zotya975 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Azt néztem, de eléggé keménynek tűnt a gumitömítés ahol átmegy a kábel. De majd közelebbről megvizslatom. Mi megvágtuk a gumit amikor fűztünk átt rajta valamit. Aztán meg ilyenkor télen eléggé megkeményednek a gumik amúgy is.
Alex0403 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...smentes-4902453 Azt írja az ember, hogy 135.298 kilométer van az autóba. 135ezer Km után így megvan kopva a kormány?? :D
rtomi Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Megadave! Észrevettelek tegnap a Trafónál csak már későn. :P :D Tegnap már felraktam a téli kerekeket. :D Nincs kedvem majd hidegben szerelni. :P
Alex0403 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Megadave! Észrevettelek tegnap a Trafónál csak már későn. :P :D Tegnap már felraktam a téli kerekeket. :D Nincs kedvem majd hidegben szerelni. :P Én is felraktam... Hajnalba -3 fokba megyek.
astrásgyerek Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...smentes-4902453 Azt írja az ember, hogy 135.298 kilométer van az autóba. 135ezer Km után így megvan kopva a kormány?? :P Kamu. Képzeld el, ha kiírná a valós km állást, ki vállalná át tőle a hitelt? :D :D De ha sokat állt napon, akkor előfordulhat amiatt is. A vivaróban is 139eKm van, de közelében sincs a kormány kopottsága ehhez. :P
Alex0403 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Kamu. Képzeld el, ha kiírná a valós km állást, ki vállalná át tőle a hitelt? :D :P De ha sokat állt napon, akkor előfordulhat amiatt is. A vivaróban is 139eKm van, de közelében sincs a kormány kopottsága ehhez. :P De ez már digitális. Beviszem egy Opel szakszervizbe, és 7ezer forintért, átnézik az autót. Még a bugyogójából is kifordítják. Akkor azonnal kiírja hogy babráltak a km-rel....vagy nem? Ha ez igaz, akkor minek machinál a km-rel?
astrásgyerek Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 De ez már digitális. Beviszem egy Opel szakszervizbe, és 7ezer forintért, átnézik az autót. Még a bugyogójából is kifordítják. Akkor azonnal kiírja hogy babráltak a km-rel....vagy nem? Ha ez igaz, akkor minek machinál a km-rel? Szerinted mindenki elviszi ilyen szervíz átvizsgálásra? :P Ez magyarország, itt mindent lehet!! :D Van egy haverom (szerelő) annak van ilyen digitális cucca, és úgy megcsinálják, hogy azt ki sem lehet deríteni, hogy volt-e variálva, vagy sem. fejlődik a világ... :P
Endre06 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 De ez már digitális. Beviszem egy Opel szakszervizbe, és 7ezer forintért, átnézik az autót. Még a bugyogójából is kifordítják. Akkor azonnal kiírja hogy babráltak a km-rel....vagy nem? Ha ez igaz, akkor minek machinál a km-rel? Én szerelőm is azt mondta, hogy a digitálist gyorsabban át lehet állítani mint a tekerőst. Mondta a km-er órát 15ezer körül állítják át, a computerét amiről meg ellenőrizni lehet 50ezer körül, még raknak rá gyári blombát is. :D
hakapeszimaki Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Kamu. Képzeld el, ha kiírná a valós km állást, ki vállalná át tőle a hitelt? :D :P De ha sokat állt napon, akkor előfordulhat amiatt is. A vivaróban is 139eKm van, de közelében sincs a kormány kopottsága ehhez. :P Láttam első gazdás Zafirát 30ekm-rel,amin szétfoszlott a bőrkormány. Mondjuk azon 25ekm-nél elfingott a turbó is. :D Orvos tulaj volt (tényleg),teljesen normálisan használta,de meg kellett bőröztetnie a kormányt eladás előtt,mert senki nem hitte el,hogy a km valós. :D
Alex0403 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Szerinted mindenki elviszi ilyen szervíz átvizsgálásra? :D Ez magyarország, itt mindent lehet!! :D Van egy haverom (szerelő) annak van ilyen digitális cucca, és úgy megcsinálják, hogy azt ki sem lehet deríteni, hogy volt-e variálva, vagy sem. fejlődik a világ... :P Hát ha másfél-két milliót kifizetek egy kocsiért, akkor elviszem....de ahogy olvasom, lehet hogy semmi értelem. :D :P Én szerelőm is azt mondta, hogy a digitálist gyorsabban át lehet állítani mint a tekerőst. Mondta a km-er órát 15ezer körül állítják át, a computerét amiről meg ellenőrizni lehet 50ezer körül, még raknak rá gyári blombát is. :) Mocskos undorító Magyarország!!! Másról se szól a magyarok élete, mint hogy hogyan bacca át a másikat, hogyan tudjon kivenni a zsebéből még több pénzt, és hogyan tudjon rátaposni a kisemberre! És hogy ezzel mennyi keserűséget, gondot okoz a másiknak??? Ki nem szarik rá, lényeg hogy neki több legyen!! A km variálás sehol nem divat a világba!!! Csak itt nálunk. Nagyon remélem hogy nem sokára elrendeződnek a papírjaim, és újra kijutok Németországba, és elfelejtem örökre , ezt a lepratelep országot!! :D
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Hát ha másfél-két milliót kifizetek egy kocsiért, akkor elviszem....de ahogy olvasom, lehet hogy semmi értelem. :) :P Mocskos undorító Magyarország!!! Másról se szól a magyarok élete, mint hogy hogyan bacca át a másikat, hogyan tudjon kivenni a zsebéből még több pénzt, és hogyan tudjon rátaposni a kisemberre! És hogy ezzel mennyi keserűséget, gondot okoz a másiknak??? Ki nem szarik rá, lényeg hogy neki több legyen!! A km variálás sehol nem divat a világba!!! Csak itt nálunk. Nagyon remélem hogy nem sokára elrendeződnek a papírjaim, és újra kijutok Németországba, és elfelejtem örökre , ezt a lepratelep országot!! :P Mondjuk kell hozzá egy kellően fogyatékos nép is, akiknek ezek az igényeik. Egy jóbarátom kollégája 1 évig árulta az astráját, 360ezer körüllel. Nagyon szépen rendbe lett téve pár hónappal előtte, de a melóhelyén adtak neki új cégest, akkor meg minek tartson fönt autót alapon, föltette eladóra. Nem egész 1 év alatt ketten jöttek el megnézni, ők is közölték, hogy ez a baja az a baja, hát érezni már rajta, hogy öreg autó ez már, meg sokat is futott, meg zörög is, meg mittomén. Ő megmondta, hogy nem fogja játék pénzért eladni, költött ő rá annyit, hogy elálljon a garázsban egy darabig. Megbeszéltük hogy hazafelé beugrok hozzá. Visszatettem 140-re (igen majd megrohadok, ha ráérek...) és egy héten belül elvitték. Még meg is dicsérték, milyen csöndes, milyen újszerű, és hogy biztos hogy vigyáztak rá... Ha a sok f.sznak ez kell, persze hogy minden vissza van tekerve. Inkább megveszi a 2 bontószökevényből összehegesztett romot mert 100-al kevesebbet mutat, mint azt a pofás gépet amibe bele se tud kötni, mert ez már sokat futott... Hát b.sszák is meg. Meg is érdemli aki óra alapján vesz autót :D Itt a sok marha komolyan veszi azt, hogy a 15-16 éves autók 70 %-a 160 ezer körül futott, tehát a nagyrészükkel évi 10.000 km-t mentek. Aztán miután megveszi, beletesz évi 40-et... :D Lehet hogy ahol normális vevők vannak, ott nem kell tekergetni? :D Mintha egy új autót nem lehetne gallyra tenni 60ezer alatt... Hülyeség az egész. Miért van az, hogy az ismeretségi köröm nagyrésze, még most is tud, olyan, 3-400 ezer km-es 10-15 éves autókat venni amibe beleül, és megy vele? Netalántán találkozókra, kiállításokra viszi, mert van olyan állapotban... :D
Alex0403 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Mondjuk kell hozzá egy kellően fogyatékos nép is, akiknek ezek az igényeik. Egy jóbarátom kollégája 1 évig árulta az astráját, 360ezer körüllel. Nagyon szépen rendbe lett téve pár hónappal előtte, de a melóhelyén adtak neki új cégest, akkor meg minek tartson fönt autót alapon, föltette eladóra. Nem egész 1 év alatt ketten jöttek el megnézni, ők is közölték, hogy ez a baja az a baja, hát érezni már rajta, hogy öreg autó ez már, meg sokat is futott, meg zörög is, meg mittomén. Ő megmondta, hogy nem fogja játék pénzért eladni, költött ő rá annyit, hogy elálljon a garázsban egy darabig. Megbeszéltük hogy hazafelé beugrok hozzá. Visszatettem 140-re (igen majd megrohadok, ha ráérek...) és egy héten belül elvitték. Még meg is dicsérték, milyen csöndes, milyen újszerű, és hogy biztos hogy vigyáztak rá... Ha a sok f.sznak ez kell, persze hogy minden vissza van tekerve. Inkább megveszi a 2 bontószökevényből összehegesztett romot mert 100-al kevesebbet mutat, mint azt a pofás gépet amibe bele se tud kötni, mert ez már sokat futott... Hát b.sszák is meg. Meg is érdemli aki óra alapján vesz autót :P Itt a sok marha komolyan veszi azt, hogy a 15-16 éves autók 70 %-a 160 ezer körül futott, tehát a nagyrészükkel évi 10.000 km-t mentek. Aztán miután megveszi, beletesz évi 40-et... :P Lehet hogy ahol normális vevők vannak, ott nem kell tekergetni? :D Mintha egy új autót nem lehetne gallyra tenni 60ezer alatt... Hülyeség az egész. Miért van az, hogy az ismeretségi köröm nagyrésze, még most is tud, olyan, 3-400 ezer km-es 10-15 éves autókat venni amibe beleül, és megy vele? Netalántán találkozókra, kiállításokra viszi, mert van olyan állapotban... :D Igazad van maximálisan! :D
hakapeszimaki Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Mondjuk kell hozzá egy kellően fogyatékos nép is, akiknek ezek az igényeik. Egy jóbarátom kollégája 1 évig árulta az astráját, 360ezer körüllel. Nagyon szépen rendbe lett téve pár hónappal előtte, de a melóhelyén adtak neki új cégest, akkor meg minek tartson fönt autót alapon, föltette eladóra. Nem egész 1 év alatt ketten jöttek el megnézni, ők is közölték, hogy ez a baja az a baja, hát érezni már rajta, hogy öreg autó ez már, meg sokat is futott, meg zörög is, meg mittomén. Ő megmondta, hogy nem fogja játék pénzért eladni, költött ő rá annyit, hogy elálljon a garázsban egy darabig. Megbeszéltük hogy hazafelé beugrok hozzá. Visszatettem 140-re (igen majd megrohadok, ha ráérek...) és egy héten belül elvitték. Itthon nincs is vagy elromlik a kettes a számláló elején. :D A stift ezért nagyszerű autó,mert csak ötszámjegyű a számláló.
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Itthon nincs is vagy elromlik a kettes a számláló elején. :P A stift ezért nagyszerű autó,mert csak ötszámjegyű a számláló. :D jah... az 100ezrenként nullázza magát, 2 évente új autó... (az enyém biztos kűűfődi, kettes is volt benne, meg még 3-as is :P )
RickJames Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 kézrátételes tesztelés is megvolt a termosztátot illetően, ma/holnap cseréli a szerelő :D most már csak azt kéne kideríteni, hogy itt miért köpi be a benzint. amúgy mi okozhatja azt, hogy hajnalban nehezen indul a kocsi? az akksim egy hónapos. jaj, egy epic story: tegnap le akartam spriccelni a hátsó szélvédőt, nyomom a kart, hallom a zúgást, folyadék sehol.. félperc múlva a jobb hátsó ülésre elkezdett folyni a tetőből :P facepalm játszott is ^^
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 kézrátételes tesztelés is megvolt a termosztátot illetően, ma/holnap cseréli a szerelő :P most már csak azt kéne kideríteni, hogy itt miért köpi be a benzint. amúgy mi okozhatja azt, hogy hajnalban nehezen indul a kocsi? az akksim egy hónapos. jaj, egy epic story: tegnap le akartam spriccelni a hátsó szélvédőt, nyomom a kart, hallom a zúgást, folyadék sehol.. félperc múlva a jobb hátsó ülésre elkezdett folyni a tetőből :D facepalm játszott is ^^ Jobb oldali átvezető csőnél szokott eltörni a cső, a csomiajtó nyitás-csukás-mozgástól. Tetőkárpitot szárítsd ki rendesen, mert ha megázik, bajok lesznek :D Nem vagyok benzines, de ha jól rémlik, ha gyújtást adsz, akkor elkezd dolgozni az AC. Kicsit várjál gyújtáson, hátha csak visszaengedi a benzint, és pár másodpercgyújtáson várás után indítózz. :P
spzoli Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 kézrátételes tesztelés is megvolt a termosztátot illetően, ma/holnap cseréli a szerelő :P most már csak azt kéne kideríteni, hogy itt miért köpi be a benzint. amúgy mi okozhatja azt, hogy hajnalban nehezen indul a kocsi? az akksim egy hónapos. jaj, egy epic story: tegnap le akartam spriccelni a hátsó szélvédőt, nyomom a kart, hallom a zúgást, folyadék sehol.. félperc múlva a jobb hátsó ülésre elkezdett folyni a tetőből :D facepalm játszott is ^^ Jobb oldali átvezető csőnél szokott eltörni a cső, a csomiajtó nyitás-csukás-mozgástól. Tetőkárpitot szárítsd ki rendesen, mert ha megázik, bajok lesznek :D Nem vagyok benzines, de ha jól rémlik, ha gyújtást adsz, akkor elkezd dolgozni az AC. Kicsit várjál gyújtáson, hátha csak visszaengedi a benzint, és pár másodpercgyújtáson várás után indítózz. :P Indítózásra tol az ac. Csavard le a kis fekete kupakot, alatta van egy tűszelep. Lehet, hogy elfáradt. Nekem anno rendesen hugyozott onnan. :D
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Indítózásra tol az ac. Csavard le a kis fekete kupakot, alatta van egy tűszelep. Lehet, hogy elfáradt. Nekem anno rendesen hugyozott onnan. :P Akkó' cumi, de legalább "izzítani" nem kell :D
spzoli Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Akkó' cumi, de legalább "izzítani" nem kell :D Az előbb jöttem hazafelé, bekóstolt egy szép 1 816V (tényleg így volt felragasztva)króóóómfeliratos astra caravan. Mondjuk az elején azt hitte jól megy a szarja. :P
Sabre Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Mondjuk kell hozzá egy kellően fogyatékos nép is, akiknek ezek az igényeik. Ez egy jó leírás: http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/1...-vasarlo_hulye/
Marek Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 sziasztok! kipugósor tömítést cseréltem és egy helyen a csavar a leömlőé eltört de úgy hogy kiesett. tettem bele egy tőcsavart becsavartam rendesen, beindítottam a kocsit és mintha vmi néha hozzáérne valamihez. hosszabb csavart tudok bele tenni mint ami belevaló?
megadave Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Megadave! Észrevettelek tegnap a Trafónál csak már későn. :P :D Tegnap már felraktam a téli kerekeket. :D Nincs kedvem majd hidegben szerelni. :P Vagy asszony szólt anyósülésről, hogy: "nézd, hogy integet az a marha!" :D :D
zotya975 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 sziasztok! kipugósor tömítést cseréltem és egy helyen a csavar a leömlőé eltört de úgy hogy kiesett. tettem bele egy tőcsavart becsavartam rendesen, beindítottam a kocsit és mintha vmi néha hozzáérne valamihez. hosszabb csavart tudok bele tenni mint ami belevaló? Hát szerintem az zsákfurat, mi értelme lenne, ha bent nyílna valahova?
Dáwid Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Az előbb jöttem hazafelé, bekóstolt egy szép 1 816V (tényleg így volt felragasztva)króóóómfeliratos astra caravan. Mondjuk az elején azt hitte jól megy a szarja. :P :D :P Én is letapiztam a hűtőt, csak úgy, mert unatkoztam :D
spzoli Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 :D :P Én is letapiztam a hűtőt, csak úgy, mert unatkoztam :P Én ilyet játszottam pár napja. Hűtőt is kivettem, átmostam. Most elég újszerű a tartály kinézete. :D
Recommended Posts