aholy Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Kinyomod egy szeggel a műanyag védőből a vékony műanyag pöcköt, ezután lejön ez a védő burkolat! Alatta pedig ott az igazi biztosító, egy fém tengely, a végén egy biztosító gyűrűvel. Itt látszik, hogy mibe megy bele. Igen, jobban rádszorítja! Gyári megoldás, nem feltétlenül szükséges! Remélem a piros biztosítót belenyomtad a patron végébe, mert ha nem, akkor könnyen eldurranhat ám üresben is! :lol: a kis piros bigyót belenyomtam, az volt az első:lol: (az ilyen egyszerhasznalatos dolog?) köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 a kis piros bigyót belenyomtam, az volt az első:lol: (az ilyen egyszerhasznalatos dolog?) Persze! És ráadásul nem olcsó dolog... Ha a kis sárga lapocska kijön oldalról, akkor kuka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Valakinek még műbőr váltó- és kézifékszoknyát? 2700 ft. jaj, nekem! ezeket te csin, vagy írjak mailt a megadott címre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Valakinek még műbőr váltó- és kézifékszoknyát? 2700 ft. Bőr esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 jaj, nekem! ezeket te csin, vagy írjak mailt a megadott címre? Én csak megláttam a hírdetést, és elég olcsónak tűnt, de a képeken elég jónak tűnik a cucc. Főleg a fekete - piros cérnával... nekem is ilyet kell csináljon apám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Én csak megláttam a hírdetést, és elég olcsónak tűnt, de a képeken elég jónak tűnik a cucc. Főleg a fekete - piros cérnával... nekem is ilyet kell csináljon apám. :lol: Én tőle vettem nincs gondolom vele. Igaz nem igazi bőr de jobb mint amit előtte vettem 1500ért az 1 hónap alatt szétszakadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Persze! És ráadásul nem olcsó dolog... Ha a kis sárga lapocska kijön oldalról, akkor kuka! Az enyém is igy néz ki. :lol: Műszaki előtt vághatom le a sárga fület. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Csatlakozom.....83 óta van motorra, 85-től autóra jogsim. Volt olyan évem, amikor 60.000 km-et toltam le. Most is megyek átlag havi 2000-et sajáttal, cégessel vegyesen. Ha valaki azt mondaná 60 éves koromban elszedi a jogsimat, mert vén kecske vagyok, annak kitépném a szívét. Inkább a biciklit kötném minimum egy kresz vizsgához, és 18 éves korhoz közúti forgalomban. Felháborító sokszor, hogy azt se tudják merre mehetnek, kié az elsőbbség, hol kéne megállniuk és leszállni a drótszamárról. Pofázni viszont annál jobban tudnak. Ha netán kivasalom, akkor meg nekem legyen lelkiismeret furdalásom, hogy eltapostam, még ha nem is én vagyok a hibás. Nem beszélve a pénzről, amibe az autó javítása kerülhet, meg mire kiszedem a majomból a pénzt rá. :lol: De azt ugye tudod, hogy a bicajosok nagy hányadának van jogsija, mert amúgy autót is vezet, csak éppen amíg kocsival van addíg szidja a bicajosokat, amíkor cangára ül meg elfelejti a szabályokat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Valaki bőröztetett már kormányt? Mennyibe fáj egy ilyen móka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Azért a PC tápot meg lehet terhelni...nem kell félni...főleg ha ledekről van szó... Kb 8 ampert azért le tud adni egy 300W-os táp... :D Most a 8 amper az jó vagy nem? Amúgy tegnap próbáltam egy szekrényben levő tápomat de valszeg rossz mert meg se mukkant. Amúgy most hogy is kéne? Szóval van a táp aztán a neon ill led de most épp neonnal próbáltam a táp alaplapi csatlakozójába a zöld + fekete részébe beleteszem a neon vezetékét, vagy a zöld fekete cuccot összekötön és pl a wincsi csatlakozónak a piros fekete részére kötöm a neon vezetékét? Vagy inkább hagyjam a fenébe még mielőtt megcsap az áram? :lol: http://noob.hu/2011/09/19/DSC02554.JPG http://noob.hu/2011/09/19/DSC02555.JPGTessék :lol: Tuti lett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Az enyém is igy néz ki. :D Műszaki előtt vághatom le a sárga fület. :lol: Az nekünk nem jött be anno, úgy is kiszúrta a vizsgabiztos, hogy el van durranva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Most a 8 amper az jó vagy nem? Amúgy tegnap próbáltam egy szekrényben levő tápomat de valszeg rossz mert meg se mukkant. Amúgy most hogy is kéne? Szóval van a táp aztán a neon ill led de most épp neonnal próbáltam a táp alaplapi csatlakozójába a zöld + fekete részébe beleteszem a neon vezetékét, vagy a zöld fekete cuccot összekötön és pl a wincsi csatlakozónak a piros fekete részére kötöm a neon vezetékét? Vagy inkább hagyjam a fenébe még mielőtt megcsap az áram? :lol: Tuti lett! :D A sárga(+)-fekete(-) páros adja le a 12 voltot. Gondolom a zöld-fekete összezárására indul el a táp. De ezt nem tudom pontosan. Nekem olyan táp volt otthon, amit ha bedugtam a konnektorba rögtön ment. A nyolc amper pedig azt jelenti, hogy 12 volton annyival lehet megterhelni a tápot. Gondolom a neon ebből max 1 ampert ha felvesz...De szerintem még annyit sem, mert akkor már 12W teljesítményű lenne...a ledes dolgok meg nem arról híresek, hogy ilyen eszeveszett nagy teljesítménnyel üzemelnének... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Az nekünk nem jött be anno, úgy is kiszúrta a vizsgabiztos, hogy el van durranva :lol: Főleg akkor nem jön be, ha az egyik el van durranva, a másik meg nem. Mert kb 3-4 vagy 5 centivel rövidebb lesz a csatis oldal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A sárga(+)-fekete(-) páros adja le a 12 voltot. Gondolom a zöld-fekete összezárására indul el a táp. De ezt nem tudom pontosan. Nekem olyan táp volt otthon, amit ha bedugtam a konnektorba rögtön ment. A nyolc amper pedig azt jelenti, hogy 12 volton annyival lehet megterhelni a tápot. Gondolom a neon ebből max 1 ampert ha felvesz...De szerintem még annyit sem, mert akkor már 12W teljesítményű lenne...a ledes dolgok meg nem arról híresek, hogy ilyen eszeveszett nagy teljesítménnyel üzemelnének... :lol: Ahhaaa oké köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Főleg akkor nem jön be, ha az egyik el van durranva, a másik meg nem. Mert kb 3-4 vagy 5 centivel rövidebb lesz a csatis oldal... :D sajna ez úgy megy, hogy rádob a vizsgadíjra egy 5000-est, és már át is ment az autó. :lol: Ezt nem kéne megengedni!! :lol: BOARD COMPUTERE nincs véletlenül valakinek olcsón eladó?? :D esetleg karral is ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Eladás előtt? Kérlek szépen, ez csak növeli az értékét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 sajna ez úgy megy, hogy rádob a vizsgadíjra egy 5000-est, és már át is ment az autó. :lol: Ezt nem kéne megengedni!! :lol: BOARD COMPUTERE nincs véletlenül valakinek olcsón eladó?? :D esetleg karral is ?? Rattesid kollégát keresd meg, én tőle vettem, az Adok-Veszek rész topicjaiban fordul elő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Rattesid kollégát keresd meg, én tőle vettem, az Adok-Veszek rész topicjaiban fordul elő. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 sajna ez úgy megy, hogy rádob a vizsgadíjra egy 5000-est, és már át is ment az autó. :lol: Ezt nem kéne megengedni!! :lol: Még feszítő sincs benne most :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Még feszítő sincs benne most :lol: :lol: Egyébként mikor az enyémet megvettem, nekem se volt benne, asszem Kadett övcsatok voltak benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Egyébként mikor az enyémet megvettem, nekem se volt benne, asszem Kadett övcsatok voltak benne. Nekem most semmi nincs benne, csak 2 darab kölcsön veki ülés :lol: kép1 kép2 (mondjuk ezek 2 hetes képek, azóta az alját felmostam, kitakarítottam, váltó rudazatot fényesítettem, körömkefével letakarítottam a váltókar környékét, a taposót behegesztettük, kéziféket felvarrtuk, és az alját bitumenlapokkal lepakoltam :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ez mi lenne, olvasgattam a BC-s topikban, de nemigazán értem... Check control. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ez mi lenne, olvasgattam a BC-s topikban, de nemigazán értem... Check control. Ez a "kiegészítés" az égőket figyeli és ha az egyik kiég, akkor a BC kiírja, hogy melyik nem jó... :lol: Csak a ledes "égők" megzavarhatják...ha van ilyened! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Nekem most semmi nincs benne, csak 2 darab kölcsön veki ülés :lol: kép1 kép2 (mondjuk ezek 2 hetes képek, azóta az alját felmostam, kitakarítottam, váltó rudazatot fényesítettem, körömkefével letakarítottam a váltókar környékét, a taposót behegesztettük, kéziféket felvarrtuk, és az alját bitumenlapokkal lepakoltam :lol: ) Oszt szőnyeged van már? :D És milyen lett a kormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ez a "kiegészítés" az égőket figyeli és ha az egyik kiég, akkor a BC kiírja, hogy melyik nem jó... :D Csak a ledes "égők" megzavarhatják...ha van ilyened! :D Nincs nekem ilyesmi, csak ahogy nézegettem a bc-ket egyszercsak belebotlottam, és nem tudtam, hogy micsoda. :lol: Köszi a felvilágosítást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts