invictus Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Tegnap este én is elmentem tankolni, mert ugye mától azért sokkal drágább a gázolaj, de meglepett, hogy szinte üresek a kutak és nincs az a dömping amire számítottam. ;)
zozo astra1.6 16v Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Tegnap este én is elmentem tankolni, mert ugye mától azért sokkal drágább a gázolaj, de meglepett, hogy szinte üresek a kutak és nincs az a dömping amire számítottam. ;) Igen ezt tegnap a hiradóba is mondták!Meg szemmel látható volt!
gergolabs Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Hát ilyenkor azért tudok örülni, hogy Ausztria csak 1 km. ;)
hakapeszimaki Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Tegnap este én is elmentem tankolni, mert ugye mától azért sokkal drágább a gázolaj, de meglepett, hogy szinte üresek a kutak és nincs az a dömping amire számítottam. ;) Ha a város közepén valami csendes helyre vágysz,akkor állj be egy benzinkútra. :lol: ;) Olvastam a cikkedet a Kia Rióról. Elképesztő,hogy a Koreaiak micsoda fejlődést mutatnak. 10 éve még elég gázos volt a kínálatuk, manapság meg ár/érték arányban a legjobbak lettek szvsz.
invictus Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Ha a város közepén valami csendes helyre vágysz,akkor állj be egy benzinkútra. ;) ;) Olvastam a cikkedet a Kia Rióról. Elképesztő,hogy a Koreaiak micsoda fejlődést mutatnak. 10 éve még elég gázos volt a kínálatuk, manapság meg ár/érték arányban a legjobbak lettek szvsz. Főleg a Hyundai fejlődött nagyot... nemrég volt nálunk az új i40, majd jön belőle a teszt is hamarosan, és arra jutottunk, hogy a középkategória egyik erős versenyzője lett nagy hirtelenjében. Az ix35 pedig tényleg ár-érték arány bajnok.
FPepe Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Nem tud vki webes elérhetőségű EPC-t véletlenül? Régebben voltak ilyen linkek, de most nem tudok egyet sem.
zozor Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Nem tud vki webes elérhetőségű EPC-t véletlenül? Régebben voltak ilyen linkek, de most nem tudok egyet sem. Visit My Website Itt van egy, de eddig nálam csak explorerrel működött. csak egy kicsit hozzá kellet szokni. ;)
FPepe Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Visit My Website Itt van egy, de eddig nálam csak explorerrel működött. csak egy kicsit hozzá kellet szokni. ;) Köszi szépen, műxik!
zozor Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Köszi szépen, műxik! Vééégre valamiben viszont tudok Neked segíteni! ;)
m_petya Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Üdvözletem! Nemrég volt műszakis a szekér. A zöldkártyán piros plakettet kapott. 1995.12. havi első forgalomba helyezésű. Semmi esély arra, hogy mondjuk egy kék plakettet varázsoljak rá valami úton módon?
Johnny82 Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Üdvözletem! Nemrég volt műszakis a szekér. A zöldkártyán piros plakettet kapott. 1995.12. havi első forgalomba helyezésű. Semmi esély arra, hogy mondjuk egy kék plakettet varázsoljak rá valami úton módon? Sajna nem. Mert "C"-vel kezdődik a motorkódod, ha "X"-es lenne akkor megkapná. Vicces a dolog amúgy, ugyan az a motor csak egy rohadt betű szopatja a jónépet ;)
balahu Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 És mi a kül. a kék meg a piros között. Euro 2-3?? És mért számít ez a közlekedésben? Ja, most olvasom az indexen, hogy szmogriadó esetén nem lehet behajtani...
Marek Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 És mi a kül. a kék meg a piros között. Euro 2-3?? És mért számít ez a közlekedésben? Ja, most olvasom az indexen, hogy szmogriadó esetén nem lehet behajtani... Szia! Ennek a magyar hülyeségnek semmi értelme. Németországban van hogy nem mehetsz be bizonyos zónákba , (euro, euro2, euro3, euro4, euro5 és itt van már lassan az euro 6) kamionnal változnak az útdíjak. pl euro2 -es útdíj 10euro, az euró 5-ös meg 4euró. plakett szerint ami adnak a szélvédőre ragasztani: piros: euro 2 sárga: euro 3 zöld: euro 4 világoskék: euro 5 szóval nem a rendszámra ragasztott pleccsnivel függ össze NÉMETORSZÁGBAN és AUSZTRIÁBAN nem a járművek kora alapján adják a plakettet hanem hogy milyen a károsanyag kibocsájtás. Felőlük lehet az a kocsi 15 éves is csak a normát teljesítse. Ez a magyar verzió nagyon gyenge. olyan mint a kamionnal nem lehet előzni autópályán ;)
invictus Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Sajna nem. Mert "C"-vel kezdődik a motorkódod, ha "X"-es lenne akkor megkapná. Vicces a dolog amúgy, ugyan az a motor csak egy rohadt betű szopatja a jónépet ;) Nem kapná meg. Nekem X-es motorom van, 1995.9. havi. Csak a 1996.jan.1.utáni első forgalomba helyezésű, Euro2-esek kapják a kék plecsnit.
balahu Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Szia! Ennek a magyar hülyeségnek semmi értelme. Németországban van hogy nem mehetsz be bizonyos zónákba , (euro, euro2, euro3, euro4, euro5 és itt van már lassan az euro 6) kamionnal változnak az útdíjak. pl euro2 -es útdíj 10euro, az euró 5-ös meg 4euró. plakett szerint ami adnak a szélvédőre ragasztani: piros: euro 2 sárga: euro 3 zöld: euro 4 világoskék: euro 5 szóval nem a rendszámra ragasztott pleccsnivel függ össze NÉMETORSZÁGBAN és AUSZTRIÁBAN nem a járművek kora alapján adják a plakettet hanem hogy milyen a károsanyag kibocsájtás. Felőlük lehet az a kocsi 15 éves is csak a normát teljesítse. Ez a magyar verzió nagyon gyenge. olyan mint a kamionnal nem lehet előzni autópályán ;) Köszi! Akkor nem izgulok ;)
Johnny82 Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Nem kapná meg. Nekem X-es motorom van, 1995.9. havi. Csak a 1996.jan.1.utáni első forgalomba helyezésű, Euro2-esek kapják a kék plecsnit. Akkor kenjék magukra a kék matricát ;)
FPepe Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Nem kapná meg. Nekem X-es motorom van, 1995.9. havi. Csak a 1996.jan.1.utáni első forgalomba helyezésű, Euro2-esek kapják a kék plecsnit. Pedig Opeles időszámítás szerint az már '96-os autó ;)
invictus Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Pedig Opeles időszámítás szerint az már '96-os autó ;) Hiába. A forgalomba helyezés dátuma a érvadó. Evvan.
Tiv. Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Nem kapná meg. Nekem X-es motorom van, 1995.9. havi. Csak a 1996.jan.1.utáni első forgalomba helyezésű, Euro2-esek kapják a kék plecsnit. Mint az én jó öreg dizelem. ;) 96 os, és szép kék a matrica. Biztos nagyon környezetbarát.;)
FPepe Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Mint az én jó öreg dizelem. :lol: 96 os, és szép kék a matrica. Biztos nagyon környezetbarát.;) Ebben az a szép, hogy a régi diesel Astránk, ami '92-es, szép kék matricát kapott. Ebben keressen valaki logikát ;)
astrásgyerek Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Mint az én jó öreg dizelem. :lol: 96 os, és szép kék a matrica. Biztos nagyon környezetbarát.;) Ebben az a szép, hogy a régi diesel Astránk, ami '92-es, szép kék matricát kapott. Ebben keressen valaki logikát :lol: Az enyém feketét kapott. ;) Azt mondták, hogy ha akarom intézzem el, hogy átírják, de pont nem érdekel, úgyse járok pesten, a faluba meg nem tiltanak ki. :lol: :lol:
astrásgyerek Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Ezt olvastátok már? Cordon traffipax egyszerre harminckét autó sebességét rögzíti négy sáv szélességben.
invictus Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Ebben az a szép, hogy a régi diesel Astránk, ami '92-es, szép kék matricát kapott. Ebben keressen valaki logikát ;) De azt véletlenül?
FPepe Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 De azt véletlenül? Nem, állítólag az jár nekik.
Recommended Posts