Dáwid Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Oszt szőnyeged van már? :D És milyen lett a kormány? Nincs, még mindig lemezen vagyok, a kormány viszont azóta is gjyó :D Mondjuk azért volt akkora küzdés vele, hogy rá is rúgnék, ha nem lenne jó :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Nincs nekem ilyesmi, csak ahogy nézegettem a bc-ket egyszercsak belebotlottam, és nem tudtam, hogy micsoda. :lol: Köszi a felvilágosítást! :D Ha már fogyasztást nem fog tudni mérni a BC-d, ezt legalább tudnád használni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Ha már fogyasztást nem fog tudni mérni a BC-d, ezt legalább tudnád használni :D Csak dísznek tenném be, jól mutatna. :P Milyen funkciókat tudna mutatni dízelbe? idő hőfok gyári rádióval kiírás (csak gyárinál) dátum kb ennyi igaz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Csak dísznek tenném be, jól mutatna. :D Milyen funkciókat tudna mutatni dízelbe? idő hőfok gyári rádióval kiírás (csak gyárinál) dátum kb ennyi igaz? :P Dátumot a BC nem mutat. :P Átlagsebességet viszont még mutatna neked. És a stopper is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Dátumot a BC nem mutat. :P Átlagsebességet viszont még mutatna neked. És a stopper is. :D pedig a dátum jó dolog, de sebaj... átlagsebességet? az órától veszi a jelet hozzá? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 :D pedig a dátum jó dolog, de sebaj... átlagsebességet? az órától veszi a jelet hozzá? :P Igen, már ha jeladós az órád. Plusz tudná még figyelni az izzókat azzal a kis plusz dobozzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Igen, már ha jeladós az órád. Plusz tudná még figyelni az izzókat azzal a kis plusz dobozzal. Elvileg van benne. (a TId 00-t mutat, ha a két gombot benyomom egyszerre...) :D Az alsó van benne! Az a kis plusz doboz mennyibe kerül kb? :P Bekötése bonyolult? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Elvileg van benne. (a TId 00-t mutat, ha a két gombot benyomom egyszerre...) :D Az alsó van benne! Az a kis plusz doboz mennyibe kerül kb? :P Bekötése bonyolult? :P Nem bonyolult, csak inkább időigényes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Én még mindig nem látom, azt a sort ahol ezt írtam de lehet kötözködni, mondom nálam az, ha jól megy valami kb 300LE fele kezdődik. Nem ilyen 1.4 eknél. :P De kötözködhetünk . :D Mellesleg a C20Ne ugyan úgy nem megy jól mint a te 190es mercid csak kicsit jobban mennek mint az átlag kocsik ennyi. :D Ne fárasszuk egymást kérlek kösz. Mellesleg majd visszatérünk erre a témára ha neked lesz egy C20NE corsád vagy ennél jobb. Szerintem addig nem igen tudsz nagyon véleményt alkot amíg nincs ilyened és nem vezettél ilyet. Mellesleg a béna C20NE motor a 190es mercidre kb 2mp-et ver 0-100ig de sebaj. :P Érdeklődve figyelem meddig gyorsul még a c20ne corsa. Most tartunk 8mp 0-100nál. :D Gyári c20ne hogyan tudna ennyit,amikor a 150nm-t és 109lovat tudó (mellesleg sportosra hangolt nem pedig lakókocsihúzásra) x16xe gsi 10mp 100ra? :D Kettő között van 6ló és 20nm...gyári adatok,nem 200.000km és húsz év múlva. Corsában soha nem lesz az enyém ennél erősebb,egész egyszerűen mert nem erre való. Hát bizony nem vezettem c20ne corsát, 150kgval nehezebb vectrában igen,de állítólag ez egész más menetteljesítményekkel bír,szinte megtáltosodik a corsa orrában,legalábbis a korzások ezzel nyugtatják magukat. De téged sem értelek,hogy miért éri meg a 82lóból 110-re váltani nem kevés munkából, pénzből. Na mind1 nem az én bajom,csak kíváncsi voltam a logikára..de mintha te sem vezettél volna még c20ne corsát,csak olvastad és hallottad,hogy nagykirály... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Érdeklődve figyelem meddig gyorsul még a c20ne corsa. Most tartunk 8mp 0-100nál. :P Gyári c20ne hogyan tudna ennyit,amikor a 150nm-t és 109lovat tudó (mellesleg sportosra hangolt nem pedig lakókocsihúzásra) x16xe gsi 10mp 100ra? :D Kettő között van 6ló és 20nm...gyári adatok,nem 200.000km és húsz év múlva. Corsában soha nem lesz az enyém ennél erősebb,egész egyszerűen mert nem erre való. Hát bizony nem vezettem c20ne corsát, 150kgval nehezebb vectrában igen,de állítólag ez egész más menetteljesítményekkel bír,szinte megtáltosodik a corsa orrában,legalábbis a korzások ezzel nyugtatják magukat. De téged sem értelek,hogy miért éri meg a 82lóból 110-re váltani nem kevés munkából, pénzből. Na mind1 nem az én bajom,csak kíváncsi voltam a logikára.. Te jó ég. Mellesleg nem sok közöd van hozzá mit miért éri meg és mennyi pénzbe kerül ugyanis én se turkáltam a zsebedbe. De ha ezt megnyugtat akkor a C14SE motor már egy ideje nincs a topon ennyi. Nem értem mit fárasztasz engem evvel a témával engem és másikat is folyamat itt. Nem izgat elsőre próbálj ki egy ilyet nem fogom már fárasztani magam. Kezdem brutálisan unni ezt a témát, te lapátoltál bele csomó pénzt egy C16NZbe aztán itt osztasz ne vicceljünk már. Egy a lényeg a te corsád és mercid mindennél és mindenkinél jobb és jobban megy. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Te jó ég. Mellesleg nem sok közöd van hozzá mit miért éri meg és mennyi pénzbe kerül ugyanis én se turkáltam a zsebedbe. De ha ezt megnyugtat akkor a C14SE motor már egy ideje nincs a topon ennyi. Nem értem mit fárasztasz engem evvel a témával engem és másikat is folyamat itt. Nem izgat elsőre próbálj ki egy ilyet nem fogom már fárasztani magam. Kezdem brutálisan unni ezt a témát, te lapátoltál bele csomó pénzt egy C16NZbe aztán itt osztasz ne vicceljünk már. Egy a lényeg a te corsád és mercid mindennél és mindenkinél jobb és jobban megy. :D Téged csak olvasni szabad már rájöttem. Vagy azt sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Téged csak olvasni szabad már rájöttem. Vagy azt sem. Ez valahogy rád is igaz. :D Szóval ott a pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Mindkettőtökre igaz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Mindkettőtökre igaz! :P Rám nem? Akkor minden ok. :D (Nyert a 75 LE. Ide a Corsát... Úgyis frissen generálozott.... :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Rám nem? Akkor minden ok. :D (Nyert a 75 LE. Ide a Corsát... Úgyis frissen generálozott.... :P ) Most mit mondjak erre? Inkább semmit...de veled már legalább találkoztam személyesen is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Most mit mondjak erre? Inkább semmit...de veled már legalább találkoztam személyesen is. :D Az igazat. Akinek ilyen kék logója van, nem illik hazudni. Hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Helló cartársak valaki nem tudja véletlenül a bosch generátornak a csapágyszámát mert kicsit fura hangjavan és lehet ,hogy cserélnem kéne .Aválaszt előre is köszi . Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Téged csak olvasni szabad már rájöttem. Vagy azt sem. Mellesleg a C20Ne vectra gyorsulása 0-100ra 10,5MP akkor szerinted mennyi lehet egy C20NE 200-300KG-val könnyebb corsáé? Ha te ennyire okos vagy? Ja tudom most mindjárt jössz a dumával, ha beültetünk 2db 100 kilós embert akkor ugyan úgy gyorsul a corsa. :D GSI corsa 9,5MP C16SE akkor szerinted egy 20NMel több és 400 köbcentivel mennyi kell neki? Ne vicceljünk már sac per kb 8mp alatt kell ott lennie. XE corsa 7mp kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Mellesleg a C20Ne vectra gyorsulása 0-100ra 10,5MP akkor szerinted mennyi lehet egy C20NE 200-300KG-val könnyebb corsáé? Ha te ennyire okos vagy? Ja tudom most mindjárt jössz a dumával, ha beültetünk 2db 100 kilós embert akkor ugyan úgy gyorsul a corsa. :P GSI corsa 9,5MP C16SE akkor szerinted egy 20NMel több és 400 köbcentivel mennyi kell neki? Ne vicceljünk már sac per kb 8mp alatt kell ott lennie. XE corsa 7mp kb. Ha 1110kg egy vectra és 10.5,akkor a 860kg-os corsába átpakolod a c20ne-t az a hozzá való kipufogóval stb. közelebb lesz az 1tonnához,így 9mp re saccolom. Demó is ennyit írt,rákérdeztem. Igen tényleg az x16xe gsi-nek 9.5mp kell ami 109ló és 150nm. A cm3-nek mi köze van a gyorsuláshoz? :D c20xe corsát tudsz beszorítani 8mp alá,de inkább csak slick,semi-slick gumikkal megy ez biztosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Ha 1110kg egy vectra és 10.5,akkor a 860kg-os corsába átpakolod a c20ne-t az a hozzá való kipufogóval stb. közelebb lesz az 1tonnához,így 9mp re saccolom. Demó is ennyit írt,rákérdeztem. Igen tényleg az x16xe gsi-nek 9.5mp kell ami 109ló és 150nm. A cm3-nek mi köze van a gyorsuláshoz? :D c20xe corsát tudsz beszorítani 8mp alá,de inkább csak slick,semi-slick gumikkal megy ez biztosan. Látom megy a fejben versenyzés! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Látom megy a fejben versenyzés! :D jó lenne, de sajnos írásban is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Látom megy a fejben versenyzés! :D jó lenne, de sajnos írásban is... Össze kéne engedni őket. Előbb a pályán, aztán a ringben. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Ha 1110kg egy vectra és 10.5,akkor a 860kg-os corsába átpakolod a c20ne-t az a hozzá való kipufogóval stb. közelebb lesz az 1tonnához,így 9mp re saccolom. Demó is ennyit írt,rákérdeztem. Igen tényleg az x16xe gsi-nek 9.5mp kell ami 109ló és 150nm. A cm3-nek mi köze van a gyorsuláshoz? :D c20xe corsát tudsz beszorítani 8mp alá,de inkább csak slick,semi-slick gumikkal megy ez biztosan. Uhh ne mán tévedtem 1MPet apám, mellesleg te méregetsz stopperelt gyorsulást így kb az olyan pontos, hogy lehet ott mondjuk 7MP jön ki mert az óra is csal meg a stopper se pontos erre van gyorsulás mérő. Na mindegy a lényeg, hogy tűrhetően megy. Szívó oldali tágítással SEH vezérműtengellyel szerintem már lehet megvan 8MP akkor még lehet kipufogót bővíteni és chiptuningot tenni bele ezek az olcsóbb dolgok és máris elég jó lesz. De kit izgat. Viszont a GSInél jobban kell mennie szerintem 1-1.5el fixen jobbnak kell lennie. Én nézegettem XE-ket kb 7mp alatt vannak 100on természetesen ezek se pontos mérések szerintem demó gyorsulásmérővel mérte ezért vágja ennyire pontosan. Calibra gyári gyorsulás 0-100 10MP a súlya 1220KG a corsának 865 ami legyen 900 a nehezebb motor miatt. Erőteljesen 300 Kiló van köztük. Szerintem ez eredményezhet 2MP-et. Nem lényeg mert úgy is mi csak gondolatban tuningolunk :P Mondják ezt olyanok akik full gyári kocsival tolják. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 jó lenne, de sajnos írásban is... Asszem ez egy fórum,ahol szabadon leírhatják az emberek a gondolataikat. Nekem astra motorom van,szóval még off sem vagyok. :D Problem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Asszem ez egy fórum,ahol szabadon leírhatják az emberek a gondolataikat. Nekem astra motorom van,szóval még off sem vagyok. :P Problem? Nincs, csak éppen így úgysem fogjátok tudni eldönteni ki a gyorsabb, versenyezni kellene élőben is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts