Johnny82 Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Lehet hogy betámadok egy francia bontót :lol: Tetszik :lol: Ott van a G Astra-é. Vagy láttam hasonlót valamelyik újabbik Opelen, és ott voltak műanyag csövek amik a fékhez mentek.
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Valami Japánt. Kézzel és géppel is. Azért örülnék,ha nem lenne minden Astrán ilyen koptató!! :lol: :lol: Jóvanjóvan ;) Úgyis Zafiráét fogom föltenni, az van kéznél :D Amúgy se lopok semmilyen ötletet, a Zoli is megmondhassja' :P :D
Endre06 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Ma éjszaka esett az eső nálunk kb negyed 1kor. De olyan elég intenzíven, reggelre az utak mentén állt a víz is. Mentem fél 7kor melózni. Látom az egyik kereskedésben 3-as vagy 4-es Golf Cabriót ezüst csillivillit előkelő helyen kitéve kereskedésben leengedett tetővel.... azt az autót is érdemes lesz megvenni. :lol:
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Na, a könnyed vonóhorogra rágányolunk valamit, hogy megtartsa az elektromos csatlakozót most ott tart, hogy tegnap leszedtem a vonóhorgot, ehhez leszedtem a lököst, amit vissza is raktam. Beletelt kis időbe mire megtaláltam a hátsó keréknél a piciny csavarokat a sár alatt. Rend őreinek mondhatom azt, hogy "leszedhetős vonóhorog"? :lol: Mert most nyomát se látni. Le kell pucolni, aztán hegeszteni rá, aztán lefesteni egyszer, kétszer... stb. Lehet pár hétig nem cibálok vele semmit, de annyira nem ráz meg :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Na, a könnyed vonóhorogra rágányolunk valamit, hogy megtartsa az elektromos csatlakozót most ott tart, hogy tegnap leszedtem a vonóhorgot, ehhez leszedtem a lököst, amit vissza is raktam. Beletelt kis időbe mire megtaláltam a hátsó keréknél a piciny csavarokat a sár alatt. Rend őreinek mondhatom azt, hogy "leszedhetős vonóhorog"? :lol: Mert most nyomát se látni. Le kell pucolni, aztán hegeszteni rá, aztán lefesteni egyszer, kétszer... stb. Lehet pár hétig nem cibálok vele semmit, de annyira nem ráz meg :lol: Ha benne van a forgalmiban, de nincs rajta nem szólnak érte! Nekem is le volt szedve a puffanás után! Ha nincs benne, de rajta van, szerintem inkább az a gázosabb. (bár a napokban beszéltük, hogy van aki úgy tudja, hogy fent lehet, de nem vontathat vele).
astra 8 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Sziasztok! Sajnos betört a hátsó szélvédőm teljesen és ugye kiszedtem. a kérésem a következő mehetek vele így ugye elkéne menni a bontóba + karosszériáshoz?
atis c14se Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Sziasztok! Sajnos betört a hátsó szélvédőm teljesen és ugye kiszedtem. a kérésem a következő mehetek vele így ugye elkéne menni a bontóba + karosszériáshoz? Teljesen mindegy hogy mehetsz-e vagy sem. Menni kell és kész. Amúgy szerintem mehetsz nyugodtan, nem fog érte szólni senki (szerintem).
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Sziasztok! Sajnos betört a hátsó szélvédőm teljesen és ugye kiszedtem. a kérésem a következő mehetek vele így ugye elkéne menni a bontóba + karosszériáshoz? Hogyan sikerült? :lol:
astra 8 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Hogyan sikerült? :lol: A szomszéd kisfiú dobálózott! :lol:
atis c14se Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 A szomszéd kisfiú dobálózott! :lol: Akkor most a szomszédnak, jött egy kis "hirtelen támadt költség". :lol:
astra 8 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Akkor most a szomszédnak, jött egy kis "hirtelen támadt költség". :D Lett bizony :D , de akkor is lett volna jobb dolgom is mint bontókat hívjak meg rohangáljak karosszériásokhoz a fene egye meg :lol: :lol:
atis c14se Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Lett bizony :D , de akkor is lett volna jobb dolgom is mint bontókat hívjak meg rohangáljak karosszériásokhoz a fene egye meg :lol: :lol: Szóljál a szomszédnak, hogy a gyereket vigye el többször a búcsúba, ott tudja gyakorolni a célba dobást, hogy legközelebb ne a szélvédődet dobja ki. Persze ha nem az volt a cél. :D
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 A szomszéd kisfiú dobálózott! :lol: Mivel? Nálunk csak a labdákat dobják átt, ha nincs szerencséjük a kutyák előbb találják meg mint én. Mindenképpen bontottat akarsz?
astra 8 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Szóljál a szomszédnak, hogy a gyereket vigye el többször a búcsúba, ott tudja gyakorolni a célba dobást, hogy legközelebb ne a szélvédődet dobja ki. Persze ha nem az volt a cél. :lol: Ez a gyerek egy vandál direkt az én kocsimra utazik , múltkor a motorháztetőn volt :lol: Kb: 6-7cm átmérőjű kővel dobta be
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Ez a gyerek egy vandál direkt az én kocsimra utazik , múltkor a motorháztetőn volt :lol: Kb: 6-7cm átmérőjű kővel dobta be Kis köc*ög! :lol:
hakapeszimaki Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 Tévedés ne essék, nem sokallom a 44 ezret! Most van legalább a 19 éves kocsimnak egy új hűtője! Nem akarod perelni az előző tulajt? :lol: :D Mi folyik itt Gyöngyösön,emberek?? De tényleg.... :lol:
atis c14se Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 http://www.fn.hu/belfold/20110901/igy_vernek_at_benzinkutak/ Húsz liternél fél liter mínusz?
hakapeszimaki Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 http://www.fn.hu/belfold/20110901/igy_vernek_at_benzinkutak/ Húsz liternél fél liter mínusz? OMFG!!! :lol: :lol: Öszzehasonlítja azonos hőmérsékleten az előzőleg x fokkal magasabb hőmérsékleten kitöltött benzin és a szobahőmérsékletű víz térfogatát. Ez igen!! A cikk írója felfedezte a folyadékok hőtágulását!!! Gratulálok neki!!!
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 OMFG!!! :D :D Öszzehasonlítja azonos hőmérsékleten az előzőleg x fokkal magasabb hőmérsékleten kitöltött benzin és a szobahőmérsékletű víz térfogatát. Ez igen!! A cikk írója felfedezte a folyadékok hőtágulását!!! Gratulálok neki!!! Hmm... Pedig hidd csak el, van benne igazság, nem is kevés... sajnos. :lol: :lol:
atis c14se Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 OMFG!!! :lol: :lol: Öszzehasonlítja azonos hőmérsékleten az előzőleg x fokkal magasabb hőmérsékleten kitöltött benzin és a szobahőmérsékletű víz térfogatát. Ez igen!! A cikk írója felfedezte a folyadékok hőtágulását!!! Gratulálok neki!!! Ha végig nézted a riportot, akkor az úriember arról beszélt hogy 50 liter benzin, 50 celsius fokos hőmérséklet emelkedésnél van fél liter különbség. A riportba viszont csak 20 liter benzint néztek, és nem hiszem hogy volt 50 fokos hőmérséklet különbség.
hakapeszimaki Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 Hmm... Pedig hidd csak el, van benne igazság, nem is kevés... sajnos. :lol: :lol: A hiteles mérés ilyen kannában történik,mint ebben a cikkben. :D A hazaviszem, kiöntöm,vízzel feltöltöm meg egy akkora baromság,amit az általános iskolás fizika ismeretekkel nem szabadna elkövetni. Cikket írni róla és következtetéseket levonni meg pláne. :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 Ha végig nézted a riportot, akkor az úriember arról beszélt hogy 50 liter benzin, 50 celsius fokos hőmérséklet emelkedésnél van fél liter különbség. A riportba viszont csak 20 liter benzint néztek, és nem hiszem hogy volt 50 fokos hőmérséklet különbség. Egyértelmű! :D Tudja ezt hakapeszimaki is, csak biztos védi a benzinkutasok becsületét. :lol: Van haverom a közeli üzemanyagkútnál (nem is egy, hanem 3) ők is mondták, hogy jó kis lehúzások mennek! Aki nem hiszi, az hitegesse magát! :lol:
atis c14se Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 Egyértelmű! :D Tudja ezt hakapeszimaki is, csak biztos védi a benzinkutasok becsületét. :lol: Van haverom a közeli üzemanyagkútnál (nem is egy, hanem 3) ők is mondták, hogy jó kis lehúzások mennek! Aki nem hiszi, az hitegesse magát! :D Biztos részvényes a mol-nál :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 A hiteles mérés ilyen kannában történik,mint ebben a cikkben. ... Nekem 57 volt a max a Fábiával :lol: de azokban valóban van póttartály. Biztos részvényes a mol-nál ;) :lol: :D :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 Ki kell cseréljem a jobb oldali kormányösszekötőt. :lol: Kopog rendesen... Vizsgálódás közben ezt találtam. Kicsit eltűntek a fogak. :D Úgyhogy elnyúlt a kocsizás. :lol: Ha 3000ért tudnék szerezni index kapcsolót + állítható intervallumos ablaktörlő kapcsolót, megérné? :D Relét külön tudok venni hozzá? ;)
Recommended Posts