív fórumozók itt 2005 előttről? Jelen! Én pölö azért vagyok itt kevesebbet mert nem érdekelnek a nem szakmai dolgok. Az,hogy "kisgyerekek" veszekednek arra nem vagyok kíváncsi. Ha valaki meg segít akkor nem az a lényeg,hogy mit ír hanem,hogy milyen a helyesírása. Ez qva unalmas egy idő után. Hali! Fai vízpumpáról mi a véleményetek? Valamint az olcsó 10w40 gm olajról(kell it valamit nézni? pl.: beszállítót vagy valamit) Vezérléscserénél mondták nekem a főtengely kiskereket mert elszokott kopni érdemes azt is cserélni? Ha igen akkor annak mi a pontos neve? Szerintem a feszítő görgőröl beszélt. A 10w40-es GM olaj sem drága. Nekem nincsen vele bajom. Nem érdemes a ezen spórolni. Van Greg barátomnak egy mondása: "Nem vagyok annyira gazdag,hogy mindenből a legolcsóbbat vegyem." ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Hali! Fai vízpumpáról mi a véleményetek? Valamint az olcsó 10w40 gm olajról(kell it valamit nézni? pl.: beszállítót vagy valamit) Vezérléscserénél mondták nekem a főtengely kiskereket mert elszokott kopni érdemes azt is cserélni? Ha igen akkor annak mi a pontos neve? Fai-ról Én nem tudok nyilatkozni, de Dolz már volt egy pár autómban és nem volt vele gondom. ;) A többire a választ, Tomi leírta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Fai-ról Én nem tudok nyilatkozni, de Dolz már volt egy pár autómban és nem volt vele gondom. ;) A többire a választ, Tomi leírta :lol: Ismerős autód van ;) Jól megy??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ismerős autód van ;) Jól megy??? A jól megy relatív. Egy 1.4hez képest bitang, egy XEhez képest nem ;) De egyébként elégedett vagyok vele, azt kaptam amit vártam. A futóműve az zseniális pl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 A jól megy relatív. Egy 1.4hez képest bitang, egy XEhez képest nem ;) De egyébként elégedett vagyok vele, azt kaptam amit vártam. A futóműve az zseniális pl ;) Akkor jó. Hát igen egy 60 lovacskából nehéz 150-et csinálni. Amúgy hova lett a bömös? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Hali! Fai vízpumpáról mi a véleményetek? Valamint az olcsó 10w40 gm olajról(kell it valamit nézni? pl.: beszállítót vagy valamit) Vezérléscserénél mondták nekem a főtengely kiskereket mert elszokott kopni érdemes azt is cserélni? Ha igen akkor annak mi a pontos neve? Főtengely borsáskerékre gondolsz? http://www.bankusauto.hu/termekkep.php?termekid=3227 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Főtengely borsáskerékre gondolsz? http://www.bankusauto.hu/termekkep.php?termekid=3227 Azért a nyóóc szelepesek itt is előnyben vannak...a 16-oshoz ~10000 körül van ez... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Azért a nyóóc szelepesek itt is előnyben vannak...a 16-oshoz ~10000 körül van ez... ;) Mert a 16 szelepesé mennyi? 11.000-ért találtam, eredeti Opelt. A 8 szelepesé 12892. Gyári Opel. http://opelcentrum.hu/aruhaz/motor/vezerle...elyre-x14-16xel Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Mert a 16 szelepesé mennyi? 11.000-ért találtam, eredeti Opelt. A 8 szelepesé 12892. Gyári Opel. http://opelcentrum.hu/aruhaz/motor/vezerle...elyre-x14-16xel (írtam, hogy 10 körül van) Én is 11000 körül vettem anno... csak ezekhez nincs jóárasított, mint a nyolcszelepesekhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Jelen! Én pölö azért vagyok itt kevesebbet mert nem érdekelnek a nem szakmai dolgok. Az,hogy "kisgyerekek" veszekednek arra nem vagyok kíváncsi. Ha valaki meg segít akkor nem az a lényeg,hogy mit ír hanem,hogy milyen a helyesírása. Ez qva unalmas egy idő után. Ezt abszolút megértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 köszi mindenkinek a segítséget.. egyébként Gm olaj szerintetek jó? Vagy inkább valami Valvoline... mást kellene nézni mert hallottam olyat is hogy a gm olaj nál nemmind1 ki a beszállító, hamisítják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 köszi mindenkinek a segítséget.. egyébként Gm olaj szerintetek jó? Vagy inkább valami Valvoline... mást kellene nézni mert hallottam olyat is hogy a gm olaj nál nemmind1 ki a beszállító, hamisítják... http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=7240 itt olvasol pár oldalt, és eldöntöd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Peace everybody ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=7240 itt olvasol pár oldalt, és eldöntöd. oks köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Peace everybody ;) Szia te elveszett ember! Mizu székelyföldön? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Szia te elveszett ember! Mizu székelyföldön? ;) Cug van errefele. ;) Na de elkészült a ház, egy hónapja kiköltöztünk, az Astra is meleg gariban van. Teljes mostmár a nyugalmam :lol: Feléd mi a szitu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Azért látjuk Őket, csak nem hozzászólva, hanem alul a "névsorban". Sajnos az F Astra már majdnem teljesen lerágott csont, de van pár dolog amit még lehetne csinálni. Itt van a GyIK is, ahol lehetne frissíteni pár dolgot, eltűnt képek, új leírások átrakása a GyIK-társalgóból stb.. A lendület elfogyott azok részéről is, akik ezeket készítették és a topic frissítésével kapcsolatban is. Az, hogy érdemes-e, az más kérdés. Volna pár ötletem, hogy mit is kellene tenni a fórummal, hogy talán jobb irányba mozduljon, de sok embernek nem tetszene. Másrészt régen én is azt akartam, hogy sok tagú legyen a klub....nem...a lényeg, hogy aktív baráti társaság alakuljon ki, akikkel talin leülhetek egy sör mellett és közösen röhögünk stb stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Cug van errefele. ;) Na de elkészült a ház, egy hónapja kiköltöztünk, az Astra is meleg gariban van. Teljes mostmár a nyugalmam :lol: Feléd mi a szitu? Minden csendes, nemúgy itt a fórumon... rég nem jártál erre, olvass vissza egy oldalt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Volna pár ötletem, hogy mit is kellene tenni a fórummal, hogy talán jobb irányba mozduljon, de sok embernek nem tetszene. Másrészt régen én is azt akartam, hogy sok tagú legyen a klub....nem...a lényeg, hogy aktív baráti társaság alakuljon ki, akikkel talin leülhetek egy sör mellett és közösen röhögünk stb stb. Végül is ti vagytok a moderátorok, ti kéne bevezessetek új dolgokat, mi meg alkalmazkodnánk. ;) Erről nem lehet szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Volna pár ötletem, hogy mit is kellene tenni a fórummal, hogy talán jobb irányba mozduljon, de sok embernek nem tetszene. Másrészt régen én is azt akartam, hogy sok tagú legyen a klub....nem...a lényeg, hogy aktív baráti társaság alakuljon ki, akikkel talin leülhetek egy sör mellett és közösen röhögünk stb stb. Bacol leülni, csak kavirnyálsz körbe körbe, aztán persze hogy nem megy utánad az ember xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Végül is ti vagytok a moderátorok, ti kéne bevezessetek új dolgokat, mi meg alkalmazkodnánk. ;) Erről nem lehet szó? Akkor meg megkapom, hogy túl szélsőséges vagyok és részrehajló! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Bacol leülni, csak kavirnyálsz körbe körbe, aztán persze hogy nem megy utánad az ember xD Ez nem igaz! ;) Csak próbáltam mindenkivel jókat dumálni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Akkor meg megkapom, hogy túl szélsőséges vagyok és részrehajló! ;) De valamit tenni kéne, aki tényleg azért van itt, amiért ez a fórum létrejött, az úgyis aláveti magát a dolgoknak, aki meg nem, az tudjon magára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ez nem igaz! ;) Csak próbáltam mindenkivel jókat dumálni. :lol: Tudom, ez a lényege az egésznek, csak egy idő után már nehéz követni ;) (meg Kojak 5literes kannája) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 De valamit tenni kéne, aki tényleg azért van itt, amiért ez a fórum létrejött, az úgyis aláveti magát a dolgoknak, aki meg nem, az tudjon magára! Amit én is szorgalmazok, hogy a nem klubtagok 24 óra alatt max 3-5 hozzászólást tudnak majd posztolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts