Alex0403 Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 Sima kéne amelyik nem fordulatszám mérős. és a vízhőfok 100-as, nem pedig 110-es Mondjuk méretre egyforma.... :D Ha ráér, akkor hétvégén előkeresem és lemérem! Ha nem ér rá...... akkor is :lol: Dobd fel a toldacuccot.hu-ra... igaz, hogy csak 10 letöltésig tárolják... :lol: Okés! :D
hakapeszimaki Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 Azt írják tankonként egy liter, nem 100Kilóméterenként egy liter a spórolás, az mondjuk az én fogyimmal számolva alig több mint egy deci.... Mától kapható. Tehát tegnap jött a tartálykocsi, kiszippantották az euro 95-t, a másikból meg bele a fuel saver 95-t? :lol: Biztos nem csak kútfejen matricát cseréltek... :lol:
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2011 Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok! Szerintetek egy deréktámaszos ülés deréktámasz részét át lehet operálni egy nem deréktámaszos ülésbe? A két ülés nem egyforma! Ami deréktámaszos, az sima (talán CD felszereltségű A Vectra) autóból van nekem meg a GT Vectra sportülései vannak az autóban. Ezeket szeretném átalakítani. Köszönöm! Sanyesz
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2011 Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok! Szerintetek egy deréktámaszos ülés deréktámasz részét át lehet operálni egy nem deréktámaszos ülésbe? A két ülés nem egyforma! Ami deréktámaszos, az sima (talán CD felszereltségű A Vectra) autóból van nekem meg a GT Vectra sportülései vannak az autóban. Ezeket szeretném átalakítani. Köszönöm! Sanyesz Hááát ezt így nem nagyon lehet megmondni, egymás mellé kell tenni a két ülést, meg kell nézni-mérni a csavarhelyeket ahol a támla csatlakozik az ülörészhez.
frici12650 Elküldve Szeptember8, 2011 Elküldve Szeptember8, 2011 Jó napot mindenkinek!A problémám az lenne,hogy az F Astrámban lévő sc202 autórádiót nem tudom hangolni,a magnó része tökéletesen müködik.Az autórádiót kivettem,csatlakozásokat ellenőriztem,rendben vannak.A rádió nem reagál a programgombokra sem,a harmadik programozott állomáson van,(TID kijelzö U3).Előre is köszönöm a segítséget.
atis c14se Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 A +90%-os fényerejű izzó a tescoba most akciósan 2390ft/pár áron van. Ha valakit érdekel.
astra 8 Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok 44es hibakód azért kérdezem mert telóról vagyok sűrgős lenne köszi
astrabandi Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok 44es hibakód azért kérdezem mert telóról vagyok sűrgős lenne köszi Lambda-szonda levegő-üzemanyag keverék sovány . a táblázat szerint .
daykiller Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 A +90%-os fényerejű izzó a tescoba most akciósan 2390ft/pár áron van. Ha valakit érdekel. Legalább Tungsram vagy GE? Mert ha Osram akkor el is lehet felejteni. :lol:
öcsibácsi Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Legalább Tungsram vagy GE? Mert ha Osram akkor el is lehet felejteni. :lol: GE. :lol:
daykiller Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 GE. :D Tehát Tungsram. :D Amúgy jövőhónapban töltik a 2. évüket a Tungsram Megalight +90%-os izzóim. :lol: Jól bírják. :lol:
Dark_Errant Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Ki mit javasol? Bosch akksi vagy Banner akksi?
Endre06 Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Ki mit javasol? Bosch akksi vagy Banner akksi? Bosch-ból a T*scos S3-ast azt ne! :lol: Van valami 3betűs aksi az elvileg elég jó Zap vagy valami hasonló már sajna nem tudom a nevét.
beligrom Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 nah ma megvolt az első tárgyalás, az öregember összevissza hazudozott (kb az allianzosok elmondták neki h mit mondjon) dec1-re elnapolva, független szakértő felkérve (Y) egyszer aztmondta egyedül volt, egyszer h nem, egyszer h a járdára akart parkolni egyzser az utra akat bekanyarodni, nagyon vicces volt :lol:
hakapeszimaki Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Ki mit javasol? Bosch akksi vagy Banner akksi? Akksiból a legolcsóbbat. Öt évig bírja mindegyik, tehát tök mind1 mi van ráírva szvsz. :lol: Oriont vettem legutóbb két év garanciával. Az volt a legolcsóbb kb.
atis c14se Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Legalább Tungsram vagy GE? Mert ha Osram akkor el is lehet felejteni. :lol: GE
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1315574115.jpg Emmeg mi lesz. :lol: Szép felni,... :lol: De a gumit lelopták róla vagy sínautót csinálsz?? :D
spzoli Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/88..._1315574115.jpg Emmeg mi lesz. :lol: 2008 :lol:
yankee Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Szép felni,... :lol: De a gumit lelopták róla vagy sínautót csinálsz?? :lol: Van gumi, csak nem váltó méret. :D Gumi és használat csak jövőre lesz. Ma jött eg a pogácsa ez csak próba volt.
daykiller Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Ki mit javasol? Bosch akksi vagy Banner akksi? Exide. Akksiból a legolcsóbbat. Öt évig bírja mindegyik, tehát tök mind1 mi van ráírva szvsz. :lol: Oriont vettem legutóbb két év garanciával. Az volt a legolcsóbb kb. Akkor az enyém egy utángyártott sz.r. :D Vartám 6 éve húzza már és most egy kadettot lát el villannyal. A mostani 47Ah-s akksim meg a jóég tudja, hogy mikor készült noname. Igaz, hogy a vasúton megfelelő eszközökkel meg lett csinálva és újrasavazva... :lol:
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 2008 :D http://pics.coldline.hu/pics/333007-20110909-q0qq6U.jpg :lol: :lol: :D
invictus Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Tehát Tungsram. :D Amúgy jövőhónapban töltik a 2. évüket a Tungsram Megalight +90%-os izzóim. :lol: Jól bírják. :lol: Szintén. Kb. egyszerre vettük, mindenki csacsogott, hogy hamar kiégnek...ehhez képest jól bírják.
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Szintén. Kb. egyszerre vettük, mindenki csacsogott, hogy hamar kiégnek...ehhez képest jól bírják. Nekem csak a villanyoszlopot nem bírta ki a jobbos, de a másik, az azóta is világít egy ismerős szuzukijában :lol: :lol:
Recommended Posts