renzso Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Nekem is jó a sütőtök! :) Nekem is jó a csüti :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor el kellene kezdeni: Minitali Lurdy csüt este 19 órától (04.08. Dénes nap) :lol: 1. Kess (felbújtó) 2. Opel 16v (magamutogató) 3. renzso (végtelenül szerényen csatlakozó) 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Én sajna nem tudok menni mert "sajna :wink: " megyek szerdán este Jordániába! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Én sajna nem tudok menni mert "sajna :wink: " megyek szerdán este Jordániába! :wink: Üdv.: Atommanó nyaralás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Hát persze! Összekötve egy kis üzleti úttal!! Vinnem kell egy 30x30-as dobozt is a pályaudvarra :roll: !!! (Ez rossz vicc volt!!! :oops: ) 35 fok van!!! Majd azért gondolok rátok!!! :wink: Ha nem baj nem halasztom el a tali miatt!!!! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Én sajna nem tudok menni mert "sajna :wink: " megyek szerdán este Jordániába! :wink: Üdv.: Atommanó De jó 1eseknek!!! :) :lol: (de ugye nem ott akarsz tuningcuccot venni gsi-be?? :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 no akkor itt vannak a képek Opel Astra GSi 16V + Kadett Gsi LCD Varom a Kritikákat !! ÉS a Véleményeket Plexi még nem került rá fel épp ma este rakom fel rá .... Szia Sonique!!! Háááááát, nemtom mit is mondjak!!! Azt aláírom iszonyat szépen és ígényesen megcsináltad az egészet, és nem kevés munkaidőd van benne! DE, nekem igazán nem jön be ez a stílus! Már akkor mikor megjelentek ezek az LCD-s kijelzők már akkor se tetszett az embereknek, mert : 1. nagyon betegesek 2. nagyon sok az időrés a kijelzőn 3. no meg csúnya is Ez a privát véleményem, remélem nem bántottalak meg vele!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Minitali Lurdy csüt este 19 órától (04.08. Dénes nap) :) 1. Kess (felbújtó) 2. Opel 16v (magamutogató) 3. renzso (végtelenül szerényen csatlakozó) 4. mélykék76 (renzso írjál hozzám is valami jelzőt :lol: ) 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Minitali Lurdy csüt este 19 órától. 1. Kess (felbújtó) 2. Opel 16v (magamutogató) 3. renzso (végtelenül szerényen csatlakozó) 4. mélykék76 (renzso írjál hozzám is valami jelzőt :) ) 5. Future (érdeklődő) 6. 7. Ha nem zavarok, kiugranék én is egy 20percre, hogy végre mindenkit megismerhessek személyesen is és megcsodálhassam a paripákat!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Future gyere csak nem verünk meg!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Future gyere csak nem verünk meg!! :twisted: :) :lol: :D :lol: :lol: :lol: Köszi Kess, nagyon rendesek vagytok!!! :lol: :lol: :lol: :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 tudjuk 8) 8) még mindig ki van rámolva az autód??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Minitali Lurdy csüt este 19 órától. 1. Kess (felbújtó) 2. Opel 16v (magamutogató) 3. renzso (végtelenül szerényen csatlakozó) 4. mélykék76 (renzso írjál hozzám is valami jelzőt :) ) 5. Future (érdeklődő) 6. 7. Ha nem zavarok, kiugranék én is egy 20percre, hogy végre mindenkit megismerhessek személyesen is és megcsodálhassam a paripákat!!! :wink: Skacok! Nem akarjátok ezt betenni a helyi talikhoz, hátha más is menne 8) persze csak akkor, ha nem kifejezetten Fastra talit akartok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Minitali Lurdy csüt este 19 órától (04.08. Dénes nap) :) 1. Kess (felbújtó) 2. Opel 16v (magamutogató) 3. renzso (végtelenül szerényen csatlakozó) 4. mélykék76 (renzso írjál hozzám is valami jelzőt :lol: ) 5. redline (kicsi a bors és még lassu is) 6. SXP! ne hallgass rájuk csak irigyek mind! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: VELEM AZ ÉLEN ! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Hát a tuningot most egy hétre kihagyom az életemből. Majd kinnt fogok magamnak egy tuningtevét!!!! :wink: Jó talizást nektek!!! A közgyűlésre jöttök??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 egy hölgy nem is lehet Jedi lovag :) :shock: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 tudjuk 8) 8) még mindig ki van rámolva az autód??? :roll: Ja, még mindig! Sajna úgy néz ki csúszik még egy picit az átalakítás + restaurálás! Sajna még nincs meg egy-két cucc amit szeretnék, addig meg nem kezdek bele! Majd egyszerre az egészet, nem gányolgatunk!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Jó talizást nektek!!! A közgyűlésre jöttök??? Üdv.: Atommanó MINDENKI jön közgyűlni :twisted: mert muszáj! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Köszi Redline!! Simán kihúztál a talira feliratkozottak közül!!! :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Simán kihúztál a talira feliratkozottak közül!!! :) :lol: :D Nem kihúzott, csak kimoderált :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Nem kihúzott, csak kimoderált :wink: hö? :shock: :shock: :shock: már megint micsináltam?? hozzá sem nyultam! becsszó! miért mindig a kissebbet kell bántani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 :roll: hehe :roll: figyelek ám! :twisted: loVagina, mi? :twisted: opel16v! Te nagyon ügyin áttetted a megfelelő helyre a talis balhét 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Minitali Lurdy csüt este 19 órától (04.08. Dénes nap) 1. Kess (felbújtó) 2. Opel 16v (magamutogató) 3. renzso (végtelenül szerényen csatlakozó) 4. mélykék76 (renzso írjál hozzám is valami jelzőt ) 5. redline (kicsi a bors és még lassu is) 6. Akkor ezt innentől áttettem a helyi talis topicba!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: Kess! Viszont Lovagina lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Ja, Future is benne lesz a listában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 ....Viszont Lovagina lehet... :).... Ezt bekésted :lol: Gepard megelőzött Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 SXP én mán láttam élőben a melódat ugyebár de megdicsérlek itt is :) szal kiba korekten raktad be....ettöl függetlenül én se raknám a verdámba....digt nem komázom....persze a te verdád ettöl egyedi... Tápioszecső! Dupla durrantórol találsz képet itt : http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=...013&pid=4539662 remélem jo a link :lol: majd a többi képet is felrakom pl ami alulról készült.... Háj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts