Dáwid Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Igazából szerintem amíg nincs megpóbálva a takarítás nem kellene újat venni. Én is így futottam neki a múltkor, aztán amikor a nyaraló garázsában szétszedtem, és műanyag fogaskoszorú darabokban esett ki belőle, akkor azért elgondolkoztam, hogy akkor hogy is megyek haza másikért :D :P
megadave Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Én is így futottam neki a múltkor, aztán amikor a nyaraló garázsában szétszedtem, és műanyag fogaskoszorú darabokban esett ki belőle, akkor azért elgondolkoztam, hogy akkor hogy is megyek haza másikért :D :P Ne hagyj minket kétségek közt! Mi a sztori vége? :D Hazamentél gyalog, küldtél postagalambot, kiloptad a szomszédéból, stb... :P
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Én is így futottam neki a múltkor, aztán amikor a nyaraló garázsában szétszedtem, és műanyag fogaskoszorú darabokban esett ki belőle, akkor azért elgondolkoztam, hogy akkor hogy is megyek haza másikért :D :P Műanyag fogaskoszorú?
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Ne hagyj minket kétségek közt! Mi a sztori vége? :D Hazamentél gyalog, küldtél postagalambot, kiloptad a szomszédéból, stb... :P Ez volt a Velencei tó mellett. Először gondoltam zaklatom Pepét, had' örüljön nekem, de éppen nem volt kapcsolható, úgy hogy hívtam a Debreceni bontós srácokat (igen, a Velencei tó partjáról) csak azért, hogy megkérdezzem, mennyiért vesztegetnek mostanában bontottat, mert akkor így megyek el keresni a környéken. Erre kiderült, hogy a srácok mennek külföldre autóért, másnap hajnalban, véletlenül pont az M7-esen :D Úgyhogy Debrecenből hoztak, a Pösti hülyegyereknek önindítót Sukoróra :P :D Műanyag fogaskoszorú? Az önindító belsején, körbe, egy műanyag koszorú van. Legalábbis ebben a rohadékban az volt. Valahol van róla fényképem is, mert nagyon tudtam örülni neki, amikor darabokban kiesett... :D
astrásgyerek Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Az önindító belsején, körbe, egy műanyag koszorú van. Legalábbis ebben a rohadékban az volt. Valahol van róla fényképem is, mert nagyon tudtam örülni neki, amikor darabokban kiesett... :D Gondolom az Isuzu önindító nem csrekompatibilis a DTL-ével. :P (Amilyen szerencsém van biztos nem :P ) 1.8 (C18NZ) véletlenül nem jó a DTL-hez? :D nem tudja valaki?
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Az önindító belsején, körbe, egy műanyag koszorú van. Legalábbis ebben a rohadékban az volt. Valahol van róla fényképem is, mert nagyon tudtam örülni neki, amikor darabokban kiesett... :D Hát ebben nincs ilyen. Ja mondtam már hogyan jártam? Vettem egy bontottat 8-ért, közben meg megcsináltam a régit is. :P Most van kettő.
pszilaj Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Ez volt a Velencei tó mellett. Először gondoltam zaklatom Pepét, had' örüljön nekem, de éppen nem volt kapcsolható, úgy hogy hívtam a Debreceni bontós srácokat (igen, a Velencei tó partjáról) csak azért, hogy megkérdezzem, mennyiért vesztegetnek mostanában bontottat, mert akkor így megyek el keresni a környéken. Erre kiderült, hogy a srácok mennek külföldre autóért, másnap hajnalban, véletlenül pont az M7-esen :D Úgyhogy Debrecenből hoztak, a Pösti hülyegyereknek önindítót Sukoróra :P :P Az önindító belsején, körbe, egy műanyag koszorú van. Legalábbis ebben a rohadékban az volt. Valahol van róla fényképem is, mert nagyon tudtam örülni neki, amikor darabokban kiesett... :D Nem csak egy fogaskoszorú, hanem egy egész bolygómű van benne műanyagból... :D Ha az nincs tele zsírral, akkor hamar kifekszik szegény...
astrásgyerek Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Nem csak egy fogaskoszorú, hanem egy egész bolygómű van benne műanyagból... :P Ha az nincs tele zsírral, akkor hamar kifekszik szegény... Ezek szerint nem kéne halogatni a zsírozást... :D
megadave Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Ez volt a Velencei tó mellett. Először gondoltam zaklatom Pepét, had' örüljön nekem, de éppen nem volt kapcsolható, úgy hogy hívtam a Debreceni bontós srácokat (igen, a Velencei tó partjáról) csak azért, hogy megkérdezzem, mennyiért vesztegetnek mostanában bontottat, mert akkor így megyek el keresni a környéken. Erre kiderült, hogy a srácok mennek külföldre autóért, másnap hajnalban, véletlenül pont az M7-esen :P Úgyhogy Debrecenből hoztak, a Pösti hülyegyereknek önindítót Sukoróra :D :P Szép történet. :D De meséld csak el, mi van azzal a sukorói nyaralóingatlannal? :D Szoktál kaszinózni?
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Nem csak egy fogaskoszorú, hanem egy egész bolygómű van benne műanyagból... :D Ha az nincs tele zsírral, akkor hamar kifekszik szegény... Nekem a többi cucc még fémből volt, csak a koszorú volt műanyag. De összekészítettem valahova csőbombának, mert előtte kb fél évvel volt "felújíttatni" Csak a szénkefék voltak tövig kopva, meg belülről volt ropira törve, amúgy remekül felújították... Szóval bekészítettem, hogy visszaviszem, de aztán elmaradt. Valahol még megvan.
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Szép történet. :D De meséld csak el, mi van azzal a sukorói nyaralóingatlannal? :P Szoktál kaszinózni? Nagy balhé volt, hogy mekkora kár, meg mittomén, csak aki ott lakik, az azt is tudja, hogy egy 300 éve használatlan, gaztengerről beszélnek a híradóban... Esetleg lehet hogy valami pénz is lett volna a környéken, kicsit rendbe dobni ezt azt, de ugye a sok okos jobban tudja, úgyhogy inkább nézzük tovább azt a szíp parlagfüvet. :P
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Nem csak egy fogaskoszorú, hanem egy egész bolygómű van benne műanyagból... :D Ha az nincs tele zsírral, akkor hamar kifekszik szegény... Jah tényleg körben az a bellül fogas az műanyag, talán bakelit lehet, de a 3 kiskerék fém..
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Azé' letüdőztem a túró-rudit mielőtt köptem :P :D :P http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=842791
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Azé' letüdőztem a túró-rudit mielőtt köptem :P :D :P http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=842791 Most miért, szólt előre hogy off.
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Most miért, szólt előre hogy off. Jó, majd szólok hogy off, mielőtt a fűtés topicban rákérdezek hogy mi lehet a baj a vegyes-tüzelésű kazánnal :D
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Jó, majd szólok hogy off, mielőtt a fűtés topicban rákérdezek hogy mi lehet a baj a vegyes-tüzelésű kazánnal ;) Úgyis lazábbak az erkölcsök, pár éve még hatalmas port kevert még az is hogy az egyébben nem kocsiról beszélgetünk, most meg...
J_Gab Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 MI a véleményetek a FAI márkanévre hallgató tömítéskészletekről? (Konkrétan alsó tömítéskészlet) Valamint a Granville 10W40 es olajról? Másik kérdésem, hogy milyen hátsóajtó teleszkópot vagy mit ..érdemes megvenni? (5ajtós)
Atesz857 Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy, vágot-e valamelyikötök utolag napfénytetöt a tetöbe? Az érdekelne hogy mennyire macerás,meg a menetéröl egy két szot ill hogy mire érdemes odafigyelni! Köszi elöre is!
GSITHOMY Elküldve Október18, 2011 Elküldve Október18, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy, vágot-e valamelyikötök utolag napfénytetöt a tetöbe? Az érdekelne hogy mennyire macerás,meg a menetéröl egy két szot ill hogy mire érdemes odafigyelni! Köszi elöre is! Nem lesz jó mert befog ázni!!Elvileg én úgy tudom hogy ilyenkor kivágják e tetőt és a donorból is és ugy hegesztik át,de azért elég macerás egy napfénytetöjért ;)
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Nem lesz jó mert befog ázni!!Elvileg én úgy tudom hogy ilyenkor kivágják e tetőt és a donorból is és ugy hegesztik át,de azért elég macerás egy napfénytetöjért ;) Aham legegyszerűbb a tetősín alatt megvágni és akkor nem látszik a hegesztés sem. De szerintem ha normálisan kitömítik akkor nem ázik be. Egyszer mentem napfénytetős ötajtóssal, én azt mondom megéri. ;)
Tiv. Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Aham legegyszerűbb a tetősín alatt megvágni és akkor nem látszik a hegesztés sem. De szerintem ha normálisan kitömítik akkor nem ázik be. Egyszer mentem napfénytetős ötajtóssal, én azt mondom megéri. ;) De meg ám. ;)
astrásgyerek Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy, vágot-e valamelyikötök utolag napfénytetöt a tetöbe? Az érdekelne hogy mennyire macerás,meg a menetéröl egy két szot ill hogy mire érdemes odafigyelni! Köszi elöre is! Én is szerettem volna, meg is volt a donorban minden, de nem mertem belevágni... ;)
Endre06 Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Én is szerettem volna, meg is volt a donorban minden, de nem mertem belevágni... ;) Mármint konkrétan a tetejébe? ;) Én is szerettem volna már kiskorom óta, de azért sok rosszat is hallottam a beázásról stb szóval jó az hogy nincs, de jó lenne ha volna. :lol:
IGIPOP Elküldve Október19, 2011 Elküldve Október19, 2011 Üdv Mindenkinek! ;) Tegnap az autópálya lehajtónál szóltak hogy lóg a kipufogóm...nosza lámpafényél megnéztem, elrohadt a bilincs ;) Ma vettem új bilincset hozzá gumibakot fel is raktam, de az lenne a kérdésem: - Hogy a bilincs végét miután átdugtam a gumibakon, meg kell e hajlítani, nem fog kicsúszni ha nem hajlítom meg? vagy jó így is...? ( A biztonság kedvéért próbáltam visszafelé kihúzni/rángatni de stabilnak tűnt )
Recommended Posts