zotya975 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Kösz de közben szereztem 2 fejtámlát a befogadó szerkezettel, már csak egy kell középre. Nem hozom el, mégha szinte ingyen van is, nagyon helyszűkében vagyok, örülük hogy elvitték a plusszülések ülőrészeit. Ámbár , fene tudja... :lol: Asszem viszem ha még meg lesz... :lol: Biztos van, de nagyon ritka.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Kösz de közben szereztem 2 fejtámlát a befogadó szerkezettel, már csak egy kell középre. Nem hozom el, mégha szinte ingyen van is, nagyon helyszűkében vagyok, örülük hogy elvitték a plusszülések ülőrészeit. Ámbár , fene tudja... :lol: Elhozod, felteszed a netre 5000ért, és jól jártál. :lol: De ezt tutira elviszik, még a héten. Kb olyan, mint nekem a 3 kapcsolókar 5000ért: index, index + tempomat, állíthatós ablaktörlő kapcsoló. Ha nem én hoztam volna el, akkor más járt volna jól vele. :D Biztos van, de nagyon ritka.... ilyet akkor sem kereskedésben vennék! Amúgy tényleg van, tudok Berettyóújfaluban egy Skoda 105-öst 32 Km-el, nem tévedés 32Km. Sosem ment télen az autó, felbakolva állt fűtött garázsban!!! 85éves a tulaja! Gyári állapotú az autó!!! 110.000 Ft-ért adná el, de szegény nem ért hozzá, azt mondta annyiért adja, amennyit adnak érte! Pedig totál gyári állapotú!! Egy gyűjtő iszonyatosan jól jár majd vele, csak a gond az, hogy nincs hírdetve! Lehet, hogy valami fiatal srác megveszi első autónak a környékről, és széthajtja, pedig manapság az ilyen gyári állapotú autó nagyon nagy érték - persze csak annak, aki megbecsüli, és értékel! Kevés az ilyen ember manapság... sajnos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Amúgy tényleg van, tudok Berettyóújfaluban egy Skoda 105-öst 32 Km-el, nem tévedés 32Km. Sosem ment télen az autó, felbakolva állt fűtött garázsban!!! 85éves a tulaja! Gyári állapotú az autó!!! 110.000 Ft-ért adná el, de szegény nem ért hozzá, azt mondta annyiért adja, amennyit adnak érte! Pedig totál gyári állapotú!! Egy gyűjtő iszonyatosan jól jár majd vele, csak a gond az, hogy nincs hírdetve! Lehet, hogy valami fiatal srác megveszi első autónak a környékről, és széthajtja, pedig manapság az ilyen gyári állapotú autó nagyon nagy érték - persze csak annak, aki megbecsüli, és értékel! Kevés az ilyen ember manapság... sajnos... :lol: Erről tudnál majd bővebb infót? Ismimnek is 105-öse van (nem kereklámpás) ill most néztem meg használton hogy egyáltalán milyen az a 105-ös. Megkérdezem hátha érdekli, ami van neki mindennapi használatban van de teljesen patent állapotú, tuti vigyázna rá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Bár mindig akkor romlik el ha el akarod adni,ez törvényszerű. :lol: Szerintem sokan fordítva gondolkodnak: akkor adják el ha elromlik :lol: Győri Caravanosok!! http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...tso_ules_3000ft Jó vétel lenne, de se sílécalagút se plüss kárpitozás. Kicsit hülyén mutatna az autóban elöl plüss hátul csíkos kárpit. Esetleg ha át lehetne műteni a fejtámlákat tartószerkezettel együtt a meglévőbe.... Ez lehetséges? Csinált már valaki ilyet? Heggeszteni kell hozzá vagy anélkül is megoldható? Ilyen van??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...t_az_uj-5086753 Ha csak vasárnaponként használták a 2km-re lévő templomig akkor simán lehet. Én is úgy vettem az enyémet hogy 10 évesen 54eKm-el de telet addíg nem látott csak kb 2hónapot használták nyaranta egyébként akku ki és felbakolva tárolták garázsban. Még a kezeletlen felületeken sem volt egy pötty rozsda sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Erről tudnál majd bővebb infót? Ismimnek is 105-öse van (nem kereklámpás) ill most néztem meg használton hogy egyáltalán milyen az a 105-ös. Megkérdezem hátha érdekli, ami van neki mindennapi használatban van de teljesen patent állapotú, tuti vigyázna rá! :lol: Természetesen, berettyóújfaluban van egy kis öregnél. kb 1-2 hete árulja. én 3 napja tudtam meg, hogy eladó, gondolom megvan még neki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Természetesen, berettyóújfaluban van egy kis öregnél. kb 1-2 hete árulja. én 3 napja tudtam meg, hogy eladó, gondolom megvan még neki. :lol: De telószám elérhetőség utca házszám ilyesmire gondolok, mert akkor megkérdezem havert hátha érdekli! :lol: Ő tuti nem pusztítaná el mert a sok sok éves 105-öse is szép állapotba van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Sziasztok! Olyan ügyben kérnék segítséget hogy kinél lehetne rendelni váltó és kézifék bőr szoknyát? Előre is köszönöm! Sikerült megoldani! :lol: Igazi Bőrből ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Sikerült megoldani! :lol: Igazi Bőrből ! img.carstyling.hu/usercars/00/05/58/29/55829_1315943062.jpg Indúlhat a sorozatgyártás, mennyibe kerül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Indúlhat a sorozatgyártás, mennyibe kerül? :lol: 2.500.-HUF :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 2.500.-HUF :lol: Műbőr is van annyi. Honnan lehet rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 2.500.-HUF :lol: Simán jó, főleg ha kibírja élete végéig! :lol: Majd feltéve is képet, bár gondolom úgyis szép méretpontos lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Simán jó, főleg ha kibírja élete végéig! :D Majd feltéve is képet, bár gondolom úgyis szép méretpontos lett. Addig már kibírta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Sikerült megoldani! :lol: Igazi Bőrből ! http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/58..._1315943062.jpg Szép lett, igényes! :lol: Egészséggel nyűdd el! :D Ilyet csináltatok majd én is apámmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Elhozod, felteszed a netre 5000ért, és jól jártál. :lol: De ezt tutira elviszik, még a héten. Már nálam van. :lol: A csávónál rengeteg belső műanyag alkatrész van sajna a tankbeömlő környéke neki jobban el volt rohadva mint nekem. Esetleg ha át lehetne műteni a fejtámlákat tartószerkezettel együtt a meglévőbe.... Ez lehetséges? Csinált már valaki ilyet? Heggeszteni kell hozzá vagy anélkül is megoldható? Szerintem igen, most akarom belefaragni hátulra a harmadik fejtámlát. Majd csinálok képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Már nálam van. :lol: A csávónál rengeteg belső műanyag alkatrész van sajna a tankbeömlő környéke neki jobban el volt rohadva mint nekem. Szerintem igen, most akarom belefaragni hátulra a harmadik fejtámlát. Majd csinálok képeket. engem is érdekel majd! :D Könyöklős hátsó ülésbe is be lehet építeni?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 engem is érdekel majd! :D Könyöklős hátsó ülésbe is be lehet építeni?? :lol: Két hét után kidobjátok. :lol: Nekem az Omegában volt hátul középen is fejtámla, első nap kivettem. De milyen érdekes, a gyárban is tudták hogy nem lehet tőle kilátni, mert a csomagtartóban volt neki kialakítva helye. :D És most ne gyertek nekem azzal, hogy tükörből tolattok, mert általában én is. De ha hosszabban tolatok akkor hátrafordulok, és padlógázzal tolatok. Na ilyenkor baromira útban van a középső fejtámla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Két hét után kidobjátok. :lol: Nekem az Omegában volt hátul középen is fejtámla, első nap kivettem. De milyen érdekes, a gyárban is tudták hogy nem lehet tőle kilátni, mert a csomagtartóban volt neki kialakítva helye. :lol: És most ne gyertek nekem azzal, hogy tükörből tolattok, mert általában én is. De ha hosszabban tolatok akkor hátrafordulok, és padlógázzal tolatok. Na ilyenkor baromira útban van a középső fejtámla. Valahogy nekem se hiányzik....nem szoktam magam mögött ülni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Két hét után kidobjátok. :lol: Nekem az Omegában volt hátul középen is fejtámla, első nap kivettem. De milyen érdekes, a gyárban is tudták hogy nem lehet tőle kilátni, mert a csomagtartóban volt neki kialakítva helye. :lol: És most ne gyertek nekem azzal, hogy tükörből tolattok, mert általában én is. De ha hosszabban tolatok akkor hátrafordulok, és padlógázzal tolatok. Na ilyenkor baromira útban van a középső fejtámla. Ilyenkor jó a benzines tőke mi? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Két hét után kidobjátok. :lol: Nekem az Omegában volt hátul középen is fejtámla, első nap kivettem. De milyen érdekes, a gyárban is tudták hogy nem lehet tőle kilátni, mert a csomagtartóban volt neki kialakítva helye. ;) És most ne gyertek nekem azzal, hogy tükörből tolattok, mert általában én is. De ha hosszabban tolatok akkor hátrafordulok, és padlógázzal tolatok. Na ilyenkor baromira útban van a középső fejtámla. teljesen mindegy ottvan-e, vagy nincs. általában 5 személyel járunk, és akkor is ott van egy fej. :lol: :P :D Én ha hosszan kéne tolassak, akkor megfordulnék inkább. :D :D És nem jövök azzal, hogy amúgy is tükörből tolatnék. A vivaróban csak 2 fejtámla van a kilátás útjában, és ha nem is lenne ott, akkor sem látnék hátra, mert kétfelé nyílós ajtók vannak hátul, így a középső 20 cm eleve holttér. :D :D De igazad van, annyira nem fontos ez a középső fejtámla, nekem csak a dizájn miatt kellene. van vékonyított, kicsinyített középső fejtámlám (polo-ból) igazából a fábiába szántam , de arra a 2 hónapra amíg nálam van már nem faragom bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 teljesen mindegy ottvan-e, vagy nincs. általában 5 személyel járunk, és akkor is ott van egy fej. :lol: :D ;) Én ha hosszan kéne tolassak, akkor megfordulnék inkább. :D :lol: És nem jövök azzal, hogy amúgy is tükörből tolatnék. A vivaróban csak 2 fejtámla van a kilátás útjában, és ha nem is lenne ott, akkor sem látnék hátra, mert kétfelé nyílós ajtók vannak hátul, így a középső 20 cm eleve holttér. :P :D De igazad van, annyira nem fontos ez a középső fejtámla, nekem csak a dizájn miatt kellene. van vékonyított, kicsinyített középső fejtámlám (polo-ból) igazából a fábiába szántam , de arra a 2 hónapra amíg nálam van már nem faragom bele. :D Igen, de az el tud hajolni, a fejtámla nem nagyon. A megfordulás, tolatás helyett ...........mire megfordulsz egy szűk utcában, kitolatok a világból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Ilyenkor jó a benzines tőke mi? :lol: :D Ne szólj be bongyorka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Igen, de az el tud hajolni, a fejtámla nem nagyon. A megfordulás, tolatás helyett ...........mire megfordulsz egy szűk utcában, kitolatok a világból. :lol: ebben van valami! :lol: (mind a kettőben) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 engem is érdekel majd! :lol: Könyöklős hátsó ülésbe is be lehet építeni?? :lol: Nem egyszerű, mert egy első ülés támlájából (kösz Karcsi) műtöm ki a befogadó szerkezetet, és az első ülés részben csővázas a hátsó ugye meg lemezből áll. Meg az a másik gond, hogy az első aljzata szögben áll a hátsóé nem. De ezt majd később cserélni fogom. Már a helyén van, de elfogyott a hegesztőgépből a drót, fel van függesztve a beépítés amíg szerzek másik gépet. Szerintem könyöklősbe is belefér. Azért más a fejtámla mert ez Kadettból van, majd abból is kell szereznem egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Nem egyszerű, mert egy első ülés támlájából (kösz Karcsi) műtöm ki a befogadó szerkezetet, és az első ülés részben csővázas a hátsó ugye meg lemezből áll. Meg az a másik gond, hogy az első aljzata szögben áll a hátsóé nem. De ezt majd később cserélni fogom. Már a helyén van, de elfogyott a hegesztőgépből a drót, fel van függesztve a beépítés amíg szerzek másik gépet. Szerintem könyöklősbe is belefér. http://pics.coldline.hu/pics/337293-20110914-yKljSB.jpg Azért más a fejtámla mert ez Kadettból van, majd abból is kell szereznem egyet. Komoly műtét lesz! :lol: Csak ügyesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Nem egyszerű, mert egy első ülés támlájából (kösz Karcsi) műtöm ki a befogadó szerkezetet, és az első ülés részben csővázas a hátsó ugye meg lemezből áll. Meg az a másik gond, hogy az első aljzata szögben áll a hátsóé nem. De ezt majd később cserélni fogom. Már a helyén van, de elfogyott a hegesztőgépből a drót, fel van függesztve a beépítés amíg szerzek másik gépet. Szerintem könyöklősbe is belefér. Azért más a fejtámla mert ez Kadettból van, majd abból is kell szereznem egyet. Sílécnyílásosba is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts