Korkki Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Hát ezt sajna nem tudom, nekem még nem kellett cserélni, nem tudom hogy melyik márka a gyári, talán valaki....? mindenképpen köszönöm azért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 mindenképpen köszönöm azért! :D Nincs mit. De ha menet közben lenyomod úgy 5 másodpercre a TID-két gombját és nem írja ki a pillanatnyi sebességet 53Km/h-ig az is bowdenszakadásra utal, és akkor lehet váratlan leállásra számítani pölö üresben guruláskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 A jeladó kitekerése maga a légtelenítés. Az a legmagasabb nyitható pontja a rendszernek, ezért szokták ott légteleníteni. 10Nm meg azt jelenti hogy ne tépd szét, csak érzéssel húzd meg. Senki nem fogja lemérni utánad, hogy 9-el, vagy 11-el húztad -e meg :D :P Énem tom én még sohasem légtelenítettem és eddig még jó volt mindíg lehet hogy kellet volna ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Énem tom én még sohasem légtelenítettem és eddig még jó volt mindíg lehet hogy kellet volna ? Nem kell ha nincs baja amúgy, ha ott légbubi van akkor a műszeregység hőfokmérője amúgy is nagyon fals értéket mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Nem kell ha nincs baja amúgy, ha ott légbubi van akkor a műszeregység hőfokmérője amúgy is nagyon fals értéket mutat. Nekem akkor meg se mozdult a mutató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Énem tom én még sohasem légtelenítettem és eddig még jó volt mindíg lehet hogy kellet volna ? Én se szoktam, de így is lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Én se szoktam, de így is lehet :D Mert a tied lelégteleníti saját magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Üdv! :P Na reggeli indulás előtt kb 5 percig ( sajna ennyi időm volt :D ) alapjáraton hagytam a motort, és közbe taperoltam a hűtőt de semmi langyosodás, melegedés... Hazafelé most 10.30kor 6 percig ugyanúgy semmi, persze mikor hazaértem már jó meleg volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Üdv! :P Na reggeli indulás előtt kb 5 percig ( sajna ennyi időm volt :P ) alapjáraton hagytam a motort, és közbe taperoltam a hűtőt de semmi langyosodás, melegedés... Hazafelé most 10.30kor 6 percig ugyanúgy semmi, persze mikor hazaértem már jó meleg volt... Akkor a termosztát szépen teszi a dolgát! :D Maradt a vízhőfok jeladó cseréje. Egy ilyenben mi kerül 100.000-be? Még a magyar papírok sem érnek ennyit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Akkor a termosztát szépen teszi a dolgát! :P Maradt a vízhőfok jeladó cseréje. Egy ilyenben mi kerül 100.000-be? Még a magyar papírok sem érnek ennyit. :D Mivel itthon 500ért dolgozó lány mák és utánajárás kell,hogy vegyél egy épeszű caravánt (főleg fiatalt),viszont kint kapsz szervizkönyvest 340ért. Így azt mondom megérnek a papírok 100at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Na és most hogy megcsináltam a hűtővíz procedúrát, kiszedtem a jeladót és letisztítottam, volt rajta egy kis lerakódás... Járattam most kb 10 percig, olyan 6-7 percig semmi, aztán a következő tapinál már jó meleg...szóval...húhhh Na megyek beméretem a szerelőmmel... Az hagyján, hogy mi kerül rajta 100.000-be De még műszaki is van rajta! :D az Egyéb Információ is kicsit vicces jelen állapotában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Na és most hogy megcsináltam a hűtővíz procedúrát, kiszedtem a jeladót és letisztítottam, volt rajta egy kis lerakódás... Járattam most kb 10 percig, olyan 6-7 percig semmi, aztán a következő tapinál már jó meleg...szóval...húhhh Az hagyján, hogy mi kerül rajta 100.000-be De még műszaki is van rajta! :D az Egyéb Információ is kicsit vicces jelen állapotában... Az szuper, akkor a termosztátod nem kell bántani! :D Valami számok nem voltak a jeladón? Abból lehet meg lehetne állapítani, hogy melyik fajta. :D Szerintem egyértelműen arra a célra szánja eladni... (külföldi papírosnak alap). De ennyiért?? :P hiába jól felszerelt, szétégett abba minden... :D Mivel itthon 500ért dolgozó lány mák és utánajárás kell,hogy vegyél egy épeszű caravánt (főleg fiatalt),viszont kint kapsz szervizkönyvest 340ért. Így azt mondom megérnek a papírok 100at. Persze, így igen, de eredetiségvizsga, stb? Még saját részre csak-csak, de megvenni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Mivel itthon 500ért dolgozó lány mák és utánajárás kell,hogy vegyél egy épeszű caravánt (főleg fiatalt),viszont kint kapsz szervizkönyvest 340ért. Így azt mondom megérnek a papírok 100at. Ez drága :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Az szuper, akkor a termosztátod nem kell bántani! :D Valami számok nem voltak a jeladón? Abból lehet meg lehetne állapítani, hogy melyik fajta. :P Na persze, hogy azt nem néztem meg.... :D...most megyek magamra csukom a motorháztetőt... Innen nézve a második és az utolsó közül valamelyik, ilyen rezes kinézetű volt a vége Életem első hűtővíz majdnem csere, sikerült :D -15ből csináltam -36-ot most mérettem be, mehet a kicsike a télbe. ...és akkor a következő technikai kérdés a képen látható gumicsőnek van -e esetleg konkrét neve? Mert azt is cserélnem kell, el van repedve, aztán onnan az az olajszivárgás.... :P A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Na persze, hogy azt nem néztem meg.... :D...most megyek magamra csukom a motorháztetőt... Innen nézve a második és az utolsó közül valamelyik, ilyen rezes kinézetű volt a vége Életem első hűtővíz majdnem csere, sikerült :P -15ből csináltam -36-ot most mérettem be, mehet a kicsike a télbe. ...és akkor a következő technikai kérdés a képen látható gumicsőnek van -e esetleg konkrét neve? Mert azt is cserélnem kell, el van repedve, aztán onnan az az olajszivárgás.... :P Aha, kartergázt felvezető cső...igazából bármilyen olajálló csővel pótolhatod ha meg tudod hajlítani ilyen kis ívben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Na persze, hogy azt nem néztem meg.... :D...most megyek magamra csukom a motorháztetőt... Innen nézve a második és az utolsó közül valamelyik, ilyen rezes kinézetű volt a vége Életem első hűtővíz majdnem csere, sikerült :P -15ből csináltam -36-ot most mérettem be, mehet a kicsike a télbe. ...és akkor a következő technikai kérdés a képen látható gumicsőnek van -e esetleg konkrét neve? Mert azt is cserélnem kell, el van repedve, aztán onnan az az olajszivárgás.... :P http://kepfeltoltes.hu/thumb/111014/IMG201...ltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu 480Ft nagyjából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Köszönöm uraim! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Megint "örülhetünk"... :D 30%-kal drágul majd a kötelező jövőre...beleépítik a balesetadót, ami a kgfb 30%-a... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Megint "örülhetünk"... :P 30%-kal drágul majd a kötelező jövőre...beleépítik a balesetadót, ami a kgfb 30%-a... :P Nem csak az fizeti aki okozott balesetet? :D Vagy hogy lesz ez? Szerk: Mindenki fizeti,de akor f*szé hívják baleseti adónak... személyautóknál évi 7200ft lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Nem csak az fizeti aki okozott balesetet? :D Vagy hogy lesz ez? Ezt már megszoktuk, az autós itt a legnagyobb bűnöző. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Ezt már megszoktuk, az autós itt a legnagyobb bűnöző. :P De ezt sem értem amikor azt mondják,hogy "autós",mintha az egy külön kaszt lenne,igazi kiváltság! :D Mié vazze ő mivel közlekedik (politikus)??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 De ezt sem értem amikor azt mondják,hogy "autós",mintha az egy külön kaszt lenne,igazi kiváltság! :D Mié vazze ő mivel közlekedik (politikus)??? Ő nem közlekedik, mert nincs autója. (vagy csak egy utánfutója van szegénynek... :P ) Csak ez a szemét nép vett neki egy vagon A8-at, hogy rángassák őt ide-oda. Szegény csak BKV-zni szeretne, mert mint olvasható a villamoson is, nekik ez is ingyen van, de hát hamár egyszer a sok adozó droid belekényszeríti az ajudiba, ő nem tud mit tenni. Illetve de, akaszt rá gyorsan pár-százezerért blokkolót, hogy spóroljanak. (nekünk, mert valószínűleg ha bünti lenne, azt is mi fizetnénk...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 De ezt sem értem amikor azt mondják,hogy "autós",mintha az egy külön kaszt lenne,igazi kiváltság! :D Mié vazze ő mivel közlekedik (politikus)??? A Te (Mi) pénzeden viszik szolgálati autóval :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 És még az átírási illeték is emelkedik. "Az autók átírási illetéke gyökeresen átalakul. Jelenleg henger-köbcentiméterenként 18 forint az illeték, amely 1.890 köbcenti után ugrik 24 forintra. Az illetéktörvény módosítása a motor teljesítményétől és a kocsi korától teszi függővé az illetéket. Például jelenleg egy 6 éves 1.300 köbcentiméteres 80 kilowatt teljesítményű kocsi átírási illetéke 23.400 forint, januártól viszont 48.000 forint lesz." Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Csak ez a szemét nép vett neki egy vagon A8-at, hogy rángassák őt ide-oda. De van olyan politikus akinek nem volt elég az A8-as audi se. Ő S8-ast vett a mi pénzünkön, mondván, hogy a legmegbízhatóbb, és legbiztonságosabb autóval kell neki járni, mert sokat utazik. Aztán amikor már ezt az ügyet nagyon megbolygatta a sajtó és a média, akkor vett saját pénzből magának egy autót. És érdekes módon, amikor már saját pénzből vette az autót, akkor már biztonságos, és megbízható volt a használt A6-os audi is. Amíg a mi pénzünkből ment, addig csak az S8-as volt jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts