spzoli Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Neked. De én meg nem értek hozzá. Nekem meg úgyse csinálod meg... ;) Van z147, de az szar. Akkor most beljebb vagyok, mint Zotya ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Van z147, de az szar. Akkor most beljebb vagyok, mint Zotya ;) Egy fényezés megspórolással mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Egy fényezés megspórolással mindenképp. Mondjuk ettől nem nőnek vissza a fülei ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Neked. De én meg nem értek hozzá. Nekem meg úgyse csinálod meg... ;) Mindenkinek megcsinálom. Nincs kivétel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Na mi van azokkal a törött fülű maszkokkal?! Szükségem lenne egy szép Opel emblémára a verdámra! Ja és említenem sem kell, hogy olcsón ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Na mi van azokkal a törött fülű maszkokkal?! Szükségem lenne egy szép Opel emblémára a verdámra! Ja és említenem sem kell, hogy olcsón ;) Facelift előttim van egy. Szíp nagy embléma a közepén, a maszk is nagyjából rendben van, piros, csak a két lámpa alatti bajusz végén a patent van lehalva. A lábai megvannak. Szeretem a Mátyáskirályokat, másfélért oda is adom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogabry Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Lenne ebben a topikban is egy kérdésem. Milyen kimagaslóan jó üléseket lehet beletenni az F Astrába? Egyáltalán milyen üléseket tettek gyárilag a különböző változataiba? A mostani kényelmetlen, kemény, és még ki is van szakadva a széle, valami puhább, kényelmesebb, és előre-hátra jobban állítható fejtámlájú ülésre gondolnék, ami színben passzolna a kocsihoz. Persze valami olyanra gondolok, ami átalakítás nélkül belemegy, egy másik változat gyárija mondjuk. Most ilyen van benne: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Lenne ebben a topikban is egy kérdésem. Milyen kimagaslóan jó üléseket lehet beletenni az F Astrába? Egyáltalán milyen üléseket tettek gyárilag a különböző változataiba? A mostani kényelmetlen, kemény, és még ki is van szakadva a széle, valami puhább, kényelmesebb, és előre-hátra jobban állítható fejtámlájú ülésre gondolnék, ami színben passzolna a kocsihoz. Persze valami olyanra gondolok, ami átalakítás nélkül belemegy, egy másik változat gyárija mondjuk. Most ilyen van benne: http://www.kephost.com/images4/2011/10/20/...39rpvynqbjt.jpg http://www.kephost.com/images4/2011/10/20/...9sy5x5jx8ab.jpg Többféle ülés is volt hozzá gyárilag. A tiedbe a hagyományos változat van, de szerintem van ennél is "alapabb" verzió. Aztán van a Gsi ülés az kicsit más (meg előre dönthető a 3 ajtó miatt), de volt bőrülés is (úgy tudom 2 féle is), és a csúcs a Recaro sport bőrülés volt. De az elég ritka és ezért rohadt drága is. Ezen kívül lehet bele rakni más Opelből (talán Vectrából) vagy egyes Saabokból is, de azoknál már fűrészelni vagy hegeszteni is kell. Arról nem is beszélve, hogy a műszakin nem díjazzák az ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Ilyen is létezett? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Ilyen is létezett? ;) Pfff... jó kérdés. Ennek állítható az ülőlapja. Lehet, hogy ez utólagosan berakott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Ilyen is létezett? ;) Volt Kadett Combo igen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Ilyen is létezett? ;) Hát ez nagyon kemény!Ilyet még nem láttam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Na mi van azokkal a törött fülű maszkokkal?! Szükségem lenne egy szép Opel emblémára a verdámra! Ja és említenem sem kell, hogy olcsón ;) Van 94-es, de kezd a szélén feljönni az ezüst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Facelift előttim van egy. Szíp nagy embléma a közepén, a maszk is nagyjából rendben van, piros, csak a két lámpa alatti bajusz végén a patent van lehalva. A lábai megvannak. Szeretem a Mátyáskirályokat, másfélért oda is adom ;) Gondolom a facelift előtti embléma nem ugyan olyan felfogatással vagy méretekkel bír mint az utáni, tehát ez nem jó nekem. (Ha mégis 1,5 Matyiért érdekelne! ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szöllő Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Sziasztok! Szerintetek mennyit ér ez az autó? (2000-es évjárat, X14CNZ, GL) Sajnos anyagi okok miatt kénytelen vagyok tőle megválni. Szöllő Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Sziasztok! Szerintetek mennyit ér ez az autó? (2000-es évjárat, X14CNZ, GL) Sajnos anyagi okok miatt kénytelen vagyok tőle megválni. Szöllő Ha jól látom szervós.. most talán úgy 600-800-at. De keress ilyen paraméterekkel kocsit a használtautó-hun, és meglátod az árakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Sziasztok! Keresek motorháztető kitámasztáshoz 2 db használt teleszkópot! Olyanra gondoltam, ami hátul már gyengélkedik, de még nem folyik belőle az olaj. Hosszban nem tudom, hogy a csapott hátú vagy a caravan passzol-e..? Láttam régebben valaki hirdetett 6 darabot de nem találom ;) Ha valakinek van elfekvőben kérem küldjön egy PÜ-t! Győr-Veszprém-Ajka körzetében elmennék érte, így nem kell postával szórakozni! Ez a teleszkópos átalakítás engem is érdekelne!Ha jól tudom már valaki megcsinálta és tett is fel ide képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szöllő Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Ha jól látom szervós.. most talán úgy 600-800-at. De keress ilyen paraméterekkel kocsit a használtautó-hun, és meglátod az árakat. Szinte ugyanilyen ilyen gépet találtam 144e km-rel 960e. Az enyémben 80e van és egy-két nem jelentős esztétikai hibával. 1 misi gondolom sok lenne érte, de lehet, hogy így fogom megpróbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Szinte ugyanilyen ilyen gépet találtam 144e km-rel 960e. Az enyémben 80e van és egy-két nem jelentős esztétikai hibával. 1 misi gondolom sok lenne érte, de lehet, hogy így fogom megpróbálni. Végülis kezd magasabbról, aztán ha nem viszik akkor engedsz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szöllő Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Végülis kezd magasabbról, aztán ha nem viszik akkor engedsz belőle. Én is így gondoltam. A másik ötletem, hogy elviszem egy két nevesebb Opel kereskedőhöz, hátha ők ráharapnak. Természetesen nem bizományiba, mert át kell forgatnom egy másikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Én is így gondoltam. A másik ötletem, hogy elviszem egy két nevesebb Opel kereskedőhöz, hátha ők ráharapnak. Természetesen nem bizományiba, mert át kell forgatnom egy másikba. Szerintem ez halott ügy, nem adnak érte kápét, vagy ha igen akkor mélyen áron allul. Jobban jársz ha te adod el. Ha lenne pénzem lecserélném rá az enyémet, de nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogabry Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Sziasztok! Szerintetek mennyit ér ez az autó? (2000-es évjárat, X14CNZ, GL) Sajnos anyagi okok miatt kénytelen vagyok tőle megválni. Szöllő Én 850-900-ba raknám fel a hirdetést. Használtautón 400-950-ig vannak a 2000 utáni kombik, ebben benne vannak a nagyon szutykok, és a túlárazottak is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Üdv! Bárcsak nyaraltam volna... :lol: Felhagytam az autószerelő tanulók képzésével és a tanári szakmával, ill. a személyautókkal sem foglalkozom már hivatásszerűen. Egy teljesen új szakterületen próbálom fejleszteni magam, ez pedig az egyedi jármű építés. Egy olyan cégnél dolgozok, amely egyedi, különleges járműfelépítményeket és mezőgazdasági gépeket tervez és gyárt. Azért néha még felnézek olvasgatni (amikor nem nonstop dolgozunk, mert határidős a jármű :lol: ). De ez már inkább az Egyébbe való. Üdv. gorbi Grat az új munkához, sok sikerélményt hozzá. :lol: Szerintem így jobban jársz, lesz örömed abban amit megtervezel/csinálsz. :lol: Az oktatás ma nem egy hálás foglalkozás. ;) A határidő pedig a VEVŐ után a legfontosabb dolog. :lol: :lol: Jó lesz ha néha erre jársz, van mikor hiányzik a szakértelem. :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Grat az új munkához, sok sikerélményt hozzá. :lol: Szerintem így jobban jársz, lesz örömed abban amit megtervezel/csinálsz. :lol: Az oktatás ma nem egy hálás foglalkozás. :lol: A határidő pedig a VEVŐ után a legfontosabb dolog. :lol: :lol: Jó lesz ha néha erre jársz, van mikor hiányzik a szakértelem. :lol: ;) :lol: Teljesen jól látod. Köszönöm a jókívánságokat! ;) Természetesen ha tudok itt leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Ez a teleszkópos átalakítás engem is érdekelne!Ha jól tudom már valaki megcsinálta és tett is fel ide képet! Itt van egy kis értekezés róla: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=811193 Találsz egy képet is, ahol érdemes megfigyelni a makulátlan tisztaságú motorteret is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts