invictus Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Tegnap este én is elmentem tankolni, mert ugye mától azért sokkal drágább a gázolaj, de meglepett, hogy szinte üresek a kutak és nincs az a dömping amire számítottam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Tegnap este én is elmentem tankolni, mert ugye mától azért sokkal drágább a gázolaj, de meglepett, hogy szinte üresek a kutak és nincs az a dömping amire számítottam. ;) Igen ezt tegnap a hiradóba is mondták!Meg szemmel látható volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Hát ilyenkor azért tudok örülni, hogy Ausztria csak 1 km. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Tegnap este én is elmentem tankolni, mert ugye mától azért sokkal drágább a gázolaj, de meglepett, hogy szinte üresek a kutak és nincs az a dömping amire számítottam. ;) Ha a város közepén valami csendes helyre vágysz,akkor állj be egy benzinkútra. :lol: ;) Olvastam a cikkedet a Kia Rióról. Elképesztő,hogy a Koreaiak micsoda fejlődést mutatnak. 10 éve még elég gázos volt a kínálatuk, manapság meg ár/érték arányban a legjobbak lettek szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Ha a város közepén valami csendes helyre vágysz,akkor állj be egy benzinkútra. ;) ;) Olvastam a cikkedet a Kia Rióról. Elképesztő,hogy a Koreaiak micsoda fejlődést mutatnak. 10 éve még elég gázos volt a kínálatuk, manapság meg ár/érték arányban a legjobbak lettek szvsz. Főleg a Hyundai fejlődött nagyot... nemrég volt nálunk az új i40, majd jön belőle a teszt is hamarosan, és arra jutottunk, hogy a középkategória egyik erős versenyzője lett nagy hirtelenjében. Az ix35 pedig tényleg ár-érték arány bajnok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Nem tud vki webes elérhetőségű EPC-t véletlenül? Régebben voltak ilyen linkek, de most nem tudok egyet sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Nem tud vki webes elérhetőségű EPC-t véletlenül? Régebben voltak ilyen linkek, de most nem tudok egyet sem. Visit My Website Itt van egy, de eddig nálam csak explorerrel működött. csak egy kicsit hozzá kellet szokni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Visit My Website Itt van egy, de eddig nálam csak explorerrel működött. csak egy kicsit hozzá kellet szokni. ;) Köszi szépen, műxik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Köszi szépen, műxik! Vééégre valamiben viszont tudok Neked segíteni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Üdvözletem! Nemrég volt műszakis a szekér. A zöldkártyán piros plakettet kapott. 1995.12. havi első forgalomba helyezésű. Semmi esély arra, hogy mondjuk egy kék plakettet varázsoljak rá valami úton módon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Üdvözletem! Nemrég volt műszakis a szekér. A zöldkártyán piros plakettet kapott. 1995.12. havi első forgalomba helyezésű. Semmi esély arra, hogy mondjuk egy kék plakettet varázsoljak rá valami úton módon? Sajna nem. Mert "C"-vel kezdődik a motorkódod, ha "X"-es lenne akkor megkapná. Vicces a dolog amúgy, ugyan az a motor csak egy rohadt betű szopatja a jónépet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 És mi a kül. a kék meg a piros között. Euro 2-3?? És mért számít ez a közlekedésben? Ja, most olvasom az indexen, hogy szmogriadó esetén nem lehet behajtani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 És mi a kül. a kék meg a piros között. Euro 2-3?? És mért számít ez a közlekedésben? Ja, most olvasom az indexen, hogy szmogriadó esetén nem lehet behajtani... Szia! Ennek a magyar hülyeségnek semmi értelme. Németországban van hogy nem mehetsz be bizonyos zónákba , (euro, euro2, euro3, euro4, euro5 és itt van már lassan az euro 6) kamionnal változnak az útdíjak. pl euro2 -es útdíj 10euro, az euró 5-ös meg 4euró. plakett szerint ami adnak a szélvédőre ragasztani: piros: euro 2 sárga: euro 3 zöld: euro 4 világoskék: euro 5 szóval nem a rendszámra ragasztott pleccsnivel függ össze NÉMETORSZÁGBAN és AUSZTRIÁBAN nem a járművek kora alapján adják a plakettet hanem hogy milyen a károsanyag kibocsájtás. Felőlük lehet az a kocsi 15 éves is csak a normát teljesítse. Ez a magyar verzió nagyon gyenge. olyan mint a kamionnal nem lehet előzni autópályán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Sajna nem. Mert "C"-vel kezdődik a motorkódod, ha "X"-es lenne akkor megkapná. Vicces a dolog amúgy, ugyan az a motor csak egy rohadt betű szopatja a jónépet ;) Nem kapná meg. Nekem X-es motorom van, 1995.9. havi. Csak a 1996.jan.1.utáni első forgalomba helyezésű, Euro2-esek kapják a kék plecsnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Szia! Ennek a magyar hülyeségnek semmi értelme. Németországban van hogy nem mehetsz be bizonyos zónákba , (euro, euro2, euro3, euro4, euro5 és itt van már lassan az euro 6) kamionnal változnak az útdíjak. pl euro2 -es útdíj 10euro, az euró 5-ös meg 4euró. plakett szerint ami adnak a szélvédőre ragasztani: piros: euro 2 sárga: euro 3 zöld: euro 4 világoskék: euro 5 szóval nem a rendszámra ragasztott pleccsnivel függ össze NÉMETORSZÁGBAN és AUSZTRIÁBAN nem a járművek kora alapján adják a plakettet hanem hogy milyen a károsanyag kibocsájtás. Felőlük lehet az a kocsi 15 éves is csak a normát teljesítse. Ez a magyar verzió nagyon gyenge. olyan mint a kamionnal nem lehet előzni autópályán ;) Köszi! Akkor nem izgulok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Nem kapná meg. Nekem X-es motorom van, 1995.9. havi. Csak a 1996.jan.1.utáni első forgalomba helyezésű, Euro2-esek kapják a kék plecsnit. Akkor kenjék magukra a kék matricát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Nem kapná meg. Nekem X-es motorom van, 1995.9. havi. Csak a 1996.jan.1.utáni első forgalomba helyezésű, Euro2-esek kapják a kék plecsnit. Pedig Opeles időszámítás szerint az már '96-os autó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Pedig Opeles időszámítás szerint az már '96-os autó ;) Hiába. A forgalomba helyezés dátuma a érvadó. Evvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Nem kapná meg. Nekem X-es motorom van, 1995.9. havi. Csak a 1996.jan.1.utáni első forgalomba helyezésű, Euro2-esek kapják a kék plecsnit. Mint az én jó öreg dizelem. ;) 96 os, és szép kék a matrica. Biztos nagyon környezetbarát.;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Mint az én jó öreg dizelem. :lol: 96 os, és szép kék a matrica. Biztos nagyon környezetbarát.;) Ebben az a szép, hogy a régi diesel Astránk, ami '92-es, szép kék matricát kapott. Ebben keressen valaki logikát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Mint az én jó öreg dizelem. :lol: 96 os, és szép kék a matrica. Biztos nagyon környezetbarát.;) Ebben az a szép, hogy a régi diesel Astránk, ami '92-es, szép kék matricát kapott. Ebben keressen valaki logikát :lol: Az enyém feketét kapott. ;) Azt mondták, hogy ha akarom intézzem el, hogy átírják, de pont nem érdekel, úgyse járok pesten, a faluba meg nem tiltanak ki. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Ezt olvastátok már? Cordon traffipax egyszerre harminckét autó sebességét rögzíti négy sáv szélességben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Ebben az a szép, hogy a régi diesel Astránk, ami '92-es, szép kék matricát kapott. Ebben keressen valaki logikát ;) De azt véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 De azt véletlenül? Nem, állítólag az jár nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Nem, állítólag az jár nekik. 96- tól. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts