Hjoe Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 A 30.000ik km is beletekeredett a generál óta. ;)
Atesz857 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Hmmm Akkor még ezt átgondolom mert nekem csak maga a szerkezet van meg donor kocsi nincs. De azért azt megkérdezném addig is hogy tudja-e valaki a gyári méreteket az elhejezést illetöen gondolok itt a szélvédö klédertöl valo távolságra ill a tetösin müanyagjátol lévö távolságra.
Breki Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Hmmm Akkor még ezt átgondolom mert nekem csak maga a szerkezet van meg donor kocsi nincs. De azért azt megkérdezném addig is hogy tudja-e valaki a gyári méreteket az elhejezést illetöen gondolok itt a szélvédö klédertöl valo távolságra ill a tetösin müanyagjátol lévö távolságra. Ha gyári ablakod van,azt nem fogod tudni belevágni,mert nem csak vágva van,hanem le is van hajtva a széle a lemeznek.Esélytelen! Egyetlen megoldás,hogy kerítesz egy donor bódét, és a tetőt átrakatod egy az egyben,vagy veszel utólagost,amiből a minőségi drága,az olcsó meg gagyi. Otthonról majd mutatok képet, hogy néz ki a perem.
astrásgyerek Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Mármint konkrétan a tetejébe? ;) Én is szerettem volna már kiskorom óta, de azért sok rosszat is hallottam a beázásról stb szóval jó az hogy nincs, de jó lenne ha volna. ;) Úgy az egészbe! :lol: Hmmm Akkor még ezt átgondolom mert nekem csak maga a szerkezet van meg donor kocsi nincs. De azért azt megkérdezném addig is hogy tudja-e valaki a gyári méreteket az elhejezést illetöen gondolok itt a szélvédö klédertöl valo távolságra ill a tetösin müanyagjátol lévö távolságra. Hírtelen telóval készített képek. Belül van egy merevítés, amire felfogatod magát a szerkezetet, azt is érdekes felfogatni a tetőre, ha gyárilag nincs (már pedig nincs, ha nincs tetőablakod).
Atesz857 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Akkor ez a projekt valoszinüleg ugrot majd talán ha tudok szerezni donor tetöt.De most egy idöre leteszek erröl. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget nagy az összetartás itt és sajnos egyre kevesebb az ilyen forum,de itt jó emberek jöttek össze szoval mégegyszer köszi!!!
Johnny82 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Akkor ez a projekt valoszinüleg ugrot majd talán ha tudok szerezni donor tetöt.De most egy idöre leteszek erröl. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget nagy az összetartás itt és sajnos egyre kevesebb az ilyen forum,de itt jó emberek jöttek össze szoval mégegyszer köszi!!! Én egy 10-ért vettem tetőt kompletten.
astrásgyerek Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Én egy 10-ért vettem tetőt kompletten. Én havernak kérdeztem meg, hogy mennyi lenne a bontóban, azt mondták 30.000 az alja (40-ről indultunk) tető + elektromos tetőablak + tetőkárpit + kapcsoló a műanyag elemmel. Én 8000-ért adtam el a tetőablak szerkezetet magában. ;)
Johnny82 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Én havernak kérdeztem meg, hogy mennyi lenne a bontóban, azt mondták 30.000 az alja (40-ről indultunk) tető + elektromos tetőablak + tetőkárpit + kapcsoló a műanyag elemmel. Én 8000-ért adtam el a tetőablak szerkezetet magában. ;) Akkor szerncsém volt ;) Én majd a tetőablak szerkezetet ingyen adom majd, csak tűnjön el innen. Van egy sőtétített ablakom majd arra kicserélem, csak jönne már vissza a kocsi a lakatostól......
atis c14se Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 http://www.autonavigator.hu/tippek_tanacsa...yadijakkal-6129 De jó lenne a munkabérrel is ennyire élen járni, mint az éves autópálya matricával.
spzoli Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 nekem van 2 caravan tetőablakos tetőm, meg kárpit is van még
Atesz857 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Most hanyagolom egyenlöre majd talán tavasszal. Akkor majd itt fogok érdeklödni nálatok!
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Üdv Mindenkinek! ;) Tegnap az autópálya lehajtónál szóltak hogy lóg a kipufogóm...nosza lámpafényél megnéztem, elrohadt a bilincs ;) Ma vettem új bilincset hozzá gumibakot fel is raktam, de az lenne a kérdésem: - Hogy a bilincs végét miután átdugtam a gumibakon, meg kell e hajlítani, nem fog kicsúszni ha nem hajlítom meg? vagy jó így is...? ( A biztonság kedvéért próbáltam visszafelé kihúzni/rángatni de stabilnak tűnt ) Szerintem vagy hajlítsd fel, vagy tegyél rá egyéb biztosítást. Ha elég vastag akkor fúrd átt és sasszeget rá.
Tiv. Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 nekem van 2 caravan tetőablakos tetőm, meg kárpit is van még Milyen kárpitod van? Caravan tetőablakos érdekelne. Ha nem lóg, és tiszta. ;)
spzoli Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Milyen kárpitod van? Caravan tetőablakos érdekelne. Ha nem lóg, és tiszta. ;) Akkor pont ilyen van. ;)
Tiv. Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Akkor pont ilyen van. :lol: A nagyon olcsó, lemaradt. :lol: Ilyen is van? ;) ;)
spzoli Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 A nagyon olcsó, lemaradt. :lol: Ilyen is van? ;) ;) Mindent nem lehet :lol:
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 nekem van 2 caravan tetőablakos tetőm, meg kárpit is van még Hűtőmaszkod lenne inkább. ;)
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Fehér ? Szürke z147 színkóddal. Vagy a fehér is jó, csak valakinek le kellene fényezni....
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Szürke z147 színkóddal. Vagy a fehér is jó, csak valakinek le kellene fényezni.... Van, de töröttek a fülei ahol be kell pattintani.
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Van, de töröttek a fülei ahol be kell pattintani. Sz.r nekem is van. ;) (Bocs de nem hagyhattam ki.)
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Sz.r nekem is van. ;) (Bocs de nem hagyhattam ki.) Nem baj, megtartom tartaléknak. ;)
pszilaj Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Van, de töröttek a fülei ahol be kell pattintani. Sz.r nekem is van. ;) (Bocs de nem hagyhattam ki.) Nem baj, megtartom tartaléknak. :lol: a rajzercsavar felfogja... ;)
Alex0403 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Szürke z147 színkóddal. Vagy a fehér is jó, csak valakinek le kellene fényezni.... Az a legkevesebb ;)
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Az a legkevesebb ;) Neked. De én meg nem értek hozzá. Nekem meg úgyse csinálod meg... ;)
Recommended Posts