zotya975 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Kösz de közben szereztem 2 fejtámlát a befogadó szerkezettel, már csak egy kell középre. Nem hozom el, mégha szinte ingyen van is, nagyon helyszűkében vagyok, örülük hogy elvitték a plusszülések ülőrészeit. Ámbár , fene tudja... :lol: Asszem viszem ha még meg lesz... :lol: Biztos van, de nagyon ritka....
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Kösz de közben szereztem 2 fejtámlát a befogadó szerkezettel, már csak egy kell középre. Nem hozom el, mégha szinte ingyen van is, nagyon helyszűkében vagyok, örülük hogy elvitték a plusszülések ülőrészeit. Ámbár , fene tudja... :lol: Elhozod, felteszed a netre 5000ért, és jól jártál. :lol: De ezt tutira elviszik, még a héten. Kb olyan, mint nekem a 3 kapcsolókar 5000ért: index, index + tempomat, állíthatós ablaktörlő kapcsoló. Ha nem én hoztam volna el, akkor más járt volna jól vele. :D Biztos van, de nagyon ritka.... ilyet akkor sem kereskedésben vennék! Amúgy tényleg van, tudok Berettyóújfaluban egy Skoda 105-öst 32 Km-el, nem tévedés 32Km. Sosem ment télen az autó, felbakolva állt fűtött garázsban!!! 85éves a tulaja! Gyári állapotú az autó!!! 110.000 Ft-ért adná el, de szegény nem ért hozzá, azt mondta annyiért adja, amennyit adnak érte! Pedig totál gyári állapotú!! Egy gyűjtő iszonyatosan jól jár majd vele, csak a gond az, hogy nincs hírdetve! Lehet, hogy valami fiatal srác megveszi első autónak a környékről, és széthajtja, pedig manapság az ilyen gyári állapotú autó nagyon nagy érték - persze csak annak, aki megbecsüli, és értékel! Kevés az ilyen ember manapság... sajnos... :D
Endre06 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Amúgy tényleg van, tudok Berettyóújfaluban egy Skoda 105-öst 32 Km-el, nem tévedés 32Km. Sosem ment télen az autó, felbakolva állt fűtött garázsban!!! 85éves a tulaja! Gyári állapotú az autó!!! 110.000 Ft-ért adná el, de szegény nem ért hozzá, azt mondta annyiért adja, amennyit adnak érte! Pedig totál gyári állapotú!! Egy gyűjtő iszonyatosan jól jár majd vele, csak a gond az, hogy nincs hírdetve! Lehet, hogy valami fiatal srác megveszi első autónak a környékről, és széthajtja, pedig manapság az ilyen gyári állapotú autó nagyon nagy érték - persze csak annak, aki megbecsüli, és értékel! Kevés az ilyen ember manapság... sajnos... :lol: Erről tudnál majd bővebb infót? Ismimnek is 105-öse van (nem kereklámpás) ill most néztem meg használton hogy egyáltalán milyen az a 105-ös. Megkérdezem hátha érdekli, ami van neki mindennapi használatban van de teljesen patent állapotú, tuti vigyázna rá! :lol:
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Bár mindig akkor romlik el ha el akarod adni,ez törvényszerű. :lol: Szerintem sokan fordítva gondolkodnak: akkor adják el ha elromlik :lol: Győri Caravanosok!! http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...tso_ules_3000ft Jó vétel lenne, de se sílécalagút se plüss kárpitozás. Kicsit hülyén mutatna az autóban elöl plüss hátul csíkos kárpit. Esetleg ha át lehetne műteni a fejtámlákat tartószerkezettel együtt a meglévőbe.... Ez lehetséges? Csinált már valaki ilyet? Heggeszteni kell hozzá vagy anélkül is megoldható? Ilyen van??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...t_az_uj-5086753 Ha csak vasárnaponként használták a 2km-re lévő templomig akkor simán lehet. Én is úgy vettem az enyémet hogy 10 évesen 54eKm-el de telet addíg nem látott csak kb 2hónapot használták nyaranta egyébként akku ki és felbakolva tárolták garázsban. Még a kezeletlen felületeken sem volt egy pötty rozsda sem.
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Erről tudnál majd bővebb infót? Ismimnek is 105-öse van (nem kereklámpás) ill most néztem meg használton hogy egyáltalán milyen az a 105-ös. Megkérdezem hátha érdekli, ami van neki mindennapi használatban van de teljesen patent állapotú, tuti vigyázna rá! :lol: Természetesen, berettyóújfaluban van egy kis öregnél. kb 1-2 hete árulja. én 3 napja tudtam meg, hogy eladó, gondolom megvan még neki. :lol:
Endre06 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Természetesen, berettyóújfaluban van egy kis öregnél. kb 1-2 hete árulja. én 3 napja tudtam meg, hogy eladó, gondolom megvan még neki. :lol: De telószám elérhetőség utca házszám ilyesmire gondolok, mert akkor megkérdezem havert hátha érdekli! :lol: Ő tuti nem pusztítaná el mert a sok sok éves 105-öse is szép állapotba van.
Imike20 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Sziasztok! Olyan ügyben kérnék segítséget hogy kinél lehetne rendelni váltó és kézifék bőr szoknyát? Előre is köszönöm! Sikerült megoldani! :lol: Igazi Bőrből !
Endre06 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Sikerült megoldani! :lol: Igazi Bőrből ! img.carstyling.hu/usercars/00/05/58/29/55829_1315943062.jpg Indúlhat a sorozatgyártás, mennyibe kerül? :lol:
Imike20 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Indúlhat a sorozatgyártás, mennyibe kerül? :lol: 2.500.-HUF :lol:
Hjoe Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 2.500.-HUF :lol: Műbőr is van annyi. Honnan lehet rendelni?
Endre06 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 2.500.-HUF :lol: Simán jó, főleg ha kibírja élete végéig! :lol: Majd feltéve is képet, bár gondolom úgyis szép méretpontos lett.
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Simán jó, főleg ha kibírja élete végéig! :D Majd feltéve is képet, bár gondolom úgyis szép méretpontos lett. Addig már kibírta :lol: :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Sikerült megoldani! :lol: Igazi Bőrből ! http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/58..._1315943062.jpg Szép lett, igényes! :lol: Egészséggel nyűdd el! :D Ilyet csináltatok majd én is apámmal.
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Elhozod, felteszed a netre 5000ért, és jól jártál. :lol: De ezt tutira elviszik, még a héten. Már nálam van. :lol: A csávónál rengeteg belső műanyag alkatrész van sajna a tankbeömlő környéke neki jobban el volt rohadva mint nekem. Esetleg ha át lehetne műteni a fejtámlákat tartószerkezettel együtt a meglévőbe.... Ez lehetséges? Csinált már valaki ilyet? Heggeszteni kell hozzá vagy anélkül is megoldható? Szerintem igen, most akarom belefaragni hátulra a harmadik fejtámlát. Majd csinálok képeket.
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Már nálam van. :lol: A csávónál rengeteg belső műanyag alkatrész van sajna a tankbeömlő környéke neki jobban el volt rohadva mint nekem. Szerintem igen, most akarom belefaragni hátulra a harmadik fejtámlát. Majd csinálok képeket. engem is érdekel majd! :D Könyöklős hátsó ülésbe is be lehet építeni?? :lol:
Tiv. Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 engem is érdekel majd! :D Könyöklős hátsó ülésbe is be lehet építeni?? :lol: Két hét után kidobjátok. :lol: Nekem az Omegában volt hátul középen is fejtámla, első nap kivettem. De milyen érdekes, a gyárban is tudták hogy nem lehet tőle kilátni, mert a csomagtartóban volt neki kialakítva helye. :D És most ne gyertek nekem azzal, hogy tükörből tolattok, mert általában én is. De ha hosszabban tolatok akkor hátrafordulok, és padlógázzal tolatok. Na ilyenkor baromira útban van a középső fejtámla.
Breki Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Két hét után kidobjátok. :lol: Nekem az Omegában volt hátul középen is fejtámla, első nap kivettem. De milyen érdekes, a gyárban is tudták hogy nem lehet tőle kilátni, mert a csomagtartóban volt neki kialakítva helye. :lol: És most ne gyertek nekem azzal, hogy tükörből tolattok, mert általában én is. De ha hosszabban tolatok akkor hátrafordulok, és padlógázzal tolatok. Na ilyenkor baromira útban van a középső fejtámla. Valahogy nekem se hiányzik....nem szoktam magam mögött ülni :D
spzoli Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Két hét után kidobjátok. :lol: Nekem az Omegában volt hátul középen is fejtámla, első nap kivettem. De milyen érdekes, a gyárban is tudták hogy nem lehet tőle kilátni, mert a csomagtartóban volt neki kialakítva helye. :lol: És most ne gyertek nekem azzal, hogy tükörből tolattok, mert általában én is. De ha hosszabban tolatok akkor hátrafordulok, és padlógázzal tolatok. Na ilyenkor baromira útban van a középső fejtámla. Ilyenkor jó a benzines tőke mi? :D :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Két hét után kidobjátok. :lol: Nekem az Omegában volt hátul középen is fejtámla, első nap kivettem. De milyen érdekes, a gyárban is tudták hogy nem lehet tőle kilátni, mert a csomagtartóban volt neki kialakítva helye. ;) És most ne gyertek nekem azzal, hogy tükörből tolattok, mert általában én is. De ha hosszabban tolatok akkor hátrafordulok, és padlógázzal tolatok. Na ilyenkor baromira útban van a középső fejtámla. teljesen mindegy ottvan-e, vagy nincs. általában 5 személyel járunk, és akkor is ott van egy fej. :lol: :P :D Én ha hosszan kéne tolassak, akkor megfordulnék inkább. :D :D És nem jövök azzal, hogy amúgy is tükörből tolatnék. A vivaróban csak 2 fejtámla van a kilátás útjában, és ha nem is lenne ott, akkor sem látnék hátra, mert kétfelé nyílós ajtók vannak hátul, így a középső 20 cm eleve holttér. :D :D De igazad van, annyira nem fontos ez a középső fejtámla, nekem csak a dizájn miatt kellene. van vékonyított, kicsinyített középső fejtámlám (polo-ból) igazából a fábiába szántam , de arra a 2 hónapra amíg nálam van már nem faragom bele. :D
Tiv. Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 teljesen mindegy ottvan-e, vagy nincs. általában 5 személyel járunk, és akkor is ott van egy fej. :lol: :D ;) Én ha hosszan kéne tolassak, akkor megfordulnék inkább. :D :lol: És nem jövök azzal, hogy amúgy is tükörből tolatnék. A vivaróban csak 2 fejtámla van a kilátás útjában, és ha nem is lenne ott, akkor sem látnék hátra, mert kétfelé nyílós ajtók vannak hátul, így a középső 20 cm eleve holttér. :P :D De igazad van, annyira nem fontos ez a középső fejtámla, nekem csak a dizájn miatt kellene. van vékonyított, kicsinyített középső fejtámlám (polo-ból) igazából a fábiába szántam , de arra a 2 hónapra amíg nálam van már nem faragom bele. :D Igen, de az el tud hajolni, a fejtámla nem nagyon. A megfordulás, tolatás helyett ...........mire megfordulsz egy szűk utcában, kitolatok a világból. :D
Tiv. Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Ilyenkor jó a benzines tőke mi? :lol: :D Ne szólj be bongyorka. :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Igen, de az el tud hajolni, a fejtámla nem nagyon. A megfordulás, tolatás helyett ...........mire megfordulsz egy szűk utcában, kitolatok a világból. :lol: ebben van valami! :lol: (mind a kettőben) :D
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 engem is érdekel majd! :lol: Könyöklős hátsó ülésbe is be lehet építeni?? :lol: Nem egyszerű, mert egy első ülés támlájából (kösz Karcsi) műtöm ki a befogadó szerkezetet, és az első ülés részben csővázas a hátsó ugye meg lemezből áll. Meg az a másik gond, hogy az első aljzata szögben áll a hátsóé nem. De ezt majd később cserélni fogom. Már a helyén van, de elfogyott a hegesztőgépből a drót, fel van függesztve a beépítés amíg szerzek másik gépet. Szerintem könyöklősbe is belefér. Azért más a fejtámla mert ez Kadettból van, majd abból is kell szereznem egyet.
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Nem egyszerű, mert egy első ülés támlájából (kösz Karcsi) műtöm ki a befogadó szerkezetet, és az első ülés részben csővázas a hátsó ugye meg lemezből áll. Meg az a másik gond, hogy az első aljzata szögben áll a hátsóé nem. De ezt majd később cserélni fogom. Már a helyén van, de elfogyott a hegesztőgépből a drót, fel van függesztve a beépítés amíg szerzek másik gépet. Szerintem könyöklősbe is belefér. http://pics.coldline.hu/pics/337293-20110914-yKljSB.jpg Azért más a fejtámla mert ez Kadettból van, majd abból is kell szereznem egyet. Komoly műtét lesz! :lol: Csak ügyesen!
daykiller Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 Nem egyszerű, mert egy első ülés támlájából (kösz Karcsi) műtöm ki a befogadó szerkezetet, és az első ülés részben csővázas a hátsó ugye meg lemezből áll. Meg az a másik gond, hogy az első aljzata szögben áll a hátsóé nem. De ezt majd később cserélni fogom. Már a helyén van, de elfogyott a hegesztőgépből a drót, fel van függesztve a beépítés amíg szerzek másik gépet. Szerintem könyöklősbe is belefér. Azért más a fejtámla mert ez Kadettból van, majd abból is kell szereznem egyet. Sílécnyílásosba is? :lol:
Recommended Posts