Dáwid Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/361665-20111017-HVwUNx.jpg Én ilyet játszottam pár napja. Hűtőt is kivettem, átmostam. Most elég újszerű a tartály kinézete. :P Dízel-tartállyal jársz? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Dízel-tartállyal jársz? :D :D :P Dízelt megmentő tartállyal járok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Dízelt megmentő tartállyal járok. :D :P hát megmentett. Remélem az újabbik új, kicsit tovább bírja :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 :P hát megmentett. Remélem az újabbik új, kicsit tovább bírja :D :P Most már van eladó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Most már van eladó :D :P Tedd félre jövő nyárig :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/361665-20111017-HVwUNx.jpg Én ilyet játszottam pár napja. Hűtőt is kivettem, átmostam. Most elég újszerű a tartály kinézete. :P Mivel mostad ki a tartályt? Nekem nem sikerült, olyan agresszív mocsok van benne. (Leginkább a mocsáriszap és takony keverékére hasonlít.) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Mivel mostad ki a tartályt? Nekem nem sikerült, olyan agresszív mocsok van benne. (Leginkább a mocsáriszap és takony keverékére hasonlít.) :D többen próbáltuk kiszedni belőle, de titkolózik a mocsok :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Ez egy jó leírás: http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/1...-vasarlo_hulye/ Ez színtiszta igazság! A 70.000-et futott 2004/11-es Fábia is soknak számít! :D Pedig tudom, hogy megkapott mindent mindíg időben! Ezért is bosszant szörnyen, hogy pénzhiány miatt el kell adjam! :P :P többen próbáltuk kiszedni belőle, de titkolózik a mocsok :D :D :D Pedig engem is érdekelne a receptje. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Ez színtiszta igazság! A 70.000-et futott 2004/11-es Fábia is soknak számít! :D Pedig tudom, hogy megkapott mindent mindíg időben! Ezért is bosszant szörnyen, hogy pénzhiány miatt el kell adjam! :P :P Ne izgulj akik elmennek megnézni annak a fele aztán megvesz egy 180-at futott ex-cégautót, mert az 40-re van visszatekerve :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Mivel mostad ki a tartályt? Nekem nem sikerült, olyan agresszív mocsok van benne. (Leginkább a mocsáriszap és takony keverékére hasonlít.) :D többen próbáltuk kiszedni belőle, de titkolózik a mocsok :P :D :P Most már van eladó :D :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 többen próbáltuk kiszedni belőle, de titkolózik a mocsok :D :D :P Kicserélte utángyárira és előadta, hogy milyen jól tud takarítani.... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Kicserélte utángyárira és előadta, hogy milyen jól tud takarítani.... :P :D Nem, volt "szerencsém" elég közelről nézegetni, és kifejezetten gyári :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Ne izgulj akik elmennek megnézni annak a fele aztán megvesz egy 180-at futott ex-cégautót, mert az 40-re van visszatekerve :D :D Meg is érdemli... :D De sosem gondoltam volna, hogy mire kifizetem (5év) addigra el kell adjam, azt az autót, amibe alig van km. :P Ehelyett marad a 280.000-et futott jól bevált kis astra, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, de akkor is... szomorú ez a magyar élet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Nem, volt "szerencsém" elég közelről nézegetni, és kifejezetten gyári :P Biztos meg lehet csinálni valahogy, hisz ő is megcsinálta. Van is egy kallódó tartályom, megpróbálom megszépíteni... Mivel próbálkozzak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Biztos meg lehet csinálni valahogy, hisz ő is megcsinálta. Van is egy kallódó tartályom, megpróbálom megszépíteni... Mivel próbálkozzak? :D Én brigéciollal, vagy valami hasonlóval tölteném fel, aztán ledugóz, és shake :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Biztos meg lehet csinálni valahogy, hisz ő is megcsinálta. Van is egy kallódó tartályom, megpróbálom megszépíteni... Mivel próbálkozzak? :D A képen két tartály van, nem tűnt fel senkinek? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 A képen két tartály van, nem tűnt fel senkinek? :D Igen, egyet megcsináltam. Jött egy ember cuccért, ráfolyatta a nyálát, hát eladtam. Utána megcsináltam egy másikat, hívott Dáwid, hogy kéne egy, ő is ráfolyatta a nyálát, de mivel nem volt több, ezért csak kölcsön kapta. Azóta jobban megy az autója. Azért van kettő a képen, mert így gyorsabb a csere, ha megvan az "új" alkatrész. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Igen, egyet megcsináltam. Jött egy ember cuccért, ráfolyatta a nyálát, hát eladtam. Utána megcsináltam egy másikat, hívott Dáwid, hogy kéne egy, ő is ráfolyatta a nyálát, de mivel nem volt több, ezért csak kölcsön kapta. Azóta jobban megy az autója. Azért van kettő a képen, mert így gyorsabb a csere, ha megvan az "új" alkatrész. :D :D :P Ha jön a póver akor jön a póver :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 [imgasdas]http://pics.coldline.hu/pics/361665-20111017-HVwUNx.jpg[/imasdg] Én ilyet játszottam pár napja. Hűtőt is kivettem, átmostam. Most elég újszerű a tartály kinézete. :P de szep ×_× az enyem is olyan mintha belefostak volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 (edited) Sziasztok! Eladó 4 db FALKEN EUROWINTER téligumi 175/70 R14 84T fekete acélfelnin. A gumikat 2007 telén vettük gumistól újonnan, nem használtan. Azóta mentünk vele 2007-2008-2009-2010 telén, de aztán 2008-tól meg kevesebbet volt használva, mivel az apum melóhelye 5percre volt, max pestre mentünk vele vagy ő ment maszekoklni itt pest megyében max 35 km-es vonzás körzetében ráckevének. 25.000/4db + felni + elvileg garancia gumira és a felnire is!! http://kep.psharing.com/596155.jpg http://kep.psharing.com/596157.jpg http://kep.psharing.com/596158.jpg Üdv! :D Eladva!! Módosítva Október22, 2011 : Korkki Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisg1 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Sziasztok! Nem tudom,hogy tudtok e segíteni.Angel eye lámpán az izzó nyíllásan lévő gumikupak eltűnt.Lehet azt valahol venni vagy próbálkozzak bontókban vagy maszekban szerezni?Szükség lenne rá,hogy ne verje be a vizet és ne párásodjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Sziasztok! Nem tudom,hogy tudtok e segíteni.Angel eye lámpán az izzó nyíllásan lévő gumikupak eltűnt.Lehet azt valahol venni vagy próbálkozzak bontókban vagy maszekban szerezni?Szükség lenne rá,hogy ne verje be a vizet és ne párásodjon. Milyen angel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabre Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Biztos meg lehet csinálni valahogy, hisz ő is megcsinálta. Van is egy kallódó tartályom, megpróbálom megszépíteni... Mivel próbálkozzak? :D Forró víz plusz zöld Ultra Derm és egy üvegmosó kefe csodákra képes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Forró víz plusz zöld Ultra Derm és egy üvegmosó kefe csodákra képes. Megnézem hogyan nyúlsz be azzal a kefével a másik végébe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sabre Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Megnézem hogyan nyúlsz be azzal a kefével a másik végébe. :D Nincs lehetetlen csak tehetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts