Alex0403 Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Sima kéne amelyik nem fordulatszám mérős. és a vízhőfok 100-as, nem pedig 110-es Mondjuk méretre egyforma.... :D Ha ráér, akkor hétvégén előkeresem és lemérem! Ha nem ér rá...... akkor is :lol: Dobd fel a toldacuccot.hu-ra... igaz, hogy csak 10 letöltésig tárolják... :lol: Okés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Azt írják tankonként egy liter, nem 100Kilóméterenként egy liter a spórolás, az mondjuk az én fogyimmal számolva alig több mint egy deci.... Mától kapható. Tehát tegnap jött a tartálykocsi, kiszippantották az euro 95-t, a másikból meg bele a fuel saver 95-t? :lol: Biztos nem csak kútfejen matricát cseréltek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok! Szerintetek egy deréktámaszos ülés deréktámasz részét át lehet operálni egy nem deréktámaszos ülésbe? A két ülés nem egyforma! Ami deréktámaszos, az sima (talán CD felszereltségű A Vectra) autóból van nekem meg a GT Vectra sportülései vannak az autóban. Ezeket szeretném átalakítani. Köszönöm! Sanyesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok! Szerintetek egy deréktámaszos ülés deréktámasz részét át lehet operálni egy nem deréktámaszos ülésbe? A két ülés nem egyforma! Ami deréktámaszos, az sima (talán CD felszereltségű A Vectra) autóból van nekem meg a GT Vectra sportülései vannak az autóban. Ezeket szeretném átalakítani. Köszönöm! Sanyesz Hááát ezt így nem nagyon lehet megmondni, egymás mellé kell tenni a két ülést, meg kell nézni-mérni a csavarhelyeket ahol a támla csatlakozik az ülörészhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frici12650 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Jó napot mindenkinek!A problémám az lenne,hogy az F Astrámban lévő sc202 autórádiót nem tudom hangolni,a magnó része tökéletesen müködik.Az autórádiót kivettem,csatlakozásokat ellenőriztem,rendben vannak.A rádió nem reagál a programgombokra sem,a harmadik programozott állomáson van,(TID kijelzö U3).Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 A +90%-os fényerejű izzó a tescoba most akciósan 2390ft/pár áron van. Ha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok 44es hibakód azért kérdezem mert telóról vagyok sűrgős lenne köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok 44es hibakód azért kérdezem mert telóról vagyok sűrgős lenne köszi Lambda-szonda levegő-üzemanyag keverék sovány . a táblázat szerint . Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 A +90%-os fényerejű izzó a tescoba most akciósan 2390ft/pár áron van. Ha valakit érdekel. Legalább Tungsram vagy GE? Mert ha Osram akkor el is lehet felejteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Legalább Tungsram vagy GE? Mert ha Osram akkor el is lehet felejteni. :lol: GE. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 GE. :D Tehát Tungsram. :D Amúgy jövőhónapban töltik a 2. évüket a Tungsram Megalight +90%-os izzóim. :lol: Jól bírják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Ki mit javasol? Bosch akksi vagy Banner akksi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Ki mit javasol? Bosch akksi vagy Banner akksi? Bosch-ból a T*scos S3-ast azt ne! :lol: Van valami 3betűs aksi az elvileg elég jó Zap vagy valami hasonló már sajna nem tudom a nevét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 nah ma megvolt az első tárgyalás, az öregember összevissza hazudozott (kb az allianzosok elmondták neki h mit mondjon) dec1-re elnapolva, független szakértő felkérve (Y) egyszer aztmondta egyedül volt, egyszer h nem, egyszer h a járdára akart parkolni egyzser az utra akat bekanyarodni, nagyon vicces volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Emmeg mi lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Ki mit javasol? Bosch akksi vagy Banner akksi? Akksiból a legolcsóbbat. Öt évig bírja mindegyik, tehát tök mind1 mi van ráírva szvsz. :lol: Oriont vettem legutóbb két év garanciával. Az volt a legolcsóbb kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Legalább Tungsram vagy GE? Mert ha Osram akkor el is lehet felejteni. :lol: GE Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1315574115.jpg Emmeg mi lesz. :lol: Szép felni,... :lol: De a gumit lelopták róla vagy sínautót csinálsz?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1315574115.jpg Emmeg mi lesz. :lol: 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 2008 :lol: Ratyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Szép felni,... :lol: De a gumit lelopták róla vagy sínautót csinálsz?? :lol: Van gumi, csak nem váltó méret. :D Gumi és használat csak jövőre lesz. Ma jött eg a pogácsa ez csak próba volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Ki mit javasol? Bosch akksi vagy Banner akksi? Exide. Akksiból a legolcsóbbat. Öt évig bírja mindegyik, tehát tök mind1 mi van ráírva szvsz. :lol: Oriont vettem legutóbb két év garanciával. Az volt a legolcsóbb kb. Akkor az enyém egy utángyártott sz.r. :D Vartám 6 éve húzza már és most egy kadettot lát el villannyal. A mostani 47Ah-s akksim meg a jóég tudja, hogy mikor készült noname. Igaz, hogy a vasúton megfelelő eszközökkel meg lett csinálva és újrasavazva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 2008 :D http://pics.coldline.hu/pics/333007-20110909-q0qq6U.jpg :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Tehát Tungsram. :D Amúgy jövőhónapban töltik a 2. évüket a Tungsram Megalight +90%-os izzóim. :lol: Jól bírják. :lol: Szintén. Kb. egyszerre vettük, mindenki csacsogott, hogy hamar kiégnek...ehhez képest jól bírják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Szintén. Kb. egyszerre vettük, mindenki csacsogott, hogy hamar kiégnek...ehhez képest jól bírják. Nekem csak a villanyoszlopot nem bírta ki a jobbos, de a másik, az azóta is világít egy ismerős szuzukijában :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts