Johnny82 Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Lehet hogy betámadok egy francia bontót :lol: Tetszik :lol: Ott van a G Astra-é. Vagy láttam hasonlót valamelyik újabbik Opelen, és ott voltak műanyag csövek amik a fékhez mentek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Valami Japánt. Kézzel és géppel is. Azért örülnék,ha nem lenne minden Astrán ilyen koptató!! :lol: :lol: Jóvanjóvan ;) Úgyis Zafiráét fogom föltenni, az van kéznél :D Amúgy se lopok semmilyen ötletet, a Zoli is megmondhassja' :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Ma éjszaka esett az eső nálunk kb negyed 1kor. De olyan elég intenzíven, reggelre az utak mentén állt a víz is. Mentem fél 7kor melózni. Látom az egyik kereskedésben 3-as vagy 4-es Golf Cabriót ezüst csillivillit előkelő helyen kitéve kereskedésben leengedett tetővel.... azt az autót is érdemes lesz megvenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Na, a könnyed vonóhorogra rágányolunk valamit, hogy megtartsa az elektromos csatlakozót most ott tart, hogy tegnap leszedtem a vonóhorgot, ehhez leszedtem a lököst, amit vissza is raktam. Beletelt kis időbe mire megtaláltam a hátsó keréknél a piciny csavarokat a sár alatt. Rend őreinek mondhatom azt, hogy "leszedhetős vonóhorog"? :lol: Mert most nyomát se látni. Le kell pucolni, aztán hegeszteni rá, aztán lefesteni egyszer, kétszer... stb. Lehet pár hétig nem cibálok vele semmit, de annyira nem ráz meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Na, a könnyed vonóhorogra rágányolunk valamit, hogy megtartsa az elektromos csatlakozót most ott tart, hogy tegnap leszedtem a vonóhorgot, ehhez leszedtem a lököst, amit vissza is raktam. Beletelt kis időbe mire megtaláltam a hátsó keréknél a piciny csavarokat a sár alatt. Rend őreinek mondhatom azt, hogy "leszedhetős vonóhorog"? :lol: Mert most nyomát se látni. Le kell pucolni, aztán hegeszteni rá, aztán lefesteni egyszer, kétszer... stb. Lehet pár hétig nem cibálok vele semmit, de annyira nem ráz meg :lol: Ha benne van a forgalmiban, de nincs rajta nem szólnak érte! Nekem is le volt szedve a puffanás után! Ha nincs benne, de rajta van, szerintem inkább az a gázosabb. (bár a napokban beszéltük, hogy van aki úgy tudja, hogy fent lehet, de nem vontathat vele). Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Sziasztok! Sajnos betört a hátsó szélvédőm teljesen és ugye kiszedtem. a kérésem a következő mehetek vele így ugye elkéne menni a bontóba + karosszériáshoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Sziasztok! Sajnos betört a hátsó szélvédőm teljesen és ugye kiszedtem. a kérésem a következő mehetek vele így ugye elkéne menni a bontóba + karosszériáshoz? Teljesen mindegy hogy mehetsz-e vagy sem. Menni kell és kész. Amúgy szerintem mehetsz nyugodtan, nem fog érte szólni senki (szerintem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Sziasztok! Sajnos betört a hátsó szélvédőm teljesen és ugye kiszedtem. a kérésem a következő mehetek vele így ugye elkéne menni a bontóba + karosszériáshoz? Hogyan sikerült? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Hogyan sikerült? :lol: A szomszéd kisfiú dobálózott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 A szomszéd kisfiú dobálózott! :lol: Akkor most a szomszédnak, jött egy kis "hirtelen támadt költség". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Akkor most a szomszédnak, jött egy kis "hirtelen támadt költség". :D Lett bizony :D , de akkor is lett volna jobb dolgom is mint bontókat hívjak meg rohangáljak karosszériásokhoz a fene egye meg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Lett bizony :D , de akkor is lett volna jobb dolgom is mint bontókat hívjak meg rohangáljak karosszériásokhoz a fene egye meg :lol: :lol: Szóljál a szomszédnak, hogy a gyereket vigye el többször a búcsúba, ott tudja gyakorolni a célba dobást, hogy legközelebb ne a szélvédődet dobja ki. Persze ha nem az volt a cél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 A szomszéd kisfiú dobálózott! :lol: Mivel? Nálunk csak a labdákat dobják átt, ha nincs szerencséjük a kutyák előbb találják meg mint én. Mindenképpen bontottat akarsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Szóljál a szomszédnak, hogy a gyereket vigye el többször a búcsúba, ott tudja gyakorolni a célba dobást, hogy legközelebb ne a szélvédődet dobja ki. Persze ha nem az volt a cél. :lol: Ez a gyerek egy vandál direkt az én kocsimra utazik , múltkor a motorháztetőn volt :lol: Kb: 6-7cm átmérőjű kővel dobta be Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Ez a gyerek egy vandál direkt az én kocsimra utazik , múltkor a motorháztetőn volt :lol: Kb: 6-7cm átmérőjű kővel dobta be Kis köc*ög! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Tévedés ne essék, nem sokallom a 44 ezret! Most van legalább a 19 éves kocsimnak egy új hűtője! Nem akarod perelni az előző tulajt? :lol: :D Mi folyik itt Gyöngyösön,emberek?? De tényleg.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 http://www.fn.hu/belfold/20110901/igy_vernek_at_benzinkutak/ Húsz liternél fél liter mínusz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 http://www.fn.hu/belfold/20110901/igy_vernek_at_benzinkutak/ Húsz liternél fél liter mínusz? OMFG!!! :lol: :lol: Öszzehasonlítja azonos hőmérsékleten az előzőleg x fokkal magasabb hőmérsékleten kitöltött benzin és a szobahőmérsékletű víz térfogatát. Ez igen!! A cikk írója felfedezte a folyadékok hőtágulását!!! Gratulálok neki!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 OMFG!!! :D :D Öszzehasonlítja azonos hőmérsékleten az előzőleg x fokkal magasabb hőmérsékleten kitöltött benzin és a szobahőmérsékletű víz térfogatát. Ez igen!! A cikk írója felfedezte a folyadékok hőtágulását!!! Gratulálok neki!!! Hmm... Pedig hidd csak el, van benne igazság, nem is kevés... sajnos. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 OMFG!!! :lol: :lol: Öszzehasonlítja azonos hőmérsékleten az előzőleg x fokkal magasabb hőmérsékleten kitöltött benzin és a szobahőmérsékletű víz térfogatát. Ez igen!! A cikk írója felfedezte a folyadékok hőtágulását!!! Gratulálok neki!!! Ha végig nézted a riportot, akkor az úriember arról beszélt hogy 50 liter benzin, 50 celsius fokos hőmérséklet emelkedésnél van fél liter különbség. A riportba viszont csak 20 liter benzint néztek, és nem hiszem hogy volt 50 fokos hőmérséklet különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Hmm... Pedig hidd csak el, van benne igazság, nem is kevés... sajnos. :lol: :lol: A hiteles mérés ilyen kannában történik,mint ebben a cikkben. :D A hazaviszem, kiöntöm,vízzel feltöltöm meg egy akkora baromság,amit az általános iskolás fizika ismeretekkel nem szabadna elkövetni. Cikket írni róla és következtetéseket levonni meg pláne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Ha végig nézted a riportot, akkor az úriember arról beszélt hogy 50 liter benzin, 50 celsius fokos hőmérséklet emelkedésnél van fél liter különbség. A riportba viszont csak 20 liter benzint néztek, és nem hiszem hogy volt 50 fokos hőmérséklet különbség. Egyértelmű! :D Tudja ezt hakapeszimaki is, csak biztos védi a benzinkutasok becsületét. :lol: Van haverom a közeli üzemanyagkútnál (nem is egy, hanem 3) ők is mondták, hogy jó kis lehúzások mennek! Aki nem hiszi, az hitegesse magát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Egyértelmű! :D Tudja ezt hakapeszimaki is, csak biztos védi a benzinkutasok becsületét. :lol: Van haverom a közeli üzemanyagkútnál (nem is egy, hanem 3) ők is mondták, hogy jó kis lehúzások mennek! Aki nem hiszi, az hitegesse magát! :D Biztos részvényes a mol-nál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 A hiteles mérés ilyen kannában történik,mint ebben a cikkben. ... Nekem 57 volt a max a Fábiával :lol: de azokban valóban van póttartály. Biztos részvényes a mol-nál ;) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 Ki kell cseréljem a jobb oldali kormányösszekötőt. :lol: Kopog rendesen... Vizsgálódás közben ezt találtam. Kicsit eltűntek a fogak. :D Úgyhogy elnyúlt a kocsizás. :lol: Ha 3000ért tudnék szerezni index kapcsolót + állítható intervallumos ablaktörlő kapcsolót, megérné? :D Relét külön tudok venni hozzá? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts