Dáwid Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Igazából szerintem amíg nincs megpóbálva a takarítás nem kellene újat venni. Én is így futottam neki a múltkor, aztán amikor a nyaraló garázsában szétszedtem, és műanyag fogaskoszorú darabokban esett ki belőle, akkor azért elgondolkoztam, hogy akkor hogy is megyek haza másikért :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Én is így futottam neki a múltkor, aztán amikor a nyaraló garázsában szétszedtem, és műanyag fogaskoszorú darabokban esett ki belőle, akkor azért elgondolkoztam, hogy akkor hogy is megyek haza másikért :D :P Ne hagyj minket kétségek közt! Mi a sztori vége? :D Hazamentél gyalog, küldtél postagalambot, kiloptad a szomszédéból, stb... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Én is így futottam neki a múltkor, aztán amikor a nyaraló garázsában szétszedtem, és műanyag fogaskoszorú darabokban esett ki belőle, akkor azért elgondolkoztam, hogy akkor hogy is megyek haza másikért :D :P Műanyag fogaskoszorú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ne hagyj minket kétségek közt! Mi a sztori vége? :D Hazamentél gyalog, küldtél postagalambot, kiloptad a szomszédéból, stb... :P Ez volt a Velencei tó mellett. Először gondoltam zaklatom Pepét, had' örüljön nekem, de éppen nem volt kapcsolható, úgy hogy hívtam a Debreceni bontós srácokat (igen, a Velencei tó partjáról) csak azért, hogy megkérdezzem, mennyiért vesztegetnek mostanában bontottat, mert akkor így megyek el keresni a környéken. Erre kiderült, hogy a srácok mennek külföldre autóért, másnap hajnalban, véletlenül pont az M7-esen :D Úgyhogy Debrecenből hoztak, a Pösti hülyegyereknek önindítót Sukoróra :P :D Műanyag fogaskoszorú? Az önindító belsején, körbe, egy műanyag koszorú van. Legalábbis ebben a rohadékban az volt. Valahol van róla fényképem is, mert nagyon tudtam örülni neki, amikor darabokban kiesett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Az önindító belsején, körbe, egy műanyag koszorú van. Legalábbis ebben a rohadékban az volt. Valahol van róla fényképem is, mert nagyon tudtam örülni neki, amikor darabokban kiesett... :D Gondolom az Isuzu önindító nem csrekompatibilis a DTL-ével. :P (Amilyen szerencsém van biztos nem :P ) 1.8 (C18NZ) véletlenül nem jó a DTL-hez? :D nem tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Az önindító belsején, körbe, egy műanyag koszorú van. Legalábbis ebben a rohadékban az volt. Valahol van róla fényképem is, mert nagyon tudtam örülni neki, amikor darabokban kiesett... :D Hát ebben nincs ilyen. Ja mondtam már hogyan jártam? Vettem egy bontottat 8-ért, közben meg megcsináltam a régit is. :P Most van kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ez volt a Velencei tó mellett. Először gondoltam zaklatom Pepét, had' örüljön nekem, de éppen nem volt kapcsolható, úgy hogy hívtam a Debreceni bontós srácokat (igen, a Velencei tó partjáról) csak azért, hogy megkérdezzem, mennyiért vesztegetnek mostanában bontottat, mert akkor így megyek el keresni a környéken. Erre kiderült, hogy a srácok mennek külföldre autóért, másnap hajnalban, véletlenül pont az M7-esen :D Úgyhogy Debrecenből hoztak, a Pösti hülyegyereknek önindítót Sukoróra :P :P Az önindító belsején, körbe, egy műanyag koszorú van. Legalábbis ebben a rohadékban az volt. Valahol van róla fényképem is, mert nagyon tudtam örülni neki, amikor darabokban kiesett... :D Nem csak egy fogaskoszorú, hanem egy egész bolygómű van benne műanyagból... :D Ha az nincs tele zsírral, akkor hamar kifekszik szegény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Nem csak egy fogaskoszorú, hanem egy egész bolygómű van benne műanyagból... :P Ha az nincs tele zsírral, akkor hamar kifekszik szegény... Ezek szerint nem kéne halogatni a zsírozást... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ez volt a Velencei tó mellett. Először gondoltam zaklatom Pepét, had' örüljön nekem, de éppen nem volt kapcsolható, úgy hogy hívtam a Debreceni bontós srácokat (igen, a Velencei tó partjáról) csak azért, hogy megkérdezzem, mennyiért vesztegetnek mostanában bontottat, mert akkor így megyek el keresni a környéken. Erre kiderült, hogy a srácok mennek külföldre autóért, másnap hajnalban, véletlenül pont az M7-esen :P Úgyhogy Debrecenből hoztak, a Pösti hülyegyereknek önindítót Sukoróra :D :P Szép történet. :D De meséld csak el, mi van azzal a sukorói nyaralóingatlannal? :D Szoktál kaszinózni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Nem csak egy fogaskoszorú, hanem egy egész bolygómű van benne műanyagból... :D Ha az nincs tele zsírral, akkor hamar kifekszik szegény... Nekem a többi cucc még fémből volt, csak a koszorú volt műanyag. De összekészítettem valahova csőbombának, mert előtte kb fél évvel volt "felújíttatni" Csak a szénkefék voltak tövig kopva, meg belülről volt ropira törve, amúgy remekül felújították... Szóval bekészítettem, hogy visszaviszem, de aztán elmaradt. Valahol még megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Szép történet. :D De meséld csak el, mi van azzal a sukorói nyaralóingatlannal? :P Szoktál kaszinózni? Nagy balhé volt, hogy mekkora kár, meg mittomén, csak aki ott lakik, az azt is tudja, hogy egy 300 éve használatlan, gaztengerről beszélnek a híradóban... Esetleg lehet hogy valami pénz is lett volna a környéken, kicsit rendbe dobni ezt azt, de ugye a sok okos jobban tudja, úgyhogy inkább nézzük tovább azt a szíp parlagfüvet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Nem csak egy fogaskoszorú, hanem egy egész bolygómű van benne műanyagból... :D Ha az nincs tele zsírral, akkor hamar kifekszik szegény... Jah tényleg körben az a bellül fogas az műanyag, talán bakelit lehet, de a 3 kiskerék fém.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Azé' letüdőztem a túró-rudit mielőtt köptem :P :D :P http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=842791 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Azé' letüdőztem a túró-rudit mielőtt köptem :P :D :P http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=842791 Most miért, szólt előre hogy off. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Most miért, szólt előre hogy off. Jó, majd szólok hogy off, mielőtt a fűtés topicban rákérdezek hogy mi lehet a baj a vegyes-tüzelésű kazánnal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Jó, majd szólok hogy off, mielőtt a fűtés topicban rákérdezek hogy mi lehet a baj a vegyes-tüzelésű kazánnal ;) Úgyis lazábbak az erkölcsök, pár éve még hatalmas port kevert még az is hogy az egyébben nem kocsiról beszélgetünk, most meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 MI a véleményetek a FAI márkanévre hallgató tömítéskészletekről? (Konkrétan alsó tömítéskészlet) Valamint a Granville 10W40 es olajról? Másik kérdésem, hogy milyen hátsóajtó teleszkópot vagy mit ..érdemes megvenni? (5ajtós) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesz857 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy, vágot-e valamelyikötök utolag napfénytetöt a tetöbe? Az érdekelne hogy mennyire macerás,meg a menetéröl egy két szot ill hogy mire érdemes odafigyelni! Köszi elöre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy, vágot-e valamelyikötök utolag napfénytetöt a tetöbe? Az érdekelne hogy mennyire macerás,meg a menetéröl egy két szot ill hogy mire érdemes odafigyelni! Köszi elöre is! Nem lesz jó mert befog ázni!!Elvileg én úgy tudom hogy ilyenkor kivágják e tetőt és a donorból is és ugy hegesztik át,de azért elég macerás egy napfénytetöjért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Nem lesz jó mert befog ázni!!Elvileg én úgy tudom hogy ilyenkor kivágják e tetőt és a donorból is és ugy hegesztik át,de azért elég macerás egy napfénytetöjért ;) Aham legegyszerűbb a tetősín alatt megvágni és akkor nem látszik a hegesztés sem. De szerintem ha normálisan kitömítik akkor nem ázik be. Egyszer mentem napfénytetős ötajtóssal, én azt mondom megéri. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Aham legegyszerűbb a tetősín alatt megvágni és akkor nem látszik a hegesztés sem. De szerintem ha normálisan kitömítik akkor nem ázik be. Egyszer mentem napfénytetős ötajtóssal, én azt mondom megéri. ;) De meg ám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 De meg ám. ;) Még 1 pont! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy, vágot-e valamelyikötök utolag napfénytetöt a tetöbe? Az érdekelne hogy mennyire macerás,meg a menetéröl egy két szot ill hogy mire érdemes odafigyelni! Köszi elöre is! Én is szerettem volna, meg is volt a donorban minden, de nem mertem belevágni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Én is szerettem volna, meg is volt a donorban minden, de nem mertem belevágni... ;) Mármint konkrétan a tetejébe? ;) Én is szerettem volna már kiskorom óta, de azért sok rosszat is hallottam a beázásról stb szóval jó az hogy nincs, de jó lenne ha volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Üdv Mindenkinek! ;) Tegnap az autópálya lehajtónál szóltak hogy lóg a kipufogóm...nosza lámpafényél megnéztem, elrohadt a bilincs ;) Ma vettem új bilincset hozzá gumibakot fel is raktam, de az lenne a kérdésem: - Hogy a bilincs végét miután átdugtam a gumibakon, meg kell e hajlítani, nem fog kicsúszni ha nem hajlítom meg? vagy jó így is...? ( A biztonság kedvéért próbáltam visszafelé kihúzni/rángatni de stabilnak tűnt ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts