Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hello! Gps-t szeretnék vásárolni és tanácsot szeretnék kérni. milyet? melyik mennyiért éri meg? szoftverrel vagy anélkül vegyem meg. én egy ilyenre gondotam http://www.220volt.hu/WayteQ+x960BT+HD+terkep+nelkul

ki mennyire ismeri? árban esetleg jó? vagy valami mást ajánlanátok. jah ésazért jo lenne 30 alatt szoftver nélkül ;)

heló!

nekem pont ilyen van.

Egész jó kütyü, jó nagy a kijelzője, ami elég nagy segítség.

Elég gyors is, a belső memóriáján elfér az egész szorftver + térképek.

Ami hátránya (szerintem):

-a tartó karja nagyon rövid (F Astránál ha nincs utasoldali légzsákod pont beleül abba a mélyedésbe egyébként)

-Éjjel kibírhatatlanul vakít a töltést jelző led. Vagy leragasztod, vagy akkuról használod, vagy feltöltve indulsz neki az éjszakának.

-A beépített fényérzékelő nem ér semmit. Nekem mindig leveszi a fényerőt, ami nappal nem jó. Nappal max, éjjel min.

-Hideg ablakról leesik. Fel sem érdemes tenni, amíg nem tudsz oda meleg levegőt fújni. (ez csak télen gond)

Kb ennyi.

Összességében meg vagyok vele elégedve.

Gábor

Elküldve
heló!

nekem pont ilyen van.

Egész jó kütyü, jó nagy a kijelzője, ami elég nagy segítség.

Elég gyors is, a belső memóriáján elfér az egész szorftver + térképek.

Ami hátránya (szerintem):

-a tartó karja nagyon rövid (F Astránál ha nincs utasoldali légzsákod pont beleül abba a mélyedésbe egyébként)

-Éjjel kibírhatatlanul vakít a töltést jelző led. Vagy leragasztod, vagy akkuról használod, vagy feltöltve indulsz neki az éjszakának.

-A beépített fényérzékelő nem ér semmit. Nekem mindig leveszi a fényerőt, ami nappal nem jó. Nappal max, éjjel min.

-Hideg ablakról leesik. Fel sem érdemes tenni, amíg nem tudsz oda meleg levegőt fújni. (ez csak télen gond)

Kb ennyi.

Összességében meg vagyok vele elégedve.

Gábor

Én meg a nokia 5800-ával navigálok. Gyári Ovi térképpel(ami full ingyenes és legális...), amin van éjszakai üzemmód és abszolút nem vakít. Szépen mondja a csaj az utca neveket is. Eddig csak egyszer lépett ki menet közben a fél év alatt...

Elküldve
mióta nálam van első tetőcsomis út ;)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...516749288_n.jpg

Én is vettem még év elején tetőcsomit, de még nem volt a kocsin, nem is tudom, jó-e rá (egy B Corsáról való, de a szélessége állítható). Egyszer nekiindultam, hogy felpróbálom, de miután a 4 elcsúsztatható fülből, ami a tetősínben van, 2-t meg se tudtam mozdítani, meg a másik 2 is csak félig ment hátra, feladtam. ;)

Elküldve

Üdv mindenkinek! ;)

Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan, hogy GSI ülésre méretpontos üléshuzat?

Ha igen, szeretnék kérni egy elérhetőséget is...

Előre is köszönöm. :-)

Elküldve
sziasztok. érdeklődnék 99 f Astra néha felvillan a olajnyomás jelző lámpa ,olajszintel minden oké mi lehet a gond?

Szia!

Jobbik esetben csak a nyomáskapcsoló gomba szivat, ami a visszajelző lámpát kapcsolgatja (eltömődött a furata, vagy a végét járja), rosszabbik esetben valóban kevés az olajnyomás, ami lehet egy szűrődugulás (a karterben a szívócső alján van egy szűrő), vagy maga az olajszivattyú halódik. Milyen motorú kocsi egyébként, és milyen olaj van benne?

Elküldve
mióta nálam van első tetőcsomis út :lol:

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...516749288_n.jpg

Én is vettem még év elején tetőcsomit, de még nem volt a kocsin, nem is tudom, jó-e rá (egy B Corsáról való, de a szélessége állítható). Egyszer nekiindultam, hogy felpróbálom, de miután a 4 elcsúsztatható fülből, ami a tetősínben van, 2-t meg se tudtam mozdítani, meg a másik 2 is csak félig ment hátra, feladtam. :lol:

Mi kaptunk hozzá tetőcsomit (illetve csak akét rudat keresztben).

De ráoperáltuk a wareszről megmaradtat. ;) Ilyen lett, nem szép, de a célnak megfelel. :lol: :lol: A legtöbb, amit vittem vele, az 3db radiátor volt, nem a lemez, hanem a régifajta kis-öntöttvas, súlyról csak annyit, hogy ketten alig bírtuk őket felrakni, de elbírta. ;)

Mekkora súlyt lehet vinni a tetőcsomagtartón? :lol:

Elküldve

De ráoperáltuk a wareszről megmaradtat. ;) Ilyen lett, nem szép, de a célnak megfelel. :lol: :lol: A legtöbb, amit vittem vele, az 3db radiátor volt, nem a lemez, hanem a régifajta kis-öntöttvas, súlyról csak annyit, hogy ketten alig bírtuk őket felrakni, de elbírta. ;)

80 kg

Elküldve
Ne haragudjatok de ezt az elektromos ablakemelő megoldást meg kellett veletek osztanom!!!!!

http://toplike.eu/img/9691a6f365db6979d974e3a25855a721.jpg

:lol: :lol:

Nem haragszunk! :lol: :lol:

És pont egy kazánt kellett feltenni először? :lol:

Inkább mint szalmabálát... :lol:

omg olyan rég voltam itt, már kerestem a lájk gombot :lol: am nem kazán, hanem kutyaház :D

Kutyaház?? ;) ;) Hozzátok se megyek.... :lol:

Elküldve

Nem 80, hanem 50 kg hivatalosan. Aztán láttam már vinni Zsigulin egy másik Zsiguli karosszériát, oszt alatta ült még 5 kisebbség is. Mentek. Így is lehet! :lol:

Elküldve
Nem 80, hanem 50 kg hivatalosan. Aztán láttam már vinni Zsigulin egy másik Zsiguli karosszériát, oszt alatta ült még 5 kisebbség is. Mentek. Így is lehet! ;)

Tök jó , mert én meg 100kilóra emlékszem.... ;)

Elküldve

Helló Ha már tető csomi a téma akkor valakinek nincsen GM csomi tartóhoz kulcsa fölösben a fiók aljában mert csomi tartóm van de kulcsnélkül és nem akarom szét barmolni mert eredeti opel ?

Elküldve
A lényeg, hogy egy-két kocka sört elbír!!! :lol: :lol:

Rátapintottál a lényegre! :lol: :lol: :lol:

(alsó hangon 200 kg rajta volt ezen is... ;) , de csak egyszeri alkalom volt kb 50 km)

Helló Ha már tető csomi a téma akkor valakinek nincsen GM csomi tartóhoz kulcsa fölösben a fiók aljában mert csomi tartóm van de kulcsnélkül és nem akarom szét barmolni mert eredeti opel ?

Kulcs sajna az enyémhez sincs. ;) De úgyis csak addig van fent (nekem) amíg használom, így nem zavar.

Elküldve
Rátapintottál a lényegre! :lol: :lol: :lol:

(alsó hangon 200 kg rajta volt ezen is... ;) , de csak egyszeri alkalom volt kb 50 km)

Kulcs sajna az enyémhez sincs. ;) De úgyis csak addig van fent (nekem) amíg használom, így nem zavar.

OK köszi de úgy volna a tuti .

Elküldve
OK köszi de úgy volna a tuti .

Az biztos.

De a csomagtartó rudak bónuszként voltak az autóhoz, és eszemben sem volt megnézni, hogy van-e kulcs hozzá, vagy nincs. ;) A Wareszhoz se volt, mondjuk azt 4db 10-es csavar fogta összesen. De ha meglenne, én is jobban örülnék, főleg ha kint kéne éjszakáztassam valami idegen helyen, sosem lehet tudni! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.