Hjoe Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 A 30.000ik km is beletekeredett a generál óta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesz857 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Hmmm Akkor még ezt átgondolom mert nekem csak maga a szerkezet van meg donor kocsi nincs. De azért azt megkérdezném addig is hogy tudja-e valaki a gyári méreteket az elhejezést illetöen gondolok itt a szélvédö klédertöl valo távolságra ill a tetösin müanyagjátol lévö távolságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Hmmm Akkor még ezt átgondolom mert nekem csak maga a szerkezet van meg donor kocsi nincs. De azért azt megkérdezném addig is hogy tudja-e valaki a gyári méreteket az elhejezést illetöen gondolok itt a szélvédö klédertöl valo távolságra ill a tetösin müanyagjátol lévö távolságra. Ha gyári ablakod van,azt nem fogod tudni belevágni,mert nem csak vágva van,hanem le is van hajtva a széle a lemeznek.Esélytelen! Egyetlen megoldás,hogy kerítesz egy donor bódét, és a tetőt átrakatod egy az egyben,vagy veszel utólagost,amiből a minőségi drága,az olcsó meg gagyi. Otthonról majd mutatok képet, hogy néz ki a perem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Mármint konkrétan a tetejébe? ;) Én is szerettem volna már kiskorom óta, de azért sok rosszat is hallottam a beázásról stb szóval jó az hogy nincs, de jó lenne ha volna. ;) Úgy az egészbe! :lol: Hmmm Akkor még ezt átgondolom mert nekem csak maga a szerkezet van meg donor kocsi nincs. De azért azt megkérdezném addig is hogy tudja-e valaki a gyári méreteket az elhejezést illetöen gondolok itt a szélvédö klédertöl valo távolságra ill a tetösin müanyagjátol lévö távolságra. Hírtelen telóval készített képek. Belül van egy merevítés, amire felfogatod magát a szerkezetet, azt is érdekes felfogatni a tetőre, ha gyárilag nincs (már pedig nincs, ha nincs tetőablakod). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesz857 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Akkor ez a projekt valoszinüleg ugrot majd talán ha tudok szerezni donor tetöt.De most egy idöre leteszek erröl. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget nagy az összetartás itt és sajnos egyre kevesebb az ilyen forum,de itt jó emberek jöttek össze szoval mégegyszer köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Akkor ez a projekt valoszinüleg ugrot majd talán ha tudok szerezni donor tetöt.De most egy idöre leteszek erröl. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget nagy az összetartás itt és sajnos egyre kevesebb az ilyen forum,de itt jó emberek jöttek össze szoval mégegyszer köszi!!! Én egy 10-ért vettem tetőt kompletten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Én egy 10-ért vettem tetőt kompletten. Én havernak kérdeztem meg, hogy mennyi lenne a bontóban, azt mondták 30.000 az alja (40-ről indultunk) tető + elektromos tetőablak + tetőkárpit + kapcsoló a műanyag elemmel. Én 8000-ért adtam el a tetőablak szerkezetet magában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Én havernak kérdeztem meg, hogy mennyi lenne a bontóban, azt mondták 30.000 az alja (40-ről indultunk) tető + elektromos tetőablak + tetőkárpit + kapcsoló a műanyag elemmel. Én 8000-ért adtam el a tetőablak szerkezetet magában. ;) Akkor szerncsém volt ;) Én majd a tetőablak szerkezetet ingyen adom majd, csak tűnjön el innen. Van egy sőtétített ablakom majd arra kicserélem, csak jönne már vissza a kocsi a lakatostól...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 http://www.autonavigator.hu/tippek_tanacsa...yadijakkal-6129 De jó lenne a munkabérrel is ennyire élen járni, mint az éves autópálya matricával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 nekem van 2 caravan tetőablakos tetőm, meg kárpit is van még Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesz857 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Most hanyagolom egyenlöre majd talán tavasszal. Akkor majd itt fogok érdeklödni nálatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Üdv Mindenkinek! ;) Tegnap az autópálya lehajtónál szóltak hogy lóg a kipufogóm...nosza lámpafényél megnéztem, elrohadt a bilincs ;) Ma vettem új bilincset hozzá gumibakot fel is raktam, de az lenne a kérdésem: - Hogy a bilincs végét miután átdugtam a gumibakon, meg kell e hajlítani, nem fog kicsúszni ha nem hajlítom meg? vagy jó így is...? ( A biztonság kedvéért próbáltam visszafelé kihúzni/rángatni de stabilnak tűnt ) Szerintem vagy hajlítsd fel, vagy tegyél rá egyéb biztosítást. Ha elég vastag akkor fúrd átt és sasszeget rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 nekem van 2 caravan tetőablakos tetőm, meg kárpit is van még Milyen kárpitod van? Caravan tetőablakos érdekelne. Ha nem lóg, és tiszta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Milyen kárpitod van? Caravan tetőablakos érdekelne. Ha nem lóg, és tiszta. ;) Akkor pont ilyen van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Akkor pont ilyen van. :lol: A nagyon olcsó, lemaradt. :lol: Ilyen is van? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 A nagyon olcsó, lemaradt. :lol: Ilyen is van? ;) ;) Mindent nem lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 nekem van 2 caravan tetőablakos tetőm, meg kárpit is van még Hűtőmaszkod lenne inkább. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Hűtőmaszkod lenne inkább. ;) Fehér ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Fehér ? Szürke z147 színkóddal. Vagy a fehér is jó, csak valakinek le kellene fényezni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Szürke z147 színkóddal. Vagy a fehér is jó, csak valakinek le kellene fényezni.... Van, de töröttek a fülei ahol be kell pattintani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Van, de töröttek a fülei ahol be kell pattintani. Sz.r nekem is van. ;) (Bocs de nem hagyhattam ki.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Sz.r nekem is van. ;) (Bocs de nem hagyhattam ki.) Nem baj, megtartom tartaléknak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Van, de töröttek a fülei ahol be kell pattintani. Sz.r nekem is van. ;) (Bocs de nem hagyhattam ki.) Nem baj, megtartom tartaléknak. :lol: a rajzercsavar felfogja... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Szürke z147 színkóddal. Vagy a fehér is jó, csak valakinek le kellene fényezni.... Az a legkevesebb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Az a legkevesebb ;) Neked. De én meg nem értek hozzá. Nekem meg úgyse csinálod meg... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts