Alex0403 Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 A KRESZ új pontrendszerét látta már valaki? Vagy már volt róla szó? Klikk ide Egy-két pont elkeserítő.... és felháborító.
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 A KRESZ új pontrendszerét látta már valaki? Vagy már volt róla szó? Klikk ide Egy-két pont elkeserítő.... és felháborító. Adsz a google fiókodhoz belépést is? :lol:
pszilaj Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Ki kell cseréljem a jobb oldali kormányösszekötőt. :lol: Kopog rendesen... Vizsgálódás közben ezt találtam. Kicsit eltűntek a fogak. :D Úgyhogy elnyúlt a kocsizás. :lol: Ha 3000ért tudnék szerezni index kapcsolót + állítható intervallumos ablaktörlő kapcsolót, megérné? ;) Relét külön tudok venni hozzá? :P Annyiért nekem is szerezhetnél!!! :D Nagyon jó árban van. Én elmentem Debrecenben egy bontóba és kértem B omega intervallum állítós ablaktörlő kapcsolót és azt a választ kaptam, hogy épp nincs, de ha lenne akkor 10000 HUF lenne... :D Akkor inkább a vateráról rendelek 5000-ért egyet... :D Relét nem muszáj venni, mert meglehet hekkelni is... pár oldallal ezelőt volt róla szó, hogy a benne lévő ellenállást ki kell cserélni egy negyed wattos 1 kOhm-osra... :D
Alex0403 Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Adsz a google fiókodhoz belépést is? :lol: Jaaa... Bocsánat :D ! Hova tudnám feltölteni a PDF fájlt? :lol:
megadave Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Annyiért nekem is szerezhetnél!!! :D Nagyon jó árban van. Én elmentem Debrecenben egy bontóba és kértem B omega intervallum állítós ablaktörlő kapcsolót és azt a választ kaptam, hogy épp nincs, de ha lenne akkor 10000 HUF lenne... :lol: Akkor inkább a vateráról rendelek 5000-ért egyet... :lol: Relét nem muszáj venni, mert meglehet hekkelni is... pár oldallal ezelőt volt róla szó, hogy a benne lévő ellenállást ki kell cserélni egy negyed wattos 1 kOhm-osra... :D A kar kb 4-5000 szokott lenni, a 10 kicsit durva érte. A relé meg 2-3000 még pluszban. Nem tudom ki mennyire járatos az elektronikai hekkelésben, de szerintem abszolút nem éri meg ellenállásokat gányolni a relé belsejében. Ha intervallumszabályzást akarsz, vegyél bontott relét is. Pontosan illeszkedik, kihúz, bedug. Ennyi, szerintem...
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Nincs valakinek a számlapokról, olyan képe amit ki lehet nyomtatni? Főleg a vízhőfoknak kéne a képe, ami 100 fokos.
megadave Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Nincs valakinek a számlapokról, olyan képe amit ki lehet nyomtatni? Főleg a vízhőfoknak kéne a képe, ami 100 fokos. Gyári kell? Akkor van. De úgy rémlik valaki be is linkelte egyszer itt a fórumon...
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Gyári kell? Akkor van. De úgy rémlik valaki be is linkelte egyszer itt a fórumon... Igen a gyári kéne.
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Igen a gyári kéne. Úgy rémlik Öcsibácsinak vannak ilyen képei.
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Gyári kell? Akkor van. De úgy rémlik valaki be is linkelte egyszer itt a fórumon... Megjöttek a képek. Köszönöm szépen. Csak van egy kis baj. Elfelejtettem írni, hogy nekem a "fordulatszám nélküli" órához kellene.
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Ez a fajta kéne nekem http://www.cserebere.hu/termek/opel-astra-f-kilometerora-1
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Annyiért nekem is szerezhetnél!!! :P Nagyon jó árban van. Én elmentem Debrecenben egy bontóba és kértem B omega intervallum állítós ablaktörlő kapcsolót és azt a választ kaptam, hogy épp nincs, de ha lenne akkor 10000 HUF lenne... ;) Akkor inkább a vateráról rendelek 5000-ért egyet... :lol: Relét nem muszáj venni, mert meglehet hekkelni is... pár oldallal ezelőt volt róla szó, hogy a benne lévő ellenállást ki kell cserélni egy negyed wattos 1 kOhm-osra... :D Akkor megveszem! Köszi! :D Esetleg egy tempomat kapcsolóval tudnék valamit kezdeni? azt is tudok 3000ért! :lol: (2,5 TD omié) Tudnék vajon beépíteni a DTl-be tempomatot? a 2,5td omiban hogy van megoldva a tempomat? bowdenes? vagy valami elektronika vezérli? :D
pszilaj Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Akkor megveszem! Köszi! :D Esetleg egy tempomat kapcsolóval tudnék valamit kezdeni? azt is tudok 3000ért! :lol: (2,5 TD omié) Tudnék vajon beépíteni a DTl-be tempomatot? a 2,5td omiban hogy van megoldva a tempomat? bowdenes? vagy valami elektronika vezérli? :lol: Az szerintem elektronikus adagolós... de lehet h tévedek... Elméletileg van utólagos, univerzális tempomat is, bowdenesekhez... ITT pölö... :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Az szerintem elektronikus adagolós... de lehet h tévedek... Elméletileg van utólagos, univerzális tempomat is, bowdenesekhez... ITT pölö... :D Áhh, azért nekem ennyit nem ér meg! (gondoltam abban is valami bowdenes valami van...) Nem mondom, hogy nem kényelmes, de... (őszintén szólva, ha ennyi pénzem lenne, még magammal sem álnék szóba :lol: :lol: :D )
daykiller Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 A kar kb 4-5000 szokott lenni, a 10 kicsit durva érte. A relé meg 2-3000 még pluszban. Nem tudom ki mennyire járatos az elektronikai hekkelésben, de szerintem abszolút nem éri meg ellenállásokat gányolni a relé belsejében. Ha intervallumszabályzást akarsz, vegyél bontott relét is. Pontosan illeszkedik, kihúz, bedug. Ennyi, szerintem... Inkább veszek egy pár forintos ellenállást, minthogy többezerért egy relét. :lol: Ja és csak egy ellenállást kell cserélni. Szóval nem ellenállásokat kell gyányolni. Csak egyet cserélni. Ez nem gányolás. Legalább is itt, nyugat-magyarországon. :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Inkább veszek egy pár forintos ellenállást, minthogy többezerért egy relét. :lol: Ja és csak egy ellenállást kell cserélni. Szóval nem ellenállásokat kell gyányolni. Csak egyet cserélni. Ez nem gányolás. Legalább is itt, nyugat-magyarországon. :D Akkor ha sikerül megvenni a kart, újra visszatérünk rá! :D Elkelne majd a segítséged! :lol:
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Valaki nem tudja a számlapok méreteit? Szélesség, magasság?
Breki Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Inkább veszek egy pár forintos ellenállást, minthogy többezerért egy relét. :lol: Ja és csak egy ellenállást kell cserélni. Szóval nem ellenállásokat kell gyányolni. Csak egyet cserélni. Ez nem gányolás. Legalább is itt, nyugat-magyarországon. :D LIKE! :D Aki nem járatos az elektronikában az inkább ne nyúljon bele, de egy ellenállást kicserélni még pillanatpákával is 1 perc. Mondjuk én könnyen beszélek, csak beletúrok a fiókba, és marékszám válogathatok az ellenállások között....... :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Valaki nem tudja a számlapok méreteit? Szélesség, magasság? Ez engem is érdekelne! :lol:
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Ez engem is érdekelne! :lol: Valakinek csak van otthon egy műszeregysége, és lesz olyan kedves és leméregeti. És akkor kinyomtatom pappírra, megnézem hogy milyen, és ha jó akkor kinyomtatom nyomtatható fóliára.
szitya87 Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Sziasztok ! A caravánokban jobb oldalon a csomagtérben mi van a burkolat alatt ? Nálam egy lemezre van felfogatva valami de nem tom mi.
Breki Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Sziasztok ! A caravánokban jobb oldalon a csomagtérben mi van a burkolat alatt ? Nálam egy lemezre van felfogatva valami de nem tom mi. A tanksapka kp zár motorja :lol:
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Akkor ha sikerül megvenni a kart, újra visszatérünk rá! ;) Elkelne majd a segítséged! :lol: Én 4000-ért vettem a B Omi ablaktörlőkart, itt nem messze egy bontóban. Van még néhány nekik. :D Holnap bemegyek hozzájuk, mert el akarom kérni a Bc és poti kábelköteg csatlakozójának a másik felét, pár centi kábellel. Nem tudom mit szólnak, lehet hogy elküldenek. De az is lehet hogy szó nélkül odaadják. :lol: Én is gondoltam hogy az index kart is elhozom, az is 4000. Csak azért, hogy egyformák legyenek. Jobban is néz ki az Omié. :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Én 4000-ért vettem a B Omi ablaktörlőkart, itt nem messze egy bontóban. Van még néhány nekik. :D Holnap bemegyek hozzájuk, mert el akarom kérni a Bc és poti kábelköteg csatlakozójának a másik felét, pár centi kábellel. Nem tudom mit szólnak, lehet hogy elküldenek. De az is lehet hogy szó nélkül odaadják. :P Én is gondoltam hogy az index kart is elhozom, az is 4000. Csak azért, hogy egyformák legyenek. Jobban is néz ki az Omié. :D Másmilyen formájú az omi index karja? ;) Nem is tudtam... Hátha odaadják a kábeleket, lehet nem ingyen, de hátha. :D (a debreceniek ledarálják a kábeleket :lol: :lol: Csak amelyik autó még nincs megbontva, abban van esélyünk... :D De olyan is volt már, hogy (ha nem haverom volt épp ott) egy szimpla "nincs"-el elintéztek... mondom, hogy hát a multkor abban a pirosban ott hátul megvolt, erre a srác, azóta biztos elvitték... :D
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Másmilyen formájú az omi index karja? ;) Nem is tudtam... Hátha odaadják a kábeleket, lehet nem ingyen, de hátha. :D (a debreceniek ledarálják a kábeleket :lol: :lol: Csak amelyik autó még nincs megbontva, abban van esélyünk... :D De olyan is volt már, hogy (ha nem haverom volt épp ott) egy szimpla "nincs"-el elintéztek... mondom, hogy hát a multkor abban a pirosban ott hátul megvolt, erre a srác, azóta biztos elvitték... :D Nagyon másmilyen, főleg a tempomatos. :P
Recommended Posts