pszilaj Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Hova sietsz? ;) Biztos trafit látott a szeme sarkából! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Üdv Valaki nem tud eladó GSI első koptatót? Sehol nem találok, már a szabad időm nagy részét keresgéléssel töltöm, de nincs sehol. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Szín: homok :lol: :lol: :lol: volt ilyen is, vagy csak elmattult kissé? ;) Nem tartom kizártnak hogy ez egykor 474-es Casablanca fehér lehetett! Üdv Valaki nem tud eladó GSI első koptatót? Sehol nem találok, már a szabad időm nagy részét keresgéléssel töltöm, de nincs sehol. ;) Hát előbb találsz Vad Katalinról szüzességi bizonylatot! :lol: :lol: Amúgy Google-->Autóbontó-->telefonszám kiírás(legalább 30 számot írj ki)-->telefonálás. Aztán racing bazár, duen.hu, jófogás.hu, expressz.hu ahol csak tudod írj hirdetést, hogy mit keresel.... Járható út az is, hogy sérült törött GSI lököst keress, mert ugye neked csak a koptató kell. Nézegesd az eladó alkatrészek topicot, azon belül az F astra témát, ott hátha lesz olyan hogy GSI Astra bontódik. A fent említett oldalakon olyan hirdetéseket is hívj fel ahol szintén az van hogy GSI Astra bontás. Igaz a lököst bontják le először..... :lol: És akkor talán.... Talán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hova sietsz? :lol: Siettem haza. ;) Előztem volna a sort de egy régi Swift-es gyík úgy gondolta nem enged el.(rosszul gondolta ;) :lol: ) Aztán gyorsan közeledett a kereszteződés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Siettem haza. ;) Előztem volna a sort de egy régi Swift-es gyík úgy gondolta nem enged el.(rosszul gondolta ;) :lol: ) Aztán gyorsan közeledett a kereszteződés. :lol: Má' megint ezek a régi (esetleg kalapos) stiftesek ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 bár ebből csak 2ezer az én érdemem, de mikor megláttam le kellett fényképeznem! ;) tádááám Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 bár ebből csak 2ezer az én érdemem, de mikor megláttam le kellett fényképeznem! ;) tádááám Én is így voltam vele: 240e 280e Ez a 40 meg az én érdemem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 356-ezer párszáz, és 220-óta nálam van ;) (fényképeztem is 250-et, 300-at 345.678-at, és most gyúrok a 444.444-re :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 356-ezer párszáz, és 220-óta nálam van ;) (fényképeztem is 250-et, 300-at 345.678-at, és most gyúrok a 444.444-re :lol: ;) hát a 345.678-on besírtam :lol: wtf?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 hát a 345.678-on besírtam ;) wtf?! Csak úgy tetszett, hogy sorba vannak a számok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Mennyi legyen? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Mennyi legyen? ;) 1.999.999.9 :lol: :lol: A sajátomat nem tekergetem, az nekem van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 356-ezer párszáz, és 220-óta nálam van :lol: (fényképeztem is 250-et, 300-at 345.678-at, és most gyúrok a 444.444-re :lol: :lol: A 444.444-edre én is kíváncsi vagyok, már alig 90e, és már meg iy lesz neked. ;) én még csak 80e-et mentem vele. ;) Ez is egy jó kis megoldás kijelző beépítésre, és még a szellőző is marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Hello! Gps-t szeretnék vásárolni és tanácsot szeretnék kérni. milyet? melyik mennyiért éri meg? szoftverrel vagy anélkül vegyem meg. én egy ilyenre gondotam http://www.220volt.hu/WayteQ+x960BT+HD+terkep+nelkul ki mennyire ismeri? árban esetleg jó? vagy valami mást ajánlanátok. jah ésazért jo lenne 30 alatt szoftver nélkül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Sziasztok! van 1 olyan problémám, hogy menet közben a kilom. órától furcsa cserregö hangok jönnek ki és már 1re hangosabb, idegesitöbb! valaki valami megoldással nem tud nekem elöállni, hogy mégis mi lehet az? elöre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Sziasztok! van 1 olyan problémám, hogy menet közben a kilom. órától furcsa cserregö hangok jönnek ki és már 1re hangosabb, idegesitöbb! valaki valami megoldással nem tud nekem elöállni, hogy mégis mi lehet az? elöre is köszönöm! Valószínüleg el volt szakadva a spirál, és cserekor utángyártott spirál került bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Hello! Gps-t szeretnék vásárolni és tanácsot szeretnék kérni. milyet? melyik mennyiért éri meg? szoftverrel vagy anélkül vegyem meg. én egy ilyenre gondotam http://www.220volt.hu/WayteQ+x960BT+HD+terkep+nelkul ki mennyire ismeri? árban esetleg jó? vagy valami mást ajánlanátok. jah ésazért jo lenne 30 alatt szoftver nélkül ;) Nekem még a Wayteq N770-es van, semmi gondom nem volt még vele. Térképet találsz hozzá "akárhol" meg szoftvert is. Elég jók a Wayteq-k, és még az ára is okés. :lol: 1 HSZ-t csak 1 helyre írj be. :lol: Sziasztok! van 1 olyan problémám, hogy menet közben a kilom. órától furcsa cserregö hangok jönnek ki és már 1re hangosabb, idegesitöbb! valaki valami megoldással nem tud nekem elöállni, hogy mégis mi lehet az? elöre is köszönöm! Szedd ki a műszeregységet, és a spirálba tölts olaj+zsír keveréket - legyen híg, akkor folyik le teljesen csak. Nekem megoldotta a problémát egy jóideig... ;) Valószínüleg el volt szakadva a spirál, és cserekor utángyártott spirál került bele. Ez is lehet, de először zsíroztassuk meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Ez is lehet, de először zsíroztassuk meg. ;) Valakinek olyan volt az utángyári spirálja, hogy feltekerte az órába a zsírt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Valakinek olyan volt az utángyári spirálja, hogy feltekerte az órába a zsírt. ;) Én váltóolajat raktam a spirálba. Egy ideig jó volt de utána megint kattogott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Én váltóolajat raktam a spirálba. Egy ideig jó volt de utána megint kattogott. Nekem is előjön bizonyos időközönként (leginkább hosszú utak után - értsd 500 km egyhuzamban, de általában 10.000 km-t bír egy zsírozással, csak ezután kattog megint). ;) csak pillanatnyi megoldás... de olcsóbb, mint egy új. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Nekem is előjön bizonyos időközönként (leginkább hosszú utak után - értsd 500 km egyhuzamban, de általában 10.000 km-t bír egy zsírozás). ;) csak pillanatnyi megoldás... de olcsóbb, mint egy új. ;) Sokan jönnek ezzel a kattogással, végülis mitől gyári a spirál, az milyen márka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Sokan jönnek ezzel a kattogással, végülis mitől gyári a spirál, az milyen márka? Biztos mer' gyárba gyártják. :lol: :lol: :lol: Nem tudom... ha megadja magát ez a spirál, akkor még mindíg van egy "gyári" bontott az 1.6-osból. akkor az megy bele. :lol: Remélem az is húzza még egy darabig, az nem kattogott egyáltalán. Hogy kéne tároljam a spirált? ;) Vegyem ki az autóból, és olajozzam be. ;) valami kis trutyi látszik rajta, elég az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Biztos mer' gyárba gyártják. :lol: :lol: :lol: Nem tudom... ha megadja magát ez a spirál, akkor még mindíg van egy "gyári" bontott az 1.6-osból. akkor az megy bele. :lol: Remélem az is húzza még egy darabig, az nem kattogott egyáltalán. Hogy kéne tároljam a spirált? ;) Vegyem ki az autóból, és olajozzam be. ;) valami kis trutyi látszik rajta, elég az? :lol: Szerintem a kocsiban is jó helyen van, max az óraegység felől csurgatsz bele olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Ne haragudjatok de ezt az elektromos ablakemelő megoldást meg kellett veletek osztanom!!!!! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Ne haragudjatok de ezt az elektromos ablakemelő megoldást meg kellett veletek osztanom!!!!! http://toplike.eu/img/9691a6f365db6979d974e3a25855a721.jpg ;) ;) Már láttam ezt én is, nem semmi egy megoldás. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts