zozo astra1.6 16v Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Hát akkor 1000Ft-ért nem kínlódok én se. Bemegyek egy szervízbe és megnézetem, az legalább nem 90%-os. Kiváncsi leszek,hogy majd mennyiért állítják be!ha tényleg 1000 akkor szerintem én is beállíttatom! Csak nekem asszem a bal fényszórónak mozog a belseje!Égővel mindennel együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Ez igaz, hogy a házilag beállítást kérdeztem. Nem gondoltam, hogy ennyiért beállítják. Mert már lassan egy szervízbe bemész és megkérdezed az időt, azért is pénzt kérnek. :D Sajna ez így van. :P Csak figyelj oda mit csinálnak, mert én jártam úgy hogy mire hazaértem a dróton lógott az indexem. A szaki kitekerte, mert nem találta az állítócsavart. :D És ez is. :D Csak még jócskán fizetsz is érte. :D Egyszer a Wartburgon a műszakinál állította be nekem a vizsgabiztos. :D az utolsó aknára amikor ráálltunk, pont előtte az ajtón vannak felfestve a jelek, nah ahhoz állította be, utána átment a műszakin, csak éjjel mindenki villogott nekem. :P :) :D Lejjebb kellett tekerjem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Csak figyelj oda mit csinálnak, mert én jártam úgy hogy mire hazaértem a dróton lógott az indexem. A szaki kitekerte, mert nem találta az állítócsavart. :D Komoly egy szakember lehetett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 http://auto-motor.teszvesz.hu/alkatresz_fe...1479792386.html Ha jol emlékszem páran kerestetek ilyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 http://auto-motor.teszvesz.hu/alkatresz_fe...1479792386.html Ha jol emlékszem páran kerestetek ilyet :P Ha valaki vesz ilyet akkor majd mondja meg hogy kihúzva fekete-e vagy króm? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Kellene egy kis segítség aki ért hozzá. Namármost van két led csövem amit kaptam régebben írtam hogy szobába szeretném. Elvileg kapcsolható meg villog meg külön kapcsolható mit csináljon. De az a kis doboza nincs meg. Csak a cső meg a vezeték. 6szálas a vezetéke 1piros gondolom az a pozitív a többi 5 meg hogy milyen sorrendbe égjen. A kérdésem az lenne hogy ez most 12V-os lehet vagy lehet csak 6V-os mert egyik ismerős mondta hogy lehet a doboz által csak 6V. Vagy próbáljam ki állítható adapterrel 6-oson meg ha nem világít túlságosan akkor 12V-n? Azt akkor úgy lehetne hogy piros külön, a többit meg összeforrasztani egy szálra. Adaptert azt milyet kellene hozzá? mármint amper hogy 500vagy 1200Ah-t? vagy ha pl minimálisat vesz fel az ampert majd beosztja magának az 500-ast vagy nagyobbat kellene? Ezt a 6 vagy 12V-st esetleg fényképezés alapján el lehet dönteni? máhogy egyik cső vége el van törve és ki tudom húzni bellőle a csíkot esetleg az ellenállásokból vagy mi az abból következtetni tudtok? Vagy mivel autó külső neon csöve ezért csak 12V-nek kéne hogy legyen? :D Kicsit hosszú lett de ha tudtok majd segítsetek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Ha valaki vesz ilyet akkor majd mondja meg hogy kihúzva fekete-e vagy króm? :D Nekem villanyos van, de írtam egy általános kérdést a termékhez, és ott azt a választ kaptam, hogy fekete színű! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nekem villanyos van, de írtam egy általános kérdést a termékhez, és ott azt a választ kaptam, hogy fekete színű! :P Jahh, addig le se tekertem. Nekem króm kellene, meg elvileg a fekete az rövidebb is. Ezzel is spóroltak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Jahh, addig le se tekertem. Nekem króm kellene, meg elvileg a fekete az rövidebb is. Ezzel is spóroltak. :D Hiába is tekerted volna, mert a te érdeklődésed után írtam oda a kérdést. Csak a te kedvedért.... Mert ugye nekem villanyos van, nekem nem kell! :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Hiába is tekerted volna, mert a te érdeklődésed után írtam oda a kérdést. Csak a te kedvedért.... Mert ugye nekem villanyos van, nekem nem kell! :P :P :D Jaaa akkor köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Sajna 4 év után megint megadta magát a hátsó dobom. További elkeserítő tény, hogy az olajcsere után 6000 km-rel több mint fél liter olajat kellett utánaöltenem, hogy felső nívón legyen. Sajna ez már a közelgő vég szele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Sajna 4 év után megint megadta magát a hátsó dobom. További elkeserítő tény, hogy az olajcsere után 6000 km-rel több mint fél liter olajat kellett utánaöltenem, hogy felső nívón legyen. Sajna ez már a közelgő vég szele. Akarodmondani "NE-t bele!!!" ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Sajna 4 év után megint megadta magát a hátsó dobom. További elkeserítő tény, hogy az olajcsere után 6000 km-rel több mint fél liter olajat kellett utánaöltenem, hogy felső nívón legyen. Sajna ez már a közelgő vég szele. Szerintem ez nem olyan vészes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Jahh, addig le se tekertem. Nekem króm kellene, meg elvileg a fekete az rövidebb is. Ezzel is spóroltak. :D Meg a benne lévő anyaggal is. Igazi utángyártott a minősége. 6000pénzért vételeztem egy gyárit az Opel szalonban. Van különbség a kettő között. Nem is kevés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 folyamat felforr a víz a kocsimban vettem termosztátot. a szerelő nézi azt mondja h termosztát majd lehuzza a csövet a kiegyenlítőről és mivel nem folyik a víz aztmondja vízpumpa! és ha zárva van a termosztát szerintem akkor se kering a víz?azért marad hideg a hűtő! szerintetek ebben van ráció? 3 hónapja cseréltünk vezérlést vízpumpával! ti vennétek vízpumpát vagy keresnétek 1 másik szerelőt? ugyan ilyen astrája van a srácnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 folyamat felforr a víz a kocsimban vettem termosztátot. a szerelő nézi azt mondja h termosztát majd lehuzza a csövet a kiegyenlítőről és mivel nem folyik a víz aztmondja vízpumpa! és ha zárva van a termosztát szerintem akkor se kering a víz?azért marad hideg a hűtő! szerintetek ebben van ráció? 3 hónapja cseréltünk vezérlést vízpumpával! ti vennétek vízpumpát vagy keresnétek 1 másik szerelőt? ugyan ilyen astrája van a srácnak! Akkor is kering a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Akkor is kering a víz. komolyan? én ugy gondotam h a termosztát zárva van akkor nem megy körbe a víz! akkor gondolod 1000km alatt meg adta magát a vízpumpa? és nem beszél félre a szerelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 komolyan? én ugy gondotam h a termosztát zárva van akkor nem megy körbe a víz! akkor gondolod 1000km alatt meg adta magát a vízpumpa? Ha a termosztát zárva van, akkor nem megy a hűtőbe a víz, az teljesen mást jelent ám. :P Hűtése akkor is van, csak pl nem üzemmeleg a motor, és ezért nem nyit ki. (de attól még kering a víz, csak éppen a motorban) :D 1000 km alatt, érdekes, milyet vettél bele? :D Műanyag, vagy bronz lapátosat? (Milyen fajtát?) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 ahhhha mostmár minden világos akkor komolyan igy meg lehet állapítani h berottyant a vízpumpa h a kiegyenlítönél nem bugyog a víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Honnan tudjuk, hogy VDO-s vagy sem a km óránk? (ránézésre gondolok, hogy a mutató hogyan áll, vagy valami ilyesmi...) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Ha a termosztát zárva van, akkor nem megy a hűtőbe a víz, az teljesen mást jelent ám. :P Hűtése akkor is van, csak pl nem üzemmeleg a motor, és ezért nem nyit ki. (de attól még kering a víz, csak éppen a motorban) :D 1000 km alatt, érdekes, milyet vettél bele? :D Műanyag, vagy bronz lapátosat? (Milyen fajtát?) :P Aha két vízkör van egyik csak a motorban, radiátorban járatja a vizet a másik meg a termosztát nyitása után a hűtőben is. De egy hibás termosztátot egy szerelőnek ki kellene tudni szűrnie... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 continental vezérmű készletet vettem. de tuti h nem müanyag lapátos volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Aha két vízkör van egyik csak a motorban, radiátorban járatja a vizet a másik meg a termosztát nyitása után a hűtőben is. De egy hibás termosztátot egy szerelőnek ki kellene tudni szűrnie... A kézrátevéses módszerrel, ha mással nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Honnan tudjuk, hogy VDO-s vagy sem a km óránk? (ránézésre gondolok, hogy a mutató hogyan áll, vagy valami ilyesmi...) :D Innen: Látod a különbséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Innen: http://pics.coldline.hu/pics/351280-20111003-sue4w0.jpg Látod a különbséget? Köszi szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts